- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #2.141
canım senden son bişey daha istiycem rüya görürsen sonucunu sabah yazabilirmisin işe öğlen gibi gidicem girebilirsem siteye girip bakarım
tamamdır canım ben söyledigin gibi düşünerek yatacagım, Rabbim de hayırlısını göstersin inşallah, senin de gönlünü ferahlasın o şekilde sonuçlansın inşallah bu konu
ya o kadar tuhafıma gidiyorki mesela senin profil fotonda varya bir adam elinde Türk bayrağı tutuyor onun face profilinde de bu foto var her yahu benimkinin omuzlarında falan sivilceler vardı ilginç bi şekilde sırtımda birsürü sivilce çıktı normalde hiç çıkmaz. benimki artemanın reklam çekiminde çalışmıştı kardeşim musluk bozuldu değiştirdi yeni musluğumuz artema ben mi anormalim acaba
yani tabi sen de biraz aranıyorsun çevrende onu hatırlatacak bişey olsun diyeama normal canım, 3 sene oldu ben nişanlımdan ayrılalı hala bikaç şey vardır aklıma onu getiren bugun onun doğum günüydü mesela sabahtan beri ara ara aklıma geliyor, diyorum nişanlısı acaba supriz hazırlamış mıdır benm yaptıgım gibi senin de zamanla azalır merak etme hele ki hayatına biri girsin aklına bile gelmez
fındığım dileğin ne kuzum yazarsan ufaktan başlayalım malum pazartesiye bitsin demişsiniz.Yada birdilek belirtmeden fındığın gönlünden geçen dileğinin hakkında hayırlısıyla gerçekleşmesi içinmi niyet edelim
sayfasına baktığını tahmin edip cinsliğine yapmış olabilir mikser (ex ÖRÜMCE) beğenmiş olabilir ki maşallah o onun şifresini falan almıştır o kadar çabuk kımse sevdiğini unutupta yenı ufuklara yelken açmaz fındıkım ha açtıysada üç küfür bir tükür gittiği için çok şükür denir başkada hiç bişe denmez.
geçmiş olsun canım bu aralar bende de gelgitler oluyor. Allah a şükür bir işim var ama hayatta mutsuz olmam için çoğu şey yolunda gitmiyor Allah yardımcımız olsun .o kadar bunalıyorumki bazen yaşamak istemiyorum
:2: canım ben evvelsi gece yattım rüta gördüm sanki siyah bir kutu ve sarı bir tavuk gördüm ama tavuktan çok emin değilim . yatarsan sevinirim canım ama pek ümidim yok benim ya düşündümki :2: 3 aydır arayıp sormayan adamı niye hala bekliyorumkiya benim çok moralim bozuluyo çok mutsuzum ya niye böyleyim .hayatımda birçok sorun var ama ne bileyim herkesinki böyledir heralde bilmiyorum bu durumuma canım sıkılıyo
kuzum siyah kutu gördüysen bence artık bu işin peşini bırak :26: tabi sen bilirsin ama Rabbim bekledigin işareti vermiş işte, artık üsteleem ve hayatına devam et bence :26:
tabiki daha mavigecemi keçiyle nişanlıycaz ay fındıkıma yeni nasipler konuşcaz oooo yeni tanışanlar falan inancı yüksek tutunca herşey oluyor
Allah isteyeni geri çevirmiyor ben buna inanıyorum
canım benim denediğim bir istihare var.bence sende onu dene çünkü okurken kendimi çok iyi hissediyorum içim huzurla doluyoama yine sen bilirsin.benim söylediğim şöyle alıntı yaptım yazıyı.
"Uygulama şekli ; Abdestinizi alarak yatıyorsunuz.Uyumadan önce 124 defa "Ela yalemu men halak ve Hüvellatiyfül Habir" ayetinini okuyorsunuz. Mülk suresi 4. ayettir. Ardından "Ey bu ismin hizmetlisi melek bana..... hakkında bilgi ver" diyerek niyetimi 3 kez bu şekilde tekrarlayıp yatıyorum ve uyuyana dek sayısız Ya Habir esmasını çekiyorum. Ancak dikkat edilmesi gereken şey abdestli olmak .Birde bu işi korkmadan yapmak lazım. İlk uygulamada rüya göremeyebilirsiniz rüya görene dek uygulayın. Defalarca net cevaplar aldığım bir istiharedir."
Fındık için 220 tefriciye okudum. Allah kabul etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin canım inşallah bende istiyorum hayatıma birinin girmesini
Canım acaba bitince mi dua etseniz karar veremedim ve o yüzden de oturup bir güzel duamı yazamadım. :) Herkes bitirince hep birlikte dualasak olmaz mı?
Bu arada söze bayıldım.
Aynen öyle canım sorma. İnanmıyor olsam şimdiye çoktan bir salaklık edip göçmüştüm bu dünyadan. Bazen kendi kendime acaba kendi canıma kast etmeden, yani intihar olmadan nasıl ölebilirim diye soruyorum. Allah affetsin valla benim ciddi manada yardıma ihtiyacım var esasen ama görmezden geliyoruz işte.
Kuzum istihare emin olmak için 7 gece arka arkaya yapılır. Ayrıca sandığımız gibi rüyadan medet ummak değildir. Sen o namazı kılarsın, sonra kalbine ne doğduğuna bakarsın. İçini dinlersin. Ama bazılarının içine bir şey doğmaz da rüyalarında görürler. Bunu ben çok araştırdım. Kaynak gösterebilirim.
Yoo yooBirincisi, bir kez istihare etmeyle hemen öyle karar verilmez. Çünkü bilinçaltında yatan sebepler bu rüyaları göstermiş olabilir. İkincisi, istihare bir şeyleri rüyada görmek değildir. Dileyen olursa bununla alakalı ayrıntılı kaynak vereceğim. Üçüncüsü, siyah kötü bir renk gibi geliyor ama rüyada ne şekilde görüldüğü ve yorumlanışı da önemli. Siyah kutu görmüştür ama rüyasında o kutuyu çok beğenerek bakmıştır, güzel olduğunu düşünmüştür örneğin.
Ayyy içime ufacık bir mutluluk geldi bunu okuyunca.
Kuzum bunu okuyunca melek değil başka şey gelmesin HafazanAllah. :26:
Aminn arkadaşım yüreğine sağlık.
Canım acaba bitince mi dua etseniz karar veremedim ve o yüzden de oturup bir güzel duamı yazamadım. :) Herkes bitirince hep birlikte dualasak olmaz mı?
Bu arada söze bayıldım.
Aynen öyle canım sorma. İnanmıyor olsam şimdiye çoktan bir salaklık edip göçmüştüm bu dünyadan. Bazen kendi kendime acaba kendi canıma kast etmeden, yani intihar olmadan nasıl ölebilirim diye soruyorum. Allah affetsin valla benim ciddi manada yardıma ihtiyacım var esasen ama görmezden geliyoruz işte.
Kuzum istihare emin olmak için 7 gece arka arkaya yapılır. Ayrıca sandığımız gibi rüyadan medet ummak değildir. Sen o namazı kılarsın, sonra kalbine ne doğduğuna bakarsın. İçini dinlersin. Ama bazılarının içine bir şey doğmaz da rüyalarında görürler. Bunu ben çok araştırdım. Kaynak gösterebilirim.
Yoo yooBirincisi, bir kez istihare etmeyle hemen öyle karar verilmez. Çünkü bilinçaltında yatan sebepler bu rüyaları göstermiş olabilir. İkincisi, istihare bir şeyleri rüyada görmek değildir. Dileyen olursa bununla alakalı ayrıntılı kaynak vereceğim. Üçüncüsü, siyah kötü bir renk gibi geliyor ama rüyada ne şekilde görüldüğü ve yorumlanışı da önemli. Siyah kutu görmüştür ama rüyasında o kutuyu çok beğenerek bakmıştır, güzel olduğunu düşünmüştür örneğin.
senin istihareyle ilgili söylediklerin iyice kafamı karıştırdı fındıkcım yaa :44::44: yanlış bişey mi yaptım ben acaba :26: ben nerde baksam 3 yada 7 gece demişlerdi, ilk 2 gün bişey görmedim de hissetmedim de ama 3. gün ruya gördüm ve o günden beri hep olumlu şeyler oluyor sanki, ve içim çok ferah o konuda :26: yanlış bişeyler mi yaptım yoksa
canım o konuda bende düşündüm ama okurken Mülk suresinin ayetini okuyorsun ve okurken kendimi çok iyi hissediyorum hatta içimden diyorumki insan bunu rüya görmese bile okur o kadar güzel bir his tavsiye ederim bence sende dene.
canım senin söylediğini bende düşünüyorum bana zaman zaman (sık sık) hayat çok boş geliyor ve mutsuz hissediyorum yani 1 kere mutlu oluyorsam 3 kere acısı çıkıyor sanki. hani canıma kasdetmek falan böyle şeyleri doğru bulmuyorum ama Allah affetsin öbür tarafta mutlu olacağımı bilsem ölmeyi istiycem o kadar umutsuzum bu dünyaya karşı
senin istihareyle ilgili söylediklerin iyice kafamı karıştırdı fındıkcım yaa :44::44: yanlış bişey mi yaptım ben acaba :26: ben nerde baksam 3 yada 7 gece demişlerdi, ilk 2 gün bişey görmedim de hissetmedim de ama 3. gün ruya gördüm ve o günden beri hep olumlu şeyler oluyor sanki, ve içim çok ferah o konuda :26: yanlış bişeyler mi yaptım yoksa
Bu arada söze bayıldım.
tamam o zaman senın nıyetıne baslıım cnm bıtınce duanı yaparız.
Allah şimdiden kabul etsin dularımızı
Kaynak belirteyim de güzelce oku sen canım istiharenin nasıl yapıldığını.
Kuzum ayet evet ama o malum şahıslar da ayetlerle çağırılabilir diye düşünüyorum. Sonuçta onlardan bahsedilen ayetler de var. :18:
Kaynak belirteyim de güzelce oku sen canım istiharenin nasıl yapıldığını.
Kuzum ayet evet ama o malum şahıslar da ayetlerle çağırılabilir diye düşünüyorum. Sonuçta onlardan bahsedilen ayetler de var. :18:
canım sen gördüğün rüyandan eminsen rüyayı gördükten sonra güçlü bir hissin olmuşsa bence doğru görmüşsündür.benim bildiğim istiharede 7 defaya kadar yatabiliyorsun tam emin olamadığın için ama sen zaten rüyandan sonra netleşmişsin istiyorsan tekrar yatabilirsin tabiyki
benm okuduklarımda da içindeki his önemli diyordu ve benm hem hislerim olumlu yonde yogunlaştı, hem de bu konuda hiç beklemedigim çok güzel suprizler oldu. ki benm okudugum yerlerde de ( bikaç yerde okumuştum ) istihare sadece gelecegi görmek degil aynı zamanda eger diledigin şey hayırlıysa senin için işlerin kolaylaşır diye de okumuştum, kafam karıştı ama şimdi bilemedim :44:
canım bence içine şüphe düşmesin eğer içine sinmiyorsa tekrarlayabilirsin eğer başkasının yatmasını istersen ben yatarım ama bugün yatamayabilirim ne zaman onu bilmiyorum
ben sana inanmıyorum anlamında demedim canım yanlış anladın beniben de araştırdım biraz da benm gördüklerim bu manadaydı o yuzden dedim eğer birilerini çağırmak gibi bir duurm olursa iyice tırstım zaten :18:
ben zaten ilk istihareye yatarken de çok zor ikna olmuştum, şimdi hepten zor karar veririmçok saol canım yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?