- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 30
-
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
ay cok tesekkur ederim ben desenin de bayramin kutlu olsun canim
Teşekkür ederim canım benim, senin de bayramın mübarek olsun.
Kııız doğurdun mu hayırlı olsun ne güzel bayram çocuğu olmuş ömürlü olsuncanim online olamadim yeni dogum yaptim :) mazur gor opuldun
Fistikm benim yaa cok sukur iyiyiz bebisle hizla buyuyoruz :)) 5. Ayimizida tamamen doldurduk 6. Ayimizdan gun aldik 4 ay kaldi kismetse kavusmamizaTatlım benimm nasilsinn
Bebiş nasıl napiyoo:))) kaç aylık oldu ne zaman geliyo
Güzel geçiyo tatlım işte nolsunn :)) sağlıkla kavuşun inşallah bitanemmFistikm benim yaa cok sukur iyiyiz bebisle hizla buyuyoruz :)) 5. Ayimizida tamamen doldurduk 6. Ayimizdan gun aldik 4 ay kaldi kismetse kavusmamiza
Sen nasilsin tatliskom nasil geciyo bayramin :))
sagol tatlimmmm seninde bayramin mubarek.olsunnn...allah gonlune gore versinHepinize tek tek mesaj atıp bayramlaşmak isterdim ama çook uzun sürer malum bayram, gelen giden olur çok kalamam kk da ben unutmadan hepinizin bayramını burda kutlayayım.
Hepinizin bayramı kutlu olsun kızlar . Allah tekrarını da nasip etsin inşallah.
@cimcimegfbSaksi_Degilim_Ben @lavantakokulusandik H Hickimse_ @thalix Mune E efecikim HAbibte @yasakhayal @-Mahperi- @Visneli_Turtam @kattina @Acizane kul @Bilgece @kurk mantolu madonna @matmazeldepresif tatlibikiz Dionee @azerinnn firdevscansu Maderzad M meyra__ @queenEb @okypete @Margarikotin E-brulim @Sedef-armina @-jelibon- Nevreste @_AgLaTaN KaFe_ A amberin
Yamuk prensesim ve harbicanım da mapus damlarında..Onlara da mektup neyin yollarım artıkın
Amin caniminicisi :)) ufak ufak hediyeleri geliyo ama ben daha hususi kizim icin bi alisverise cikmadim :)) son bi kac ay kala dusunuyorum bakalim :))) besik de siparis verildi doguma kadar oda gelicek geriye ivir zivir kaliyo yavas yavas alicam onlarida :)) simdiden ev kiyafet doldu yaa :)) ben bakiyorum ama hep yazlik benim kizim kışa geliyo aldiklarimi giyemiycek diye kışa dogru alisveris yapicam :))Güzel geçiyo tatlım işte nolsunn :)) sağlıkla kavuşun inşallah bitanemm
Eşyaları alındı mi bebisimizinn:)
Pisimmm tatlim benimmHepinize tek tek mesaj atıp bayramlaşmak isterdim ama çook uzun sürer malum bayram, gelen giden olur çok kalamam kk da ben unutmadan hepinizin bayramını burda kutlayayım.
@cimcimegfbSaksi_Degilim_Ben @lavantakokulusandik H Hickimse_ @thalix Mune E efecikim HAbibte @yasakhayal @-Mahperi- @Visneli_Turtam @kattina @Acizane kul @Bilgece @kurk mantolu madonna @matmazeldepresif tatlibikiz Dionee @azerinnn firdevscansu Maderzad M meyra__ @queenEb @okypete @Margarikotin E-brulim @Sedef-armina @-jelibon- Nevreste @_AgLaTaN KaFe_ A amberin
Yamuk prensesim ve harbicanım da mapus damlarında..Onlara da mektup neyin yollarım artıkın
Ya yerim onu ya minik melekk:))Amin caniminicisi :)) ufak ufak hediyeleri geliyo ama ben daha hususi kizim icin bi alisverise cikmadim :)) son bi kac ay kala dusunuyorum bakalim :))) besik de siparis verildi doguma kadar oda gelicek geriye ivir zivir kaliyo yavas yavas alicam onlarida :)) simdiden ev kiyafet doldu yaa :)) ben bakiyorum ama hep yazlik benim kizim kışa geliyo aldiklarimi giyemiycek diye kışa dogru alisveris yapicam :))
Sana şampuan getirdim hala saçlarını yikmamamisinnnnPisimmm tatlim benimmanca gelebildim demir parmakliklar ardindan
Boyalı saçlar için değildi ki,kullanmam ben onuYa yerim onu ya minik melekk:))
Sana şampuan getirdim hala saçlarını yikmamamisinnnn
Bi dahaki mapisinda getiririm artikinBoyalı saçlar için değildi ki,kullanmam ben onu
Allah korusun kizBi dahaki mapisinda getiririm artikin
Canım benim Aminn inşallah nice bayramlara hep beraber çok tşk ederim senin de bayramın mübarek olsun biraz geç oldu ama napalım misafr geldi gitti iş güç giremedm :)Hepinize tek tek mesaj atıp bayramlaşmak isterdim ama çook uzun sürer malum bayram, gelen giden olur çok kalamam kk da ben unutmadan hepinizin bayramını burda kutlayayım.
Canım çok teşekkür ederim benide düşündüğün için çok mutlu oldumsana hayırlı
sagol tatlimmmm seninde bayramin mubarek.olsunnn...allah gonlune gore versin
Pisimmm tatlim benimmanca gelebildim demir parmakliklar ardindan
Canım benim Aminn inşallah nice bayramlara hep beraber çok tşk ederim senin de bayramın mübarek olsun biraz geç oldu ama napalım misafr geldi gitti iş güç giremedm :)