Öyle evet ama ben zaten güçlü bi insan olamadım ki hiçbir zaman. İlk ve tek ciddi ilişkimdi o benim. Evlenme hayalleri falan çok bambaşka. Aslında benim psikolojik destek almam lazım bunun farkındayım ama ailem hiç önemsemiyor ki. Bir de onlar üzerine acı yüklüyor hatta.
ahh benim canım o kadar iyi anlıyorum ki seni tahmin bile edemezsin
düğünüme 6 ay kala ayrıldım ben nişanlımdan, ugruna okulumu ailemi arkadaşlarımı tüm hayatımı çöpe attıgım adamdan
ailem yanımdaydı gerçi ben onları bıraktım ama onlar beni bırakmadı. ama tek bir arkadaşım kalmamıştı çevremde, canım sıkkın deyip de arayacagım kimsem yoktu, onun için herşeyi yaparım derken bir anda sebebini hala anlayamadıgım kendimce saçma sapan tahminler bulunabildigim bir durumda beni sevmedigini söyledi bıraktı gitti.
sıfırdan başladım herşeye, önce kendimi topladım, sonra okuluma döndüm, sonra sıfırdan arkadaşlar, dostlar kardeşler buldum kendime. 3 yıl oldu bu sene o gideli. şimdi yaptıgım face araştırmalarına göre 2 ağustosta düğünü varmış, Allah mutlu etsin diyorum ancak
o benm ilk aşkım, o benm hayatıma girmiş en özel insan ama tek degil artık bunu biliyorum. çünkü ondan sonra da hayatıma girenler oldu, onlar da bırakıp gitti, onlarda kırdı ama hiç biri onun kadar acıtmadı, acıtmaz da artık. belki de ilk aşkın terk etmesinin güzel tarafı da bu oldu, anladım ki aşk acısı öldürmüyormuş.
sana bunları bilmişlik olsun diye söylemiyorum yanlış anlama. benim pes eddecegimi toparlanamayacagımı düşünen çok oldu, ama herşey akılda bitiyor. çok güçsüzdüm, sahip oldugum hiçbişeyim yoktu elimde. düşün ki ailem yanımdaydı ama ben onları bile istemiyordum, ben ordan yaaga kalktım, zor oldu ama kalktım ayaga, kendime o şansı verdim. sen de o şansı ver, daha 1 ay evet çok yeni, ama unutamam ben dersen hiç bitmez o acı. unutacaksın, mecbursun, devam etmek için mecbursun..
ne acılara katlanıyor insanlar inan aşk acısı yanında hiç bişey, sen de ayaga kalkacaksın yeter ki iste. ve kendine zaman ver. ağlamak istedigin zaman agla tamam, ama kötüyü düşünme. karar ver önce, istiyor musun dönmesini, o zaman git bi kere daha konuş, en azından ilerde pişmanlık olmaısın aklında. ama yok geri dönüş yok diyorsan, ona göre hayatını kur
hee bide aşk acısına bire birdir, herkese de aynı şeyi söylerim, yabancı dizi izle
ben HOUSE MD dizisini gece gündüz izliyordum, yattıgım yerde izlemeye başlıyordum uykum gelip uyuyana kadar, sırf düşünmemek için. faydası da oldu sanırım, dizinin normal sezonuna yetiştigimde baktım ki eskisi kadar yanmıyor canım
kendini oyalayacak şeyler bul, ve dedigim gibi fırsat ver kendine, mutlaka unutacaksın, yeter ki o fırsatı ver