- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #2.101
Kızlar listeye yeni katılmak isteyenler oluyo .... Sizce ne yapalım ? Aslında bi 30 kişi olsak her gün bir kişiye okunsa çabucak biter.. kişi başı 140 falan düşerdi....
vazgecilmez ve cerenkar katılmak istiyo...
napalım fikriniz nedir ???? ... :82::97::97::97::97::97:
katılmak isteyenleri bekliyorum canlar.....
hayırlı iş rızık kapısı için.....
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=729641&p=35816660#post35816660
YENİ LİSTE fndkfndk için çekilecek
1) mavigece07 - vezgecilmez --110 -110 çekilecek
2)Enfl --- 220 çekilecek
3)Lilruba --- 220 çekilecek
4)MissCherryBloosom-- 220 çekilecek
5)Ceylinimdeceylinim----- 220 çekilecek
6)fndkfndk-- 220 + 44 çekilecek
7)rapisa---- 220 çekilecek
8)tolin ---- 220 çekilecek
9)Sottile ----220 çekilecek
10)capoeira--- 220 çekilecek
11)özgem81 --220 çekilecek
12)Nehirsu85--220 çekilecek
13)buujuu- 220 çekilecek
14)perican55---- 220 çekilecek
15)Nara87 ----220 çekilecek
16)deryadeniz28--- 220 çekilecek
17)Kelebekcim---220 çekilecek
18)berirem-- 220 çekilecek
19)Statistician-- 220 çekilecek
20) cesmi_naz---- 220 çekilecek
Kızlar Fındık için başlıyoruz bugün
Kızlar Lilrubayla özelden konuştuk kendisi bu sene kpss ye girecekmiş ve hayırlı iş için tefriciye çektirmek istiyor... katılırsanız çok mutlu oluruz .. kendisi bu konuda sıkıntılı...
Hayırlı İş İçin - Tefriciye Başlığı - Lilruba İçin
1-)mavigece07
fındık ın tefriciyeleri dışında bunada isminizi yazdırırsanız sevinirm kızlar...Haydi Lilruba için hayırlı iş
Ben de aynı dertten muzdaribim ki.Hemen katılmak istiyorum ben deee
Öyle evet ama ben zaten güçlü bi insan olamadım ki hiçbir zaman. İlk ve tek ciddi ilişkimdi o benim. Evlenme hayalleri falan çok bambaşka. Aslında benim psikolojik destek almam lazım bunun farkındayım ama ailem hiç önemsemiyor ki. Bir de onlar üzerine acı yüklüyor hatta.
Arada faceden bakıyorum profili kapalı ama. Bir sayfa beğenmiş. Mobilyalarımızı almayı düşündüğümüz mağazanın sayfası. Birini buldu da hazırlıklara başladı gibime geliyor. Ki zaten çok gelgitli bir ruh hali içindeyim. Sürekli ağlıyorum, nişanın atılmasından ziyade hayatım hiç yolunda gitmiyor.
Arada faceden bakıyorum profili kapalı ama. Bir sayfa beğenmiş. Mobilyalarımızı almayı düşündüğümüz mağazanın sayfası. Birini buldu da hazırlıklara başladı gibime geliyor. Ki zaten çok gelgitli bir ruh hali içindeyim. Sürekli ağlıyorum, nişanın atılmasından ziyade hayatım hiç yolunda gitmiyor.
geçmiş olsun canım bu aralar bende de gelgitler oluyor. Allah a şükür bir işim var ama hayatta mutsuz olmam için çoğu şey yolunda gitmiyor Allah yardımcımız olsun .o kadar bunalıyorumki bazen yaşamak istemiyorum
sayfasına baktığını tahmin edip cinsliğine yapmış olabilir mikser (ex ÖRÜMCE) beğenmiş olabilir ki maşallah o onun şifresini falan almıştır o kadar çabuk kımse sevdiğini unutupta yenı ufuklara yelken açmaz fındıkım ha açtıysada üç küfür bir tükür gittiği için çok şükür denir başkada hiç bişe denmez.
sen nerdesinnnhani dün bana dilegini duanı söyleyecektin ben de senin için istihareye yatacaktım
ayy o e güzel sözmüş öylee3 küfür bir tükür gittiği için çok şükür çok sevdim bunu
:2: canım ben evvelsi gece yattım rüta gördüm sanki siyah bir kutu ve sarı bir tavuk gördüm ama tavuktan çok emin değilim . yatarsan sevinirim canım ama pek ümidim yok benim ya düşündümki :2: 3 aydır arayıp sormayan adamı niye hala bekliyorumkiya benim çok moralim bozuluyo çok mutsuzum ya niye böyleyim .hayatımda birçok sorun var ama ne bileyim herkesinki böyledir heralde bilmiyorum bu durumuma canım sıkılıyo
yanı öyle bırıhtımal olduğunu düşünmüyorum çeşmi_naz ama varsa da yeni değildir yeni değilsede küfür iyidir arada lazım
kuzum siyah kutu gördüysen bence artık bu işin peşini bırak :26: tabi sen bilirsin ama Rabbim bekledigin işareti vermiş işte, artık üsteleem ve hayatına devam et bence :26:
ben zaten arada rahatlamak için küfür etmeyi severim laf aramızdahak edene acımam yani ama içimden
ben de bu kadar kısa sürede birini, bulup da mobilya bakmaya kadar işi ilerletecegini sanmıyorum ama bu kadar süre sevip de adım atmaması da saçmafındık cıgım daha nice güzellerini bulacak, bu adam da oturup derdine yanacak
bende öyle yapmaya karar verdim canım :2:
tabiki daha mavigecemi keçiyle nişanlıycaz ay fındıkıma yeni nasipler konuşcaz oooo yeni tanışanlar falan inancı yüksek tutunca herşey oluyor
Allah isteyeni geri çevirmiyor ben buna inanıyorum
bende öyle yapmaya karar verdim canım :2:
ama geride bırak onu ve devam et hayatına, sadece lafta kalmasın tamam mı
ayy bu listeye beni de sokar mısın lütfenbenim de paşam hislerime inansın da gelsin açılsın artık bana hepimizin gönlüne göre versin inşallah Rabbim [/QUOTE
Aminnnn herkesi dahil ediyorum arkadaşım liste uzun
arkadaşım bu istihare işinde kişi kendine çok odaklanıyor yani beyinde biraz oyun oynuyor açıkcası ya görmüyorsun ya karmakarışık görüyosun anlamlandıramıyorsun sağlıklı olmuyor yokmu cevrenden soyle yatan yasını almıs bılınclı teyze falan konuyu hıc bılmeden hayırlımı dıye yatsa
ayy bu listeye beni de sokar mısın lütfenbenim de paşam hislerime inansın da gelsin açılsın artık bana hepimizin gönlüne göre versin inşallah Rabbim [/QUOTE
Aminnnn herkesi dahil ediyorum arkadaşım liste uzun
Ne listesi bu :44:
ayy bu listeye beni de sokar mısın lütfenbenim de paşam hislerime inansın da gelsin açılsın artık bana hepimizin gönlüne göre versin inşallah Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?