- Konu Sahibi mavigece07
-
Şuan size sıra gelmesine 10 haft var ama bilmiyorum arada ayrılan arkadaşlar olur mu falan..
Bende sizinle aynı fikirdeyim Allah ol dediği anda herşey olur dolayısıyla imkansız gibi görünen,hayal gibi gelen şeyleri de istemeliyiz..zaten peygamberimizinde böyle bir hadisi var..
canım yok...bitti tefriciyeler çekme sakın..yanlış olmasın...ceylinimceylin 60 taneyi çektimi bitiyo...
aaaa ben çektim ama
biz zaten bitirdik caniko .tefriciyeleri sen almadığın için ceylin zaten tamamladı.. o çektiklerinide sonrasında başka bir şey için niyetlen...
Kızlar bir de kendiniz için salatı munciye okuyun...o da eş için çok etkiliymiş...Ben bugün başlayayım diyorum...Perşembede sevilanın niyeti için tefriciye çekeriz
canım netten baktım......
çok güzel bir duaymış....
Allah razı olsun senin içinde okudum.....
fndkfndk arkadaşımız sağ olsun, vesile oldu..
Çok mutluyum ben de katıldığım için..
Müminin mümin kardeşine ettiği dua en hayırlı ve kabul ihtimali fazla olan duadır.
Duan da ayrıca çok güzel olmuş, Allah razı olsun..
Allah`tan isterken cömert olmak gerekir, neticede herşey O`nun insiyatifinde, neden herşeyi detayı detayına istemeyelim ki..
Listemiz ilk sayfada mı bu arada?
Ve kaç kişiydik toplam acaba, bana sıra ne zaman gelir ki..
arkadaşlar bende okuyacağım ama kaç tane okuyacağım hep birip takip etmem gerekecekmi ve sıra bana ne zaman gelecek söylermisiniz?
Katılım Listesi :
1)mavigece07
2)Sevila34
3)
4)
5)...
...
haydi kızlar listeyi tamamlayalım ve herkes için sırayla her hafta 444 tefriciye okuyalım...10 hafta içinde en geç herkesin duası yapılmış olucak..haziranda ramazan giriyo ramazandan önce bitirelim inşallah
Beni de ekler misiniz :)
Katılım Listesi :
1)mavigece07
2)Sevila34
3) Enfl
merhaba canım harika olmuş konu,çok sağol...
beni de ekler misin...
yalnız benim önümüzde ki hafta biriyle görüşeceğim,hayırlı olacaksa benim için görüşmek istiyorum onun için dua isteyecektim.
ama dua da bana sıra gelene kadar sanırım görüşmüş olacağım
Beni de ekler misin sekerim? Ben de karsima duzgun biri cikmasi icin dua etmek istiyorum.
Bende Varim kizlar
Adetken okunabilir mi ama adet oldum bugün :26:
Ben de katılmak istiyorum aranıza. Bir arkadaş yönlendirdi beni buraya... :)
Kaç tane okumam gerekiyor ayrıntı verebilir mi biri bana?
Sorun değil, yaklaşık ne zaman sıramın geleceğini bileyim yeter.. (;
Allah hepimizin niyetini kabul etsin şimdiden..
aaaa ben çektim ama
arkadaşlar bende okuyacağım ama kaç tane okuyacağım hep birip takip etmem gerekecekmi ve sıra bana ne zaman gelecek söylermisiniz?
Gece senin şimdi bir dilenciye sadaka vermen gerekiyor.
kızlar tamamladım 150 yi
Kızlar yarın benim dileğime başlıyoruz..herkes 400 tane okucak ben 444..buarada dileğimide yazayim dua ederken içinizden geçirirseniz sevinirim..
Ben en kısa zamanda karşıma hayal ettiğim (hayırlı olan) adam çıksın ve iyiki ondan(eskisi) ayrılmışım diyebileyim onu tamamen unutabileyim ve geçen yazlardan çok farklı dolu dolu bir yaz geçireyim istiyorum..
YENİ LİSTE
1)mavigece07--- 370 çekilecek Sevila34 için
2)Sevila34----370 çekilecek Sevila34 için
3)Enfl---370 çekilecek Sevila34 için
4)lilruba---370 çekilecek Sevila34 için
5)MissCherryBloosom--370 çekilecek Sevila34 için
6)Ceylinimdeceylinim---370 çekilecek Sevila34 için
7)fndkfndk--370 çekilecek Sevila34 için
8)rapisa---370 çekilecek Sevila34 için
9)Miyora--370 çekilecek Sevila34 için
10)tolin---370 çekilecek Sevila34 için
11)Sottile---370 çekilecek Sevila34 için
12)vazgecilmez---370 çekilecek Sevila34 için
Listemiz bu kızlar ...Yarın akşam başlıyoruz tefriciyelere haberiniz olsunnn haa
370 çekiyoruz ... 12 kişiyiz ...toplamda 4440 yapıyo ...kalan 4 ü de sevila arkadaşımız okur...böylelikle karışmamış olur...
Kızlar yarın benim dileğime başlıyoruz..herkes 400 tane okucak ben 444..buarada dileğimide yazayim dua ederken içinizden geçirirseniz sevinirim..
Ben en kısa zamanda karşıma hayal ettiğim (hayırlı olan) adam çıksın ve iyiki ondan(eskisi) ayrılmışım diyebileyim onu tamamen unutabileyim ve geçen yazlardan çok farklı dolu dolu bir yaz geçireyim istiyorum..
Tatlım yukarıda 370 diye paylaştırmış arkadaş. Hanginizinki doğru
kızlar 370 mi 400 mü okuyacağız......
tamam canım malum sayı miktarı önemli olduğu için teyid etmek istedim.....Yukarı yazdım sonradan 370 okuycaz..ben 11 kişiyiz sanıyodum 12 ymiş
Yukarı yazdım sonradan 370 okuycaz..ben 11 kişiyiz sanıyodum 12 ymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?