Canım acaba bitince mi dua etseniz karar veremedim ve o yüzden de oturup bir güzel duamı yazamadım. :) Herkes bitirince hep birlikte dualasak olmaz mı?
Bu arada söze bayıldım.
Aynen öyle canım sorma. İnanmıyor olsam şimdiye çoktan bir salaklık edip göçmüştüm bu dünyadan. Bazen kendi kendime acaba kendi canıma kast etmeden, yani intihar olmadan nasıl ölebilirim diye soruyorum. Allah affetsin valla benim ciddi manada yardıma ihtiyacım var esasen ama görmezden geliyoruz işte.
Kuzum istihare emin olmak için 7 gece arka arkaya yapılır. Ayrıca sandığımız gibi rüyadan medet ummak değildir. Sen o namazı kılarsın, sonra kalbine ne doğduğuna bakarsın. İçini dinlersin. Ama bazılarının içine bir şey doğmaz da rüyalarında görürler. Bunu ben çok araştırdım. Kaynak gösterebilirim.
Yoo yoo
Birincisi, bir kez istihare etmeyle hemen öyle karar verilmez. Çünkü bilinçaltında yatan sebepler bu rüyaları göstermiş olabilir. İkincisi, istihare bir şeyleri rüyada görmek değildir. Dileyen olursa bununla alakalı ayrıntılı kaynak vereceğim. Üçüncüsü, siyah kötü bir renk gibi geliyor ama rüyada ne şekilde görüldüğü ve yorumlanışı da önemli. Siyah kutu görmüştür ama rüyasında o kutuyu çok beğenerek bakmıştır, güzel olduğunu düşünmüştür örneğin.
Ayyy içime ufacık bir mutluluk geldi bunu okuyunca.
Kuzum bunu okuyunca melek değil başka şey gelmesin HafazanAllah. :26:
Aminn arkadaşım yüreğine sağlık.