Hayırlı Bayramlar

silemm coko_mell

kızlar aileleriniz ve sevdikleriniz ile birlikte hayırlı bayramlar diliyorum... Nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlarınız olsun inşallah Rabbim gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsin, yüzünüzü her daim güldürsün

Unuttuğum biri varsa özür dilerim

E-brulim canım kardeşim Rabbim binlerce kez razı olsun ❤ Çok çok sağol tatlı kardeşim benim ♥♥ ♥ seninde bayramın mübarek olsun, eşinle ailenle ve tüm sevdiklerinle nice nice güzel mutlu huzurlu bayramların olsun kuzum benim, kocaman kocaman öpüyoruuuuum seni

E-brulim
Sağol Birtanem allah razı olsun amin inşallah :) Hanene huzur ve bereket getirsin bu bayram canım arkadaşım benim daha nice nice bayramlara hep beraber

Bu bayram Hepimize uğur getirsin evimiz neşe ile dolsun.
Küsler Barissin..Dostluğun Iyiligin Guzelliklerin Ve Barışın Ülkemizde Yeşermesi Dileğiyle ♡

@10beybisi
Canım benim çok çok sağol Rabbim binlerce kez razı olsun :) Rabbim sana da bundan sonra ki günlerde en hayırlı şekilde tatlı mı tatlı minik bir bebiş nasip etsin ( amin) . Bayramın mübarek olsun, eşinle, ailenle birlikte nice güzel huzurlu mutlu bayramların olsun kuzum benim ♥ Rabbim gülen yüzünü soldurmasin, şu mübarek arefe günü hürmetine sana ve tüm evlat sahibi olmak isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin (amin)

Tuğbam ikitanem bende sizi öpüyorum canlarım

Amin ecmain kuzum çok çok sağ ol o kadar güzel yazmışsın ki, ellerine sağlık - Yürekten amiiiin... Seni ve meleğini öpüyorum

Annneeeem sen hiç unutulurmusun senin bayramını özel kutlamak istedim

Ailen ve sevdiklerinle beraber nice bayramlar görürsün inşallah. Sağlık, huzur, mutluluk hayatından hiç eksik olmasın.

Rabbim gönlünden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin

İyi bayramlar kuzummmmm :)
Sağ ol piroşum

ecmain inş canım, çok sağol, sneinde bayramın mübarek olsun, hayırlara vesile olsun inş: )
hayırlı bayrmaların olsun inş.

Tatlı düşünceli Ebrum çok teşekkür ederim cnm
Senin nezdinde bütün kk dostlarının bayramı mübarek olsun
Hem ülkemiz için hemde tüm İslâm alemi için hayırlara vesile olsun inşallah

Kuzucumm benim seninde bayramin mubarek olsun tatlimm benim:) ♥♥♥

Sagol guzun benim ins :** seninde sevdiklerinle musmutlu bayramlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…