- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
-
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
silemm coko_mell
kızlar aileleriniz ve sevdikleriniz ile birlikte hayırlı bayramlar diliyorum... Nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlarınız olsun inşallahRabbim gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsin, yüzünüzü her daim güldürsün
Unuttuğum biri varsa özür dilerim
Eki Görüntüle 1639127
İyi bayramlar kuzummmmm :)@MuneHALLEYS @-Mahperi- @Busekezbann @iklimim123 @Denas14__ @kkrizantem -Piraye @EnHarbiKiz @Margarikotin
@nameoflove @Bilgece @Vatanseverr @fhme @kitapseverim @bmn_k @Veson @Enyalios @minnta @LeYLa_21 @Al_pi @Feraceli @dilviin @AKovser @fyzanur @btlbetul @Sedef-armina @_HaRika_ @-adre-Saksi_Degilim_Ben @AzrAyse @ardaemre @Afra48 @AmyWinehouse @asliii1 @aylleen @braindamage @Dionee @firdevscansu @Galdemir Mefkurem @lavantakokulusandik @kurbaamm @nazarnur M meyra__ NAZ24 @Samire tmv @Tilbe_ @_haymeana_ @10beybisi Shirine-alish @Tugcenazz @nuray75
Kızlar @Pisi-'ciğimin vesilesiyle hepinize aileleriniz ve sevdikleriniz ile birlikte hayırlı bayramlar diliyorum... Nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlarınız olsun inşallahRabbim gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsin, yüzünüzü her daim güldürsün
Eki Görüntüle 1639066
Tuğbam ikitanem bende sizi öpüyorum canlarımE-brulim canım kardeşim Rabbim binlerce kez razı olsun ❤ Çok çok sağol tatlı kardeşim benim ♥♥ ♥ seninde bayramın mübarek olsun, eşinle ailenle ve tüm sevdiklerinle nice nice güzel mutlu huzurlu bayramların olsun kuzum benim, kocaman kocaman öpüyoruuuuum seni
Amin ecmain kuzum çok çok sağ olE-brulim
Sağol Birtanem allah razı olsun amin inşallah :) Hanene huzur ve bereket getirsin bu bayram canım arkadaşım benim daha nice nice bayramlara hep beraber
Bu bayram Hepimize uğur getirsin evimiz neşe ile dolsun.
Küsler Barissin..Dostluğun Iyiligin Guzelliklerin Ve Barışın Ülkemizde Yeşermesi Dileğiyle ♡
Annneeeem sen hiç unutulurmusunBni unutmuşsun
Sağ ol piroşumİyi bayramlar kuzummmmm :)
Nevreste ablacım mutlu, huzurlu, sağlıklı bayramlar geçirmen dileğiyleHerkese iyi bayramlar
@MuneHALLEYS @-Mahperi- @Busekezbann @iklimim123 @Denas14__ @kkrizantem -Piraye @EnHarbiKiz @Margarikotin
@nameoflove @Bilgece @Vatanseverr @fhme @kitapseverim @bmn_k @Veson @Enyalios @minnta @LeYLa_21 @Al_pi @Feraceli @dilviin @AKovser @fyzanur @btlbetul @Sedef-armina @_HaRika_ @-adre-Saksi_Degilim_Ben @AzrAyse @ardaemre @Afra48 @AmyWinehouse @asliii1 @aylleen @braindamage @Dionee @firdevscansu @Galdemir Mefkurem @lavantakokulusandik @kurbaamm @nazarnur M meyra__ NAZ24 @Samire tmv @Tilbe_ @_haymeana_ @10beybisi Shirine-alish @Tugcenazz @nuray75
Kızlar @Pisi-'ciğimin vesilesiyle hepinize aileleriniz ve sevdikleriniz ile birlikte hayırlı bayramlar diliyorum... Nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlarınız olsun inşallahRabbim gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsin, yüzünüzü her daim güldürsün
Eki Görüntüle 1639066
Teşekkür ederim canımNevreste ablacım mutlu, huzurlu, sağlıklı bayramlar geçirmen dileğiyle
Sende sağ ol gülüm, ALLAH razı olsunecmain inş canım, çok sağol, sneinde bayramın mübarek olsun, hayırlara vesile olsun inş: )
hayırlı bayrmaların olsun inş.
Teşekkür ettik canım
Tatlı düşünceli Ebrum çok teşekkür ederim cnm@MuneHALLEYS @-Mahperi- @Busekezbann @iklimim123 @Denas14__ @kkrizantem -Piraye @EnHarbiKiz @Margarikotin
Eki Görüntüle 1639066
Ben teşekkür ederim ablamTatlı düşünceli Ebrum çok teşekkür ederim cnm
Senin nezdinde bütün kk dostlarının bayramı mübarek olsun
Hem ülkemiz için hemde tüm İslâm alemi için hayırlara vesile olsun inşallah
Kuzucumm benim seninde bayramin mubarek olsun tatlimm benim:) ♥♥♥silemm coko_mell
kızlar aileleriniz ve sevdikleriniz ile birlikte hayırlı bayramlar diliyorum... Nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlarınız olsun inşallahRabbim gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsin, yüzünüzü her daim güldürsün
Eki Görüntüle 1639127
Tuğbam ikitanem bende sizi öpüyorum canlarım
Amin ecmain kuzum çok çok sağ olo kadar güzel yazmışsın ki, ellerine sağlık - Yürekten amiiiin... Seni ve meleğini öpüyorum
Annneeeem sen hiç unutulurmusunsenin bayramını özel kutlamak istedim
Ailen ve sevdiklerinle beraber nice bayramlar görürsün inşallah. Sağlık, huzur, mutluluk hayatından hiç eksik olmasın.
Rabbim gönlünden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin
Sağ ol piroşum