• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

Çok özlüyorum hep ağlıyorum ondan vazgeçemeyeceğimi düşünüp. Her şeyi telafi etmesi şartıyla isterdim ama mümkün değil artık. Sadece benden kolay kolay vazgeçmemesini çok istiyorum. :50:

sen daha iyi bilirsin onu sence telafi edebilecek güçte bir insan mı :26:
erkekler bize göre korkaktırlar, zorlugu görünce kaçmayı düşünürler genelde kalıp da savaşanı çok azdır :34: ve konundan da hatırladıgım kadarıyla çok da ben hatalıyım diyebilecek bir adam degildi :34:
unut desem boş laf olacak biliyorum ama sen önüne bakmalısın ki artık güzel şeyler olsun canım, geçmişe dönüp bakarak ilerleyemezsin sende. herşey kötü gidiyor diyorsun, sen kötüde kaldıgın için bu böyle, biraz ilerle bakalım belki güzeli görürsün ilerleyince :34:

YENİ LİSTE fndkfndk için çekilecek

Kızlar Lilrubayla özelden konuştuk kendisi bu sene kpss ye girecekmiş ve hayırlı iş için tefriciye çektirmek istiyor... katılırsanız çok mutlu oluruz .. kendisi bu konuda sıkıntılı :25::16::16::54::54:...

Hayırlı İş İçin - Tefriciye Başlığı - Lilruba İçin

1-)mavigece07

fındık ın tefriciyeleri dışında bunada isminizi yazdırırsanız sevinirm kızlar...Haydi Lilruba için hayırlı iş :46::34:

Ben de aynı dertten muzdaribim ki. :50::50::50: Hemen katılmak istiyorum ben deee

ben de katılmak isterim :26:

pazartesiye kadar 2 gün var :53: hemen başlamam lazımm :52::52:

alıntılama konusunda da ben kimseyi pek tanımadıgım için yardımcı olamadım kuzum kusura bakma :26: ama bugun ceylininkinin bitecegini herkes biliyor herhalde girip de bakarlar degil mi :31:

Hayirli is icin ben de okurum.kac tane okumamiz lazim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hatunlar sizi ekliyorum listeye.....hak geçmesin diye istek sırasına göre ekliyorum canlarım....:16::16::16:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=729641&p=35816660#post35816660

sen daha iyi bilirsin onu sence telafi edebilecek güçte bir insan mı :26:
erkekler bize göre korkaktırlar, zorlugu görünce kaçmayı düşünürler genelde kalıp da savaşanı çok azdır :34: ve konundan da hatırladıgım kadarıyla çok da ben hatalıyım diyebilecek bir adam degildi :34:
unut desem boş laf olacak biliyorum ama sen önüne bakmalısın ki artık güzel şeyler olsun canım, geçmişe dönüp bakarak ilerleyemezsin sende. herşey kötü gidiyor diyorsun, sen kötüde kaldıgın için bu böyle, biraz ilerle bakalım belki güzeli görürsün ilerleyince :34:

İstese telafi edebilecek güçte evet ama kendinde hata görmüyor ki hep beni suçlu gördü. :50:

Unutmak istiyorum, kalbim buz gibi soğusun ona karşı istiyorum ama olmuyor çok sevmiştim. :50:

İstese telafi edebilecek güçte evet ama kendinde hata görmüyor ki hep beni suçlu gördü. :50:

Unutmak istiyorum, kalbim buz gibi soğusun ona karşı istiyorum ama olmuyor çok sevmiştim. :50:

canım anlayabiliyorum seni, daha önce ben de nişanlımdan ayrılmıştım, şuan yüreğin nasıl yanıyor emin ol aynı yangın bende de vardı, hissediyorum bunu :50: ama sözk onusu geçecek olan bir ömürse bizim de onlar gibi katı olmamız gerekiyor. belki acımasızca olacak bu söylediklerim ama o nasıl ki seni hiç düşünmeden yaptıysa biçok şey ve sizin ilişkinizi bitirdiyse bu sebeplerle artık senin de onun gibi olman gerekiyor, sadece kendini düşünmen gerekiyor yani :50:
bilmiyorum ben mi taş kalpliyim ama yaşadıklarım bana şunu öğretti, insan kendi annesinin babasının yokluguna alışıyorsa başka hiç bir acı öldürecemez :34: herşeye alışırsın bunu yeter ki iste :34:

Çok özlüyorum hep ağlıyorum ondan vazgeçemeyeceğimi düşünüp. Her şeyi telafi etmesi şartıyla isterdim ama mümkün değil artık. Sadece benden kolay kolay vazgeçmemesini çok istiyorum. :50:
olayı tam bilmiyorum ama seninle olmayıp seni mutlu edemedikten sonra seni unutsa ne olur unutmasa ne olur hatta umudunu bitirmesi unutmanı kolaylaştırır bence acı çeksen de...

canım yeni gördüm konuyu ayrıldınız mı.....ne kadar oldu ayrılalı....

canım anlayabiliyorum seni, daha önce ben de nişanlımdan ayrılmıştım, şuan yüreğin nasıl yanıyor emin ol aynı yangın bende de vardı, hissediyorum bunu :50: ama sözk onusu geçecek olan bir ömürse bizim de onlar gibi katı olmamız gerekiyor. belki acımasızca olacak bu söylediklerim ama o nasıl ki seni hiç düşünmeden yaptıysa biçok şey ve sizin ilişkinizi bitirdiyse bu sebeplerle artık senin de onun gibi olman gerekiyor, sadece kendini düşünmen gerekiyor yani :50:
bilmiyorum ben mi taş kalpliyim ama yaşadıklarım bana şunu öğretti, insan kendi annesinin babasının yokluguna alışıyorsa başka hiç bir acı öldürecemez :34: herşeye alışırsın bunu yeter ki iste :34:

Öyle evet ama ben zaten güçlü bi insan olamadım ki hiçbir zaman. İlk ve tek ciddi ilişkimdi o benim. Evlenme hayalleri falan çok bambaşka. Aslında benim psikolojik destek almam lazım bunun farkındayım ama ailem hiç önemsemiyor ki. Bir de onlar üzerine acı yüklüyor hatta.

olayı tam bilmiyorum ama seninle olmayıp seni mutlu edemedikten sonra seni unutsa ne olur unutmasa ne olur hatta umudunu bitirmesi unutmanı kolaylaştırır bence acı çeksen de...

İşte mantığı öyle diyor insanın ama kalbe söz geçiremiyorum ki. :50:

canım yeni gördüm konuyu ayrıldınız mı.....ne kadar oldu ayrılalı....

1 ay falan oldu canım. Zaten çok kısa süre nişanlı kalabildik biz. :43:

Öyle evet ama ben zaten güçlü bi insan olamadım ki hiçbir zaman. İlk ve tek ciddi ilişkimdi o benim. Evlenme hayalleri falan çok bambaşka. Aslında benim psikolojik destek almam lazım bunun farkındayım ama ailem hiç önemsemiyor ki. Bir de onlar üzerine acı yüklüyor hatta.

İşte mantığı öyle diyor insanın ama kalbe söz geçiremiyorum ki. :50:

1 ay falan oldu canım. Zaten çok kısa süre nişanlı kalabildik biz. :43:

:5::5::5::5: çok az olmuş kuzum kolay değil....şimdi sana hiç unutamam gibi gelir ama unutuluyor.....ya da yaran kabuk bağlıyor tazesi kadar acıtmıyor diyeyim.....zamana ihtiyacın var.......

Çevre faktörü var ama... Abisinde de öyle oldu. Malum ex görümce arkadaşını uygun gördü, ikisini karşılaştırdı. Birbirlerini beğendiler. Aileler tanıştı, söz düğün derken hepsi 4 ay kadar sürede halloldu. Var yani onlarda o yetenek. Ama beni sevdiğine ve kolay vazgeçmeyeceğine inanmak istiyorum. :43:

Canım bunlar senin varsayımların....neden bunları düşünüp kendine eziyet ediyorsun...belki de hiç düşündüğün gibi değil.....ayrıca 1 ay olmuş ayrılalı bu kadar basit vazgeçecek bir insanmıydı sevdiğin nişanlandığın adam......
Hayır canım. :50: Buraya yazdıklarımı okuduktan sonra tamamen kesildi sesi soluğu. Sanırım yazdıklarımı okuyup nefret etti benden.

yazdıklarını okuduğundan emin misin.....şuan ki üzüntünden dolayı bunları düşünüyor olabilirmisin......

telafisi olmayacak bir sorunmuydu yaşadıklarınız.....​

daha 1 ay olmuş,hemen unutamazsın tabi...ama eğer telafi etmek için bir uğraş yoksa iki taraftada önüne bakmak zorundasın......:5::5::5::5::5::5:

Canım bunlar senin varsayımların....neden bunları düşünüp kendine eziyet ediyorsun...belki de hiç düşündüğün gibi değil.....ayrıca 1 ay olmuş ayrılalı bu kadar basit vazgeçecek bir insanmıydı sevdiğin nişanlandığın adam......

yazdıklarını okuduğundan emin misin.....şuan ki üzüntünden dolayı bunları düşünüyor olabilirmisin......

telafisi olmayacak bir sorunmuydu yaşadıklarınız.....​

daha 1 ay olmuş,hemen unutamazsın tabi...ama eğer telafi etmek için bir uğraş yoksa iki taraftada önüne bakmak zorundasın......:5::5::5::5::5::5:

Konu açmıştım canım. Aslında incir çekirdeğni doldurmayacak bir meseleydi ama onun tavırları çok yanlıştı. Arkamda durmadı ve beni hep suçladı. :(

Hanımlar benim tefriciyelere başlıyoruz kısmetse. Alıntılamaya çalıştım hepinizi ama umarım eksik yoktur.

Konu açmıştım canım. Aslında incir çekirdeğni doldurmayacak bir meseleydi ama onun tavırları çok yanlıştı. Arkamda durmadı ve beni hep suçladı. :(

canım benim okudum konunu.....belliki dolduruşa gelmiş....ama iki tarafıda idare etmesi gerekirdi nişanlın....üzme kendini....ömür boyu eşin olduğunda ailesi

yine canını yakardı emin ol.....önüne bak...eğer dönerse ne ala,dönmezse hiç üzülme....emin ol her acı geçiyor yeter ki sen buna inan.....

Ben bilmiyorum, ama ozelden istersen dinlerim :)

bence olur daha çabuk bıter

Çabuk bitmesinin yanında farklı kişilerden dua da almış oluruz. NE KADar çok o kadar iyi derim ben.

sekine duası ne için yapılıyor canım

Eğer gerçekten birşeyler olsun diyorsa kovalar canım inan bana , belki bir süre sessizliğini korur ama bir süre sonra muhakkak ortaya çıkar tecrübeyle sabittir. Erkekler gerçekten zor olanı seviyor bir de annesi biliyorsa daha da şanslısın

Sagolun canlar tesekkur ederim :16:

Evet canimhaberim var bitmek üzere...

yok yok bunlara ilgi göstermiyceksin arkadaş bunlar bu dilden anlıolar demek ki

pazardan beri yazmayınca dank etti sanırım:24::24:

Okuyorum canım.
Bitirince yazacağım..

sağol canım ben şimdi yatıcam belki bende bu gece niyet edip yatarım bakalım sabah işe gidicemde :10::49:

Tmm dır.. Kızında gönlü var zaten, yaşıda reşit.. Kızlarr ben kendimizden korkmaya başladım.. Valla aklımıza koyunca yapmayacağımız şey yok. Hahahaa süpersiniz

DUA SULTANLARI.....:12::12::12::12::12:

katılmak isteyenleri bekliyorum canlar.....

hayırlı iş rızık kapısı için.....

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=729641&p=35816660#post35816660

220 mi okuyoruz :44:

YENİ LİSTE fndkfndk için çekilecek

1) mavigece07 - vezgecilmez --110 -110 çekilecek
2)Enfl --- 220 çekilecek
3)Lilruba --- 220 çekilecek
4)MissCherryBloosom-- 220 çekilecek
5)Ceylinimdeceylinim----- 220 çekilecek
6)fndkfndk-- 220 + 44 çekilecek
7)rapisa---- 220 çekilecek
8)tolin ---- 220 çekilecek
9)Sottile ----220 çekilecek
10)capoeira--- 220 çekilecek
11)özgem81 --220 çekilecek
12)Nehirsu85--220 çekilecek
13)buujuu- 220 çekilecek
14)perican55---- 220 çekilecek
15)Nara87 ----220 çekilecek
16)deryadeniz28--- 220 çekilecek
17)Kelebekcim---220 çekilecek
18)berirem-- 220 çekilecek
19)Statistician-- 220 çekilecek
20) cesmi_naz---- 220 çekilecek

Kızlar Fındık için başlıyoruz bugün :52::52::52::52::52:

Kızlar Lilrubayla özelden konuştuk kendisi bu sene kpss ye girecekmiş ve hayırlı iş için tefriciye çektirmek istiyor... katılırsanız çok mutlu oluruz .. kendisi bu konuda sıkıntılı :25::16::16::54::54:...

Hayırlı İş İçin - Tefriciye Başlığı - Lilruba İçin

1-)mavigece07

fındık ın tefriciyeleri dışında bunada isminizi yazdırırsanız sevinirm kızlar...Haydi Lilruba için hayırlı iş :46::34:

evet pericim....mavişin msjınıda alıntıladım sana....:54::54::54:

Back