- 24 Nisan 2015
- 382
- 6.979
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
♡♥♡♥ ♡♥♡♥♡♥♡♥ ♡♥♡♥♡♥♡♥ ♡♥♡♥♡♥♡♥ ♡♥♡♥♡♥♡♥ ♡♥♡♥♡♥♡♥ ♡♥♡♥♡♥♡♥ ♡♥♡♥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bnm çok teşekkür ederim senin de bayramın mübarek olmuştur inşallah ben tatildeydim giremedim nete telefonları kapattık eşimle balayı yaptik@Mune @Ravzatugba @-Mahperi- @Busekezbann @iklimim123 @Denas14__ @kkrizantem @-Piraye @EnHarbiKiz @Margarikotin
@nameoflove @Bilgece @Vatanseverr @fhme @kitapseverim @bmn_k @Veson @Enyalios @minnta @LeYLa_21 @Al_pi @Feraceli @dilviin @AKovser @fyzanur @btlbetul @Sedef-armina @_HaRika_ @-adre- @Saksi_Degilim_Ben @AzrAyse @ardaemre @Afra48 @AmyWinehouse @asliii1 @aylleen @braindamage @Dionee @firdevscansu @Galdemir @mefkurem @lavantakokulusandik @kurbaamm nazarnur @meyra__ @NAZ__24 @Samire tmv @Tilbe_ @_haymeana_ @10beybisi @bebem-1221 @Tugcenazz @nuray75
Kızlar @Pisi-'ciğimin vesilesiyle hepinize aileleriniz ve sevdikleriniz ile birlikte hayırlı bayramlar diliyorum... Nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlarınız olsun inşallah Rabbim gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsin, yüzünüzü her daim güldürsün
Unuttuğum biri varsa özür dilerim
Eki Görüntüle 1639066
Ay ne güzel masallah size Nasilsin gülüm? Nasil gecti balayinizCanim bnm çok teşekkür ederim senin de bayramın mübarek olmuştur inşallah ben tatildeydim giremedim nete telefonları kapattık eşimle balayı yaptik
Çok şükür iyiyim balim harikaydı valla yeni evlenmiş gibi olduk tazelendik gecelere kadar sahillerde el ele gezdik bol bol gezdik kafamizdan bütün sıkıntıları attık çok ihtiyacimiz vardı bunaAy ne güzel masallah size Nasilsin gülüm? Nasil gecti balayiniz
Allah iyilik versin... Sevindim canim, Rabbim agzinizin tadini bozmasin Insallah bundan sonra mutlulugunuz iki minik elle percinlesirÇok şükür iyiyim balim harikaydı valla yeni evlenmiş gibi olduk tazelendik gecelere kadar sahillerde el ele gezdik bol bol gezdik kafamizdan bütün sıkıntıları attık çok ihtiyacimiz vardı buna
aminnn ağzım bal yesin emiiii hepimize versin insallahAllah iyilik versin... Sevindim canim, Rabbim agzinizin tadini bozmasin Insallah bundan sonra mutlulugunuz iki minik elle percinlesir
Oyyy kuzum benim AMIN ALLAH razi olsun az kaldi cok sukur .d ♥♥♥silemm de mi Asker bekliyor :) Tez zamanda kavuştursun Rabiim :)
Aminnn Cümlemizin Mutluluğu huzuuru Hep yerinde olsun Ebrulimmmm :)
Harikammm:)silemm kız :))
Bitecek inşallah kuzumEbruliimmm AMIN kuzum INSALLAH ALLAH razi olsun balim az kaldi cok sukur bzmde .d ♥♥
INSALLAH kuzum son 34 gun:))♥♥Bitecek inşallah kuzum
Azıcık kalmış o da göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah, darısı diğer yarenlereINSALLAH kuzum son 34 gun:))♥♥
AMIN kuzum AMIN INSALLAH :) ♥♥♥Azıcık kalmış o da göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah, darısı diğer yarenlere
✿✿✿ bitecek hayatım inşallah Rabbim KorusunOyyy kuzum benim AMIN ALLAH razi olsun az kaldi cok sukur .d ♥♥♥
AMIN kuzum Insallah cok sagol:) ♥♥♥✿✿✿ bitecek hayatım inşallah Rabbim Korusun