Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

Aminnnn herkesi dahil ediyorum arkadaşım liste uzun

oohh yüreğine saglık o zaman

ben de insanın kendi yatması en hayırlısı diye biliyorum :26: ben normalde her gece 10 tane ruya görürüm istihareye yattıgımda ilk 2 gece hiç ruya görmemiştim ancak 3. gece gördüm ruyayı

Ne listesi bu :44:

özgem dua ediyormuş da ben de kendimi de araya soktum

canım sen yatarmısın benim yerime ben çünkü tam emin olamıyorum gördüğüm rüyadan

eger istiyorsan yatarım tabi canım ama bu gece için söz vermiyim kardeşim benmle aynı odada yatabilir o erken uyuyor namaz kıl falan gürültü yapmayım, ama söz ilk musait oldugum zamanda yatacam senin için istihareye

tamam canım müsait olunca yatarsın

canım sen yatarmısın benim niyetime

yok canım hiç öyle düşünmedim anlıyorum seni sen müsait olunca yatarsın

en kötü ihtimalle önümüzdeki hafta bikaç gün evde yalnız kalacam o zaman bile yatarım, ama inşallah kardeşimi bu gece odadan seperlersem bu geceden başlarım

canım sen yatarmısın benim niyetime

kuzum ben bgn yrn regl beklıorum bıtınce sen hala bu konuya takıksan anlatırsın bi yatarım coook eskıden namaz kılıp dua okuyup yatmıstım ama yıllardır denemedım.

tamam canım o zaman ben sana neye niyet edeceğini söyliyimde müsait olursan yatacağın zaman öyle niyet edersin.
"sonerle bizim ortak bir geleceğimiz varmı"

en kötü ihtimalle önümüzdeki hafta bikaç gün evde yalnız kalacam o zaman bile yatarım, ama inşallah kardeşimi bu gece odadan seperlersem bu geceden başlarım

benim yaptığım farklı bir istihare ama benimkinde de abdestli olmak gerekiyor.tamam canım anlaştık o zaman sağol

kuzum ben bgn yrn regl beklıorum bıtınce sen hala bu konuya takıksan anlatırsın bi yatarım coook eskıden namaz kılıp dua okuyup yatmıstım ama yıllardır denemedım.

tamam canım o zaman ben sana neye niyet edeceğini söyliyimde müsait olursan yatacağın zaman öyle niyet edersin.
"sonerle bizim ortak bir geleceğimiz varmı"

tamamdır canım ilk fırsatta tamamdır bu iş

benim yaptığım farklı bir istihare ama benimkinde de abdestli olmak gerekiyor.tamam canım anlaştık o zaman sağol

senin istiharen nasıl bi istihare ki :26:

canım benim denediğim bir istihare var.bence sende onu dene çünkü okurken kendimi çok iyi hissediyorum içim huzurla doluyo ama yine sen bilirsin.benim söylediğim şöyle alıntı yaptım yazıyı.
"Uygulama şekli ; Abdestinizi alarak yatıyorsunuz.Uyumadan önce 124 defa "Ela yalemu men halak ve Hüvellatiyfül Habir" ayetinini okuyorsunuz. Mülk suresi 4. ayettir. Ardından "Ey bu ismin hizmetlisi melek bana..... hakkında bilgi ver" diyerek niyetimi 3 kez bu şekilde tekrarlayıp yatıyorum ve uyuyana dek sayısız Ya Habir esmasını çekiyorum. Ancak dikkat edilmesi gereken şey abdestli olmak .Birde bu işi korkmadan yapmak lazım. İlk uygulamada rüya göremeyebilirsiniz rüya görene dek uygulayın. Defalarca net cevaplar aldığım bir istiharedir."

hee bak ben bunu hiç duymamışım canım :44: ee namaz kılınmayacaksa eger odada ben bunu kardeşim odada yatsa bile yapabilirim :26: bi deniyim o zaman bu akşam bunu canım istersen :26: dilek olarak da soner ve rapisa ile ilgili bilgi ver mi diyim, yoksa ismini söylersin de direk isminle mi dileyim :26:

canım özelden yazdım isimlerimizi evet canım böyle sorabilirsin merak ettim bakalım nasıl göreceksin inşallah görürsün tabi

canım özelden yazdım isimlerimizi evet canım böyle sorabilirsin merak ettim bakalım nasıl göreceksin inşallah görürsün tabi

tamamdır canım ben söyledigin gibi düşünerek yatacagım, Rabbim de hayırlısını göstersin inşallah, senin de gönlünü ferahlasın o şekilde sonuçlansın inşallah bu konu

inşallah canım benimde niyetim öyle hakkımda hayırlısı olsun istiyorum ama hep bi şekilde onu hatırlıyorum bakalım hayırlısı

tamamdır canım ben söyledigin gibi düşünerek yatacagım, Rabbim de hayırlısını göstersin inşallah, senin de gönlünü ferahlasın o şekilde sonuçlansın inşallah bu konu

canım senden son bişey daha istiycem rüya görürsen sonucunu sabah yazabilirmisin işe öğlen gibi gidicem girebilirsem siteye girip bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…