Hayırlı Bayramlar

Fistikm benim yaa cok sukur iyiyiz bebisle hizla buyuyoruz :)) 5. Ayimizida tamamen doldurduk 6. Ayimizdan gun aldik 4 ay kaldi kismetse kavusmamiza
Sen nasilsin tatliskom nasil geciyo bayramin :))
Güzel geçiyo tatlım işte nolsunn :)) sağlıkla kavuşun inşallah bitanemm
Eşyaları alındı mi bebisimizinn:)

Canım çok teşekkür ederim benide düşündüğün için çok mutlu oldum sana hayırlı

sagol tatlimmmm seninde bayramin mubarek.olsunnn...allah gonlune gore versin

Güzel geçiyo tatlım işte nolsunn :)) sağlıkla kavuşun inşallah bitanemm
Eşyaları alındı mi bebisimizinn:)
Amin caniminicisi :)) ufak ufak hediyeleri geliyo ama ben daha hususi kizim icin bi alisverise cikmadim :)) son bi kac ay kala dusunuyorum bakalim :))) besik de siparis verildi doguma kadar oda gelicek geriye ivir zivir kaliyo yavas yavas alicam onlarida :)) simdiden ev kiyafet doldu yaa :)) ben bakiyorum ama hep yazlik benim kizim kışa geliyo aldiklarimi giyemiycek diye kışa dogru alisveris yapicam :))

Pisimmm tatlim benimm anca gelebildim demir parmakliklar ardindan

Ya yerim onu ya minik melekk:))
Sana şampuan getirdim hala saçlarını yikmamamisinnnn

Canım benim Aminn inşallah nice bayramlara hep beraber çok tşk ederim senin de bayramın mübarek olsun biraz geç oldu ama napalım misafr geldi gitti iş güç giremedm :)

Canım çok teşekkür ederim benide düşündüğün için çok mutlu oldum sana hayırlı

sagol tatlimmmm seninde bayramin mubarek.olsunnn...allah gonlune gore versin

Canım benim Aminn inşallah nice bayramlara hep beraber çok tşk ederim senin de bayramın mübarek olsun biraz geç oldu ama napalım misafr geldi gitti iş güç giremedm :)

Öpüyorum hepinizi kızlar sağolun sizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…