- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi mavigece07
- #2.041
Kizlar tek siz kaldiniz ?
Bitiremeyecek gibiyseniz paylasalim ?
bebegim şuan okuyorum, az kaldı duanı da ezanla bir edip bitirmiş olacagım ben dünde söyledigim gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesaj yazmış sonunda kızzz .... işe yaradı sabır etmek.... Bakalım yine atmıyacğmm mesaj yine o adım atacak mı...buluşalım diyecek mi merakla bekliyorum :26::26::26:
bu arada şekerimmm tefriciyeler bitti mi ceylin in ???
Bitti tabi
Cok sevindim, insallah dugun haberini de aliriz
Ben Sekine duasi + hacet namazi yapicam
sekine duası ne için yapılıyor canım
Tum dilekler icin yapiliyormus.
Ben ilk baktigimda kafam karisti, neyi kac kere okucaz diye....sonra video yu gorunce anladim :) Besmele, Allah'in bazi adlari ve bazi ayetleri 19ar kere tekrar ediyorsun:
http://www.youtube.com/watch?v=qJlKJ98HL_s
Ben ilk baktigimda kafam karisti, neyi kac kere okucaz diye....sonra video yu gorunce anladim :) Besmele, Allah'in bazi adlari ve bazi ayetleri 19ar kere tekrar ediyorsun:
Çok sağol Lilrubam..tam işten çıkma vaktine yakın face den mesaj geldi ...gözlerime inanamadım...Artık umudu kesmiştim
Al benden de o kadar...Onu kaybederim gibi geliyodu başlarda...Ama ilgi alakam hoşuna gitti alışmaya başladı sanki bana ...köye gitmişler annesiyle boynu tutulmuş...bengay sür dedim...olur sürerim diyo ... Çocuk 4 günden sonra mum olma moduna doğru gidiyo kızlar
aynen kuzum ya...o beni meraktan çatlatırken iyiydi ...şimdi de ben geri çekicem hafiften kendimi...o koşsun biraz da dimi
Şimdi ondan adım bekliyorum ...dün ki mesajda sadece halimi hatrımı sordu naptığımı falan...Hiç buluşalım demedi...Bakalım diyecek mi ilerleyen günlerde merakla bekliyorum :44::44:
Kovalar mı beni ne dersin..Annesi de biliyo arkadaşlığımızı :44::44::44:
Linkteki okuyan ne kadar güzel okuyor hayran kaldım. Açtım dinliyorum.
Ay kızlar ya dinledim de çok etkilendim......duygulandım......
Allah razı olsun paylaşım için......ihtiyacım varmış.....iyi geldi.......
kızlar merhaba öncelikle mavigece arkadaşımıza teşekkür ediyorum....malum ondan ilham alarak hayırlı iş için bir konu açmayı düşünüyordum....ona sormak istedim...oda liste oluşturmakta zorlanabileceğimi düşünerek bu topic de paylaştı.....biliyorsunuz tek bir niyet için okunuyor tefriciye.....bu topictede eş için okuyoruz.....
ben şuan çalıştığım iş yerinde çok mutsuzum....temmuzda kpss ye de gireceğim.....zaman da az kaldı.....kendim filen gayret ediyorum istedim ki birde dua edeyim......hemde bir yandan yeni iş arıyorum.....
bu başlıkta bir karışıklık olup kimsenin hakkına girmek istemediğim için yeni konu açacağım.....linki paylaşırım....iş arayan yada daha iyi bir işi olsun isteyen yada hayırlı rızık için katılmak isteyenler katılır inşaAllah.....
hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah......sevgiler....
kızlar merhaba öncelikle mavigece arkadaşımıza teşekkür ediyorum....malum ondan ilham alarak hayırlı iş için bir konu açmayı düşünüyordum....ona sormak istedim...oda liste oluşturmakta zorlanabileceğimi düşünerek bu topic de paylaştı.....biliyorsunuz tek bir niyet için okunuyor tefriciye.....bu topictede eş için okuyoruz.....
ben şuan çalıştığım iş yerinde çok mutsuzum....temmuzda kpss ye de gireceğim.....zaman da az kaldı.....kendim filen gayret ediyorum istedim ki birde dua edeyim......hemde bir yandan yeni iş arıyorum.....
bu başlıkta bir karışıklık olup kimsenin hakkına girmek istemediğim için yeni konu açacağım.....linki paylaşırım....iş arayan yada daha iyi bir işi olsun isteyen yada hayırlı rızık için katılmak isteyenler katılır inşaAllah.....
YENİ LİSTE fndkfndk için çekilecek
1) mavigece07 - vezgecilmez --110 -110 çekilecek
2)Enfl --- 220 çekilecek
3)Lilruba --- 220 çekilecek
4)MissCherryBloosom-- 220 çekilecek
5)Ceylinimdeceylinim----- 220 çekilecek
6)fndkfndk-- 220 + 44 çekilecek
7)rapisa---- 220 çekilecek
8)tolin ---- 220 çekilecek
9)Sottile ----220 çekilecek
10)capoeira--- 220 çekilecek
11)özgem81 --220 çekilecek
12)Nehirsu85--220 çekilecek
13)buujuu- 220 çekilecek
14)perican55---- 220 çekilecek
15)Nara87 ----220 çekilecek
16)deryadeniz28--- 220 çekilecek
17)Kelebekcim---220 çekilecek
18)berirem-- 220 çekilecek
19)Statistician-- 220 çekilecek
20) cesmi_naz---- 220 çekilecek
Kızlar Fındık için başlıyoruz bugün
Kızlar Lilrubayla özelden konuştuk kendisi bu sene kpss ye girecekmiş ve hayırlı iş için tefriciye çektirmek istiyor... katılırsanız çok mutlu oluruz .. kendisi bu konuda sıkıntılı ...
Hayırlı İş İçin - Tefriciye Başlığı - Lilruba İçin
1-)mavigece07
fındık ın tefriciyeleri dışında bunada isminizi yazdırırsanız sevinirm kızlar...Haydi Lilruba için hayırlı iş
Ben de aynı dertten muzdaribim ki. Hemen katılmak istiyorum ben deee
Fındığın tefriciyeleri pazartesi ye kadar bitmesi gerekiyor kızlar...
Sizden küçük bir ricam var...Herkesi alıntılayacak kadar vaktim yok bugün... herkesi alıntılayıp bilgi verebilirmisiniz ...:26:
şu alıntılama işi zor oluyo yaw bunun kodlarını bi yere kopyalamak lazım
pazartesiye kadar 2 gün var hemen başlamam lazımm
alıntılama konusunda da ben kimseyi pek tanımadıgım için yardımcı olamadım kuzum kusura bakma :26: ama bugun ceylininkinin bitecegini herkes biliyor herhalde girip de bakarlar degil mi
bebegim şuan okuyorum, az kaldı duanı da ezanla bir edip bitirmiş olacagım ben dünde söyledigim gibi
işlem tamamdır Ceylinim, Allah kabul etsin
Bitirdim sekerim, duani da tekrar okudum, hadi bakalim