- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
-
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
çooook teşekkürler Allah razı olsun seninde bayramın mübarek kutlu huzurlu mutlu geçsin inşallah nice bayramlara İnşallah ♥♥@Mune @Ravzatugba @-Mahperi- @Busekezbann @iklimim123 @Denas14__ @kkrizantem @-Piraye @EnHarbiKiz @Margarikotin
@nameoflove @Bilgece @Vatanseverr @fhme @kitapseverim @bmn_k @Veson @Enyalios @minnta @LeYLa_21 @Al_pi @Feraceli @dilviin @AKovser @fyzanur @btlbetul @Sedef-armina_HaRika_ @-adre- @Saksi_Degilim_Ben @AzrAyse @ardaemre @Afra48 @AmyWinehouse gurtmingotam @aylleen @braindamage @Dionee firdevscansu @Galdemir @mefkurem @lavantakokulusandik @kurbaamm @nazarnur @meyra__ @NAZ__24 @Samire tmv Tilbe_ @_haymeana_ -TubiSh- @bebem-1221 @Tugcenazz @nuray75
Kızlar @Pisi-'ciğimin vesilesiyle hepinize aileleriniz ve sevdikleriniz ile birlikte hayırlı bayramlar diliyorum... Nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlarınız olsun inşallahRabbim gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsin, yüzünüzü her daim güldürsün
Unuttuğum biri varsa özür dilerim
Eki Görüntüle 1639066
Canım benim unutulmadigima çook sevindim.. Senin ve bütün arkadaşların bayramı mübarek olsun.. Layıkıyla, olması gerektiği gibi bi bayram olsun.. Öksüzler, yetimler, fakirler unutulmasın.. :) İyi Bayramlar :) :)@Mune @Ravzatugba @-Mahperi- @Busekezbann @iklimim123 @Denas14__ @kkrizantem @-Piraye @EnHarbiKiz @Margarikotin
@nameoflove @Bilgece @Vatanseverr @fhme @kitapseverim @bmn_k @Veson @Enyalios @minnta @LeYLa_21 @Al_pi @Feraceli @dilviin @AKovser @fyzanur @btlbetul @Sedef-armina_HaRika_ @-adre- @Saksi_Degilim_Ben @AzrAyse @ardaemre @Afra48 @AmyWinehouse gurtmingotam @aylleen @braindamage @Dionee firdevscansu @Galdemir @mefkurem @lavantakokulusandik @kurbaamm @nazarnur @meyra__ @NAZ__24 @Samire tmv Tilbe_ @_haymeana_ -TubiSh- @bebem-1221 @Tugcenazz @nuray75
Kızlar @Pisi-'ciğimin vesilesiyle hepinize aileleriniz ve sevdikleriniz ile birlikte hayırlı bayramlar diliyorum... Nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlarınız olsun inşallahRabbim gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsin, yüzünüzü her daim güldürsün
Eki Görüntüle 1639066
Tesekkür ederim bitanem, Rabbim sana askerinle nice bayramlar yasatsin ♥Kuzucumm benim seninde bayramin mubarek olsun tatlimm benim:) ♥♥♥
Cümlemize canimİyi bayramlar canım sağol
Sevgili KK ailesi cümleten iyi bayramlar
Sag ol cimcime'm cok tesekkür ederim bitanemSagol guzun benim ins :** seninde sevdiklerinle musmutlu bayramlar diliyorum
Amin hep birlikte insallah bebemE-brulim canımm benmm nice nice bayramlar diliyorum sanaa
Amin ecmain gülüm, minnak gelsin elimi öpsün harclik verecegimçooook teşekkürler Allah razı olsun seninde bayramın mübarek kutlu huzurlu mutlu geçsin inşallah nice bayramlara İnşallah ♥♥
Amin canim insallah... Rabbim sana bebeginle nice bayramlar yasatsinCanım benim unutulmadigima çook sevindim.. Senin ve bütün arkadaşların bayramı mübarek olsun.. Layıkıyla, olması gerektiği gibi bi bayram olsun.. Öksüzler, yetimler, fakirler unutulmasın.. :) İyi Bayramlar :) :)
ayy teyzesi seneye inşallah Allah nasip ederse eğer geliriz el öpmeye şeker harçlık toplamayaTesekkür ederim bitanem, Rabbim sana askerinle nice bayramlar yasatsin ♥
Cümlemize canim
Sag ol cimcime'm cok tesekkür ederim bitanem
Amin hep birlikte insallah bebem
Amin ecmain gülüm, minnak gelsin elimi öpsün harclik verecegim
Amin canim insallah... Rabbim sana bebeginle nice bayramlar yasatsin
Veeee unuttugum hatiri sayilir tüm KK üyelerine hayirli bayramlar
Insallah kuzum beklerimayy teyzesi seneye inşallah Allah nasip ederse eğer geliriz el öpmeye şeker harçlık toplamayarabbim inşallah sanada bidaki bayrama yavrunla girmeyi nasip etsin ♥♥
Oyy cokkk cokkk saolasin kuzum benim ..-TubiSh-
Canım benim çok çok sağol Rabbim binlerce kez razı olsun :) Rabbim sana da bundan sonra ki günlerde en hayırlı şekilde tatlı mı tatlı minik bir bebiş nasip etsin ( amin) . Bayramın mübarek olsun, eşinle, ailenle birlikte nice güzel huzurlu mutlu bayramların olsun kuzum benim ♥ Rabbim gülen yüzünü soldurmasin, şu mübarek arefe günü hürmetine sana ve tüm evlat sahibi olmak isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin (amin)
Amin canim insallah cumlemize rabbim en guzellerini nasip etsin cnmTeşekkürler canımRabbim nicelerini göstersin.
Tesekkür ederim bitanem, Rabbim sana askerinle nice bayramlar yasatsin ♥
Cümlemize canim
Sag ol cimcime'm cok tesekkür ederim bitanem
Amin hep birlikte insallah bebem
Amin ecmain gülüm, minnak gelsin elimi öpsün harclik verecegim
Amin canim insallah... Rabbim sana bebeginle nice bayramlar yasatsin
Amin canım benim çok teşekkürler:)
Veeee unuttugum hatiri sayilir tüm KK üyelerine hayirli bayramlar
silemm coko_mell
kızlar aileleriniz ve sevdikleriniz ile birlikte hayırlı bayramlar diliyorum... Nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlarınız olsun inşallahRabbim gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsin, yüzünüzü her daim güldürsün
Eki Görüntüle 1639127
Amin bitanem, askerinden ayri gecirdigin son bayram olsun insallah ♥Kuzuuuummm Harikasın Rabbim tüm günlerimizi huzurla geçirmeyi nasip etsin bayramlarımız sevgiyle dolu mutlulukla dolu olsun :)
Amin bitanem, askerinden ayri gecirdigin son bayram olsun insallah ♥
Ortalik karisti coko'm kusura bakma
Ortalik karisti coko'm kusura bakmaBen seni Silem olarak görmüsüm
Rabbim yuvandan huzurunu, mutlulugunu eksik etmesin bitanem
Evet dogru Pirosumda bekliyor... Amin insallah ♥piraye de vardı galiba :) tez tez zamanda kavuşsun yavrucuklar :)