• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

Kızlar sizi çok seviyorum...Sizin bu iyi niyetinizide çoooook seviyorummmm :16::16::16::16::16:

Ben bir mucize yaşadım bugün onu sizinle paylaşmak istiyorum...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Biriyle tanıştım bugün çok dillendirmek istemiyorum ama o da bende birbirimizden elektrik aldık... Ve inanın tam da dilediğim özelliklere sahip birine benziyo... :nazar::nazar::nazar:

Önce rabbimin izniyle sonrada sizlerin duasıyla inşallah ciddi bir yola girmek istiyorum...Görüşme sonrası olumlu olduğuna dair mesaj attı..Bugün ilk gün tabi...Ama kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş... Duaların gücüne inanın ben çok inanıyorum...Sebeplerede yapışmak lazım ama... :34: :54:
canım görüşmen nasıl gidiyor dilerim yolundadır herşey

Kızlar listeye yeni katılmak isteyenler oluyo .... Sizce ne yapalım ? Aslında bi 30 kişi olsak her gün bir kişiye okunsa çabucak biter.. kişi başı 140 falan düşerdi....

vazgecilmez ve cerenkar katılmak istiyo...

napalım fikriniz nedir ???? ... :82::97::97::97::97::97:

Kızlar listeye yeni katılmak isteyenler oluyo .... Sizce ne yapalım ? Aslında bi 30 kişi olsak her gün bir kişiye okunsa çabucak biter.. kişi başı 140 falan düşerdi....

bence olur daha çabuk bıter

Fındığın tefriciyeleri pazartesi ye kadar bitmesi gerekiyor kızlar... :52::52::52:

Sizden küçük bir ricam var...Herkesi alıntılayacak kadar vaktim yok bugün... herkesi alıntılayıp bilgi verebilirmisiniz ...:26:

şu alıntılama işi zor oluyo yaw bunun kodlarını bi yere kopyalamak lazım :23::23::23:

Saol cnm.. Ekle sen beni listeye .. Pzr yada pztsi okurum nasipse.. Bana müsade.. Tekrar tekrar öpüyorum hepinizii

220 adet okudum cnm Allah kabul etsin :16:

Amin canim agzina saglik.
Teşekkürler :16:

hergun ne kaDAR OKUDUGUMUZU bildirecek miyiz ceylinim :26: cuma gününe bitecegi için ben her gun 55 tane okuma zorunlulugu getirdim kendime ama daha erkene bitme gibi bi durum olursa söyle bana daha hızlı okuyayım :34:

ceylın için 220 okudum...

canım nasıl gidiyor.....

yarına bitecek inşaallah....:13:

Cuma akşamı son demiştiniz?perşembe akşamını mı kastettiniz yoksa?okuyorum şuanda yarısı bitti sayılır eğer yarın akşam sonsa bu akşam evde bitirmeye çalışırım inşallah:26:

Yarisini cektim, yarisi bugune bitiririm insallah :34:

bugün bitiriyorum canım inşallah

selam arkadaşlar tatilden döndüm eğer aranıza tekrar almak isterseniz ben çok isterim

Cumaya kadar nasıl olsa diye yavaşladım canım ben. 70 duruyor hala ama merak etme bitiririm ben.

selam canım hoşgeldin aramıza:16: canım gerçekten çok doğru söylüyorsun. bende ara ara öyle dua ettim yani onu unutmak istedim hakkımda hayırlısı kimse o çıksın karşıma diye ama gitgellerim oluyor bir bakıyorum umurumda değil diyorum sanki unutuyorum sonra birşey oluyor zırıl zırıl ağlamaya başlıyorum o zaman kendimi çok kötü hissediyorum sanki kriz gibi geliyor.artık hayatımda ilgimi çeken başka biri olsa belki böyle olmayacak yada olacak yada gerçekten seviyorum sebebi herne ise durum bu. mesela şöyleyim.birgün dua ediyorum hayırlısıyla evlenmek için ama bu o veya birbaşkası hakkımda hayırlısı kimse o kişiyle evlenmek için aradan birkaç saat geçiyor aklıma o geliyor bu sefer bana dönsün beni sevsin diye dua ediyorum.bazen beni sevdiğini düşünüyorum bazende sevseydi yanımda olurdu diyorum sinirim bozuluyo yine ağlıyorum.böyle işte canım

Evet canimhaberim var bitmek üzere...

Bu harika bir haber ama bu coşkunu sakın ona belli etme :9: Kaçan kovalanır bacım bas depara :27:

Okuyorum canım.
Bitirince yazacağım..

kizlar yeni listeden na haber?

Ben 10 tane alayım şeker, mülakatta başarılar...

Canım ben başladım. Bugün biter inşallah. Keşke en fazla 3 günde bitirebilsek. Daha çabuk ilerlerdik.

Ceylin duani okudum. 220 adet tefriciyeni de okudum. Allah kabul etsin. İnşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba :3:
220 tefriciye bitti ceylincim listeye kaydedebilirsin

Hanımlar benim tefriciyelere başlıyoruz kısmetse. Alıntılamaya çalıştım hepinizi ama umarım eksik yoktur.

Hayirli is icin ben de okurum.kac tane okumamiz lazim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hanımlar benim tefriciyelere başlıyoruz kısmetse. Alıntılamaya çalıştım hepinizi ama umarım eksik yoktur.

tamamdır canım :42:

1 günde 140 çok ama, 2 güne yaysak olmaz mı :26: yani ben şuan evdeyim işsizim yetiştirirm ama yarın bigun çalışmaya başlasam zor olur sanırım 1 günde 140 tane :26:

Benim konumu bilenlerden kimler burada kızlar? Dertleşmeye ihtiyacım var. :43::43::43:

ben biliyorum canım o zaman da konuşmuştuk seninle :26: hayırdır bişey mi oldu :50:

Çabuk bitmesinin yanında farklı kişilerden dua da almış oluruz. NE KADar çok o kadar iyi derim ben.

tamamdır canım :42:

1 günde 140 çok ama, 2 güne yaysak olmaz mı :26: yani ben şuan evdeyim işsizim yetiştirirm ama yarın bigun çalışmaya başlasam zor olur sanırım 1 günde 140 tane :26:

ben biliyorum canım o zaman da konuşmuştuk seninle :26: hayırdır bişey mi oldu :50:

Arada faceden bakıyorum profili kapalı ama. Bir sayfa beğenmiş. Mobilyalarımızı almayı düşündüğümüz mağazanın sayfası. Birini buldu da hazırlıklara başladı gibime geliyor. Ki zaten çok gelgitli bir ruh hali içindeyim. Sürekli ağlıyorum, nişanın atılmasından ziyade hayatım hiç yolunda gitmiyor. :43:

Arada faceden bakıyorum profili kapalı ama. Bir sayfa beğenmiş. Mobilyalarımızı almayı düşündüğümüz mağazanın sayfası. Birini buldu da hazırlıklara başladı gibime geliyor. Ki zaten çok gelgitli bir ruh hali içindeyim. Sürekli ağlıyorum, nişanın atılmasından ziyade hayatım hiç yolunda gitmiyor. :43:

öyle olumsuz düşünme canım yaa, mutlaka daha güzeli olacagı için bu gitti öyle düşün onu :34:

ayrıca karşındaki de bi insan robot degil ki hemen başkasını bulup evlilik hazırlıklarına başlasın :53: yani tamam seni unuttu diyelim ( ki bu kadar sürede unutamaz :34: ) hemen yeni birini bulup mobilya bakacak kadar evlilik hazırlıklarına başlamış olamaz bence :34:

öyle olumsuz düşünme canım yaa, mutlaka daha güzeli olacagı için bu gitti öyle düşün onu :34:

ayrıca karşındaki de bi insan robot degil ki hemen başkasını bulup evlilik hazırlıklarına başlasın :53: yani tamam seni unuttu diyelim ( ki bu kadar sürede unutamaz :34: ) hemen yeni birini bulup mobilya bakacak kadar evlilik hazırlıklarına başlamış olamaz bence :34:

Çevre faktörü var ama... Abisinde de öyle oldu. Malum ex görümce arkadaşını uygun gördü, ikisini karşılaştırdı. Birbirlerini beğendiler. Aileler tanıştı, söz düğün derken hepsi 4 ay kadar sürede halloldu. Var yani onlarda o yetenek. Ama beni sevdiğine ve kolay vazgeçmeyeceğine inanmak istiyorum. :43:

Çevre faktörü var ama... Abisinde de öyle oldu. Malum ex görümce arkadaşını uygun gördü, ikisini karşılaştırdı. Birbirlerini beğendiler. Aileler tanıştı, söz düğün derken hepsi 4 ay kadar sürede halloldu. Var yani onlarda o yetenek. Ama beni sevdiğine ve kolay vazgeçmeyeceğine inanmak istiyorum. :43:

yani kuzum kusura bakma da eger kardeşinin lafıyla sevdigi kadını bi çırpıda silip başkasıyla evlenecek bi adamdıysa da kendisi iyi ki olmamış bu iş :41: hiç bi şekilde sana olan aşkına sahip çıkmazmış demek ki bu adam :19:

hiç bi şekilde konuşmanız olmadı mı bu yakınlarda :26:

yani kuzum kusura bakma da eger kardeşinin lafıyla sevdigi kadını bi çırpıda silip başkasıyla evlenecek bi adamdıysa da kendisi iyi ki olmamış bu iş :41: hiç bi şekilde sana olan aşkına sahip çıkmazmış demek ki bu adam :19:

hiç bi şekilde konuşmanız olmadı mı bu yakınlarda :26:

Hayır canım. :50: Buraya yazdıklarımı okuduktan sonra tamamen kesildi sesi soluğu. Sanırım yazdıklarımı okuyup nefret etti benden.

Back