Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

sorun yenibirinin katılması veya okuyamamasından ziyade (onu bölüşüyoruz)haber vermekte oluyor hergün girip bildirim yapılacaksa bencede olur çabuk biter ve sayılarda zaten çok değil ama tabi bu benim fikrim ezberden okuyamayan kitaptan okuyan arkadaşlar falan varsa onlara zor olabilir ama en azından 3 gune düşürsek süper olacak

Ben de aynı dertten muzdaribim ki. Hemen katılmak istiyorum ben deee

fındığım dileğin ne kuzum yazarsan ufaktan başlayalım malum pazartesiye bitsin demişsiniz.Yada birdilek belirtmeden fındığın gönlünden geçen dileğinin hakkında hayırlısıyla gerçekleşmesi içinmi niyet edelim

ahh benim canım o kadar iyi anlıyorum ki seni tahmin bile edemezsin düğünüme 6 ay kala ayrıldım ben nişanlımdan, ugruna okulumu ailemi arkadaşlarımı tüm hayatımı çöpe attıgım adamdan ailem yanımdaydı gerçi ben onları bıraktım ama onlar beni bırakmadı. ama tek bir arkadaşım kalmamıştı çevremde, canım sıkkın deyip de arayacagım kimsem yoktu, onun için herşeyi yaparım derken bir anda sebebini hala anlayamadıgım kendimce saçma sapan tahminler bulunabildigim bir durumda beni sevmedigini söyledi bıraktı gitti.
sıfırdan başladım herşeye, önce kendimi topladım, sonra okuluma döndüm, sonra sıfırdan arkadaşlar, dostlar kardeşler buldum kendime. 3 yıl oldu bu sene o gideli. şimdi yaptıgım face araştırmalarına göre 2 ağustosta düğünü varmış, Allah mutlu etsin diyorum ancak o benm ilk aşkım, o benm hayatıma girmiş en özel insan ama tek degil artık bunu biliyorum. çünkü ondan sonra da hayatıma girenler oldu, onlar da bırakıp gitti, onlarda kırdı ama hiç biri onun kadar acıtmadı, acıtmaz da artık. belki de ilk aşkın terk etmesinin güzel tarafı da bu oldu, anladım ki aşk acısı öldürmüyormuş.
sana bunları bilmişlik olsun diye söylemiyorum yanlış anlama. benim pes eddecegimi toparlanamayacagımı düşünen çok oldu, ama herşey akılda bitiyor. çok güçsüzdüm, sahip oldugum hiçbişeyim yoktu elimde. düşün ki ailem yanımdaydı ama ben onları bile istemiyordum, ben ordan yaaga kalktım, zor oldu ama kalktım ayaga, kendime o şansı verdim. sen de o şansı ver, daha 1 ay evet çok yeni, ama unutamam ben dersen hiç bitmez o acı. unutacaksın, mecbursun, devam etmek için mecbursun..
ne acılara katlanıyor insanlar inan aşk acısı yanında hiç bişey, sen de ayaga kalkacaksın yeter ki iste. ve kendine zaman ver. ağlamak istedigin zaman agla tamam, ama kötüyü düşünme. karar ver önce, istiyor musun dönmesini, o zaman git bi kere daha konuş, en azından ilerde pişmanlık olmaısın aklında. ama yok geri dönüş yok diyorsan, ona göre hayatını kur

hee bide aşk acısına bire birdir, herkese de aynı şeyi söylerim, yabancı dizi izle ben HOUSE MD dizisini gece gündüz izliyordum, yattıgım yerde izlemeye başlıyordum uykum gelip uyuyana kadar, sırf düşünmemek için. faydası da oldu sanırım, dizinin normal sezonuna yetiştigimde baktım ki eskisi kadar yanmıyor canım kendini oyalayacak şeyler bul, ve dedigim gibi fırsat ver kendine, mutlaka unutacaksın, yeter ki o fırsatı ver

sayfasına baktığını tahmin edip cinsliğine yapmış olabilir mikser (ex ÖRÜMCE) beğenmiş olabilir ki maşallah o onun şifresini falan almıştır o kadar çabuk kımse sevdiğini unutupta yenı ufuklara yelken açmaz fındıkım ha açtıysada üç küfür bir tükür gittiği için çok şükür denir başkada hiç bişe denmez.

geçmiş olsun canım bu aralar bende de gelgitler oluyor. Allah a şükür bir işim var ama hayatta mutsuz olmam için çoğu şey yolunda gitmiyor Allah yardımcımız olsun .o kadar bunalıyorumki bazen yaşamak istemiyorum

sen nerdesinnn hani dün bana dilegini duanı söyleyecektin ben de senin için istihareye yatacaktım

ayy o e güzel sözmüş öylee 3 küfür bir tükür gittiği için çok şükür çok sevdim bunu

:2: canım ben evvelsi gece yattım rüta gördüm sanki siyah bir kutu ve sarı bir tavuk gördüm ama tavuktan çok emin değilim . yatarsan sevinirim canım ama pek ümidim yok benim ya düşündümki :2: 3 aydır arayıp sormayan adamı niye hala bekliyorumki ya benim çok moralim bozuluyo çok mutsuzum ya niye böyleyim .hayatımda birçok sorun var ama ne bileyim herkesinki böyledir heralde bilmiyorum bu durumuma canım sıkılıyo

sen nerdesinnn hani dün bana dilegini duanı söyleyecektin ben de senin için istihareye yatacaktım

ayy o e güzel sözmüş öylee 3 küfür bir tükür gittiği için çok şükür çok sevdim bunu

yanı öyle bırıhtımal olduğunu düşünmüyorum çeşmi_naz ama varsa da yeni değildir yeni değilsede küfür iyidir arada lazım

kuzum siyah kutu gördüysen bence artık bu işin peşini bırak :26: tabi sen bilirsin ama Rabbim bekledigin işareti vermiş işte, artık üsteleem ve hayatına devam et bence :26:

yanı öyle bırıhtımal olduğunu düşünmüyorum çeşmi_naz ama varsa da yeni değildir yeni değilsede küfür iyidir arada lazım

ben zaten arada rahatlamak için küfür etmeyi severim laf aramızda hak edene acımam yani ama içimden

ben de bu kadar kısa sürede birini, bulup da mobilya bakmaya kadar işi ilerletecegini sanmıyorum ama bu kadar süre sevip de adım atmaması da saçma fındık cıgım daha nice güzellerini bulacak, bu adam da oturup derdine yanacak

tabiki daha mavigecemi keçiyle nişanlıycaz ay fındıkıma yeni nasipler konuşcaz oooo yeni tanışanlar falan inancı yüksek tutunca herşey oluyor
Allah isteyeni geri çevirmiyor ben buna inanıyorum

bende öyle yapmaya karar verdim canım :2:

ama geride bırak onu ve devam et hayatına, sadece lafta kalmasın tamam mı

tabiki daha mavigecemi keçiyle nişanlıycaz ay fındıkıma yeni nasipler konuşcaz oooo yeni tanışanlar falan inancı yüksek tutunca herşey oluyor
Allah isteyeni geri çevirmiyor ben buna inanıyorum

ayy bu listeye beni de sokar mısın lütfen benim de paşam hislerime inansın da gelsin açılsın artık bana hepimizin gönlüne göre versin inşallah Rabbim

bende öyle yapmaya karar verdim canım :2:

arkadaşım bu istihare işinde kişi kendine çok odaklanıyor yani beyinde biraz oyun oynuyor açıkcası ya görmüyorsun ya karmakarışık görüyosun anlamlandıramıyorsun sağlıklı olmuyor yokmu cevrenden soyle yatan yasını almıs bılınclı teyze falan konuyu hıc bılmeden hayırlımı dıye yatsa

Son düzenleme:
evet canım bende senin gibi düşünüyorum zaten yatıncada rahat uyuyamıyorum hatta evvelsi günkünde sabaha doğru rüya görmedim diye uyurken düşündüm en sonunda siyah kutu gördüm sanki ona da artık göreyim diye gördüm sanki bişey anlamadım

canım sen yatarmısın benim yerime ben çünkü tam emin olamıyorum gördüğüm rüyadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…