-
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
sağol canım, seninde bayramın mübarek olsun: )
Sizde çok sağolun kızlarTskler cnmm seninde bayramin mubarek olsun ... ailenle sevdiklerinle nice bayramlara olsun...herkesin bayrami mubarek olsun♡♡
Hepinize tek tek mesaj atıp bayramlaşmak isterdim ama çook uzun sürer malum bayram, gelen giden olur çok kalamam kk da ben unutmadan hepinizin bayramını burda kutlayayım.
Hepinizin bayramı kutlu olsun kızlar . Allah tekrarını da nasip etsin inşallah.
@cimcimegfbSaksi_Degilim_Ben @lavantakokulusandik @Nur4y @thalix @Mune @efecikim @HAbibte @yasakhayal @-Mahperi- POWERHACK Larimar Acizane kul @Bilgece @kurk mantolu madonna @matmazeldepresif @tatlibikiz @Dionee BirTutamMutluluk20 firdevscansu @Maderzad M meyra__ queenEb @okypete @Margarikotin E-brulim @Sedef-armina @-jelibon- @Nevreste @_AgLaTaN KaFe_ @amberin @MELEKiim @gizemliafra
Yamuk prensesim ve harbicanım da mapus damlarında..Onlara da mektup neyin yollarım artıkın
PisisiOyyy dünyanın en tatlı pipisiseninde bayramın mübarek olsun canım benim çok teşekkür ederim
Amin canım teşekkür ederim.Cok tesekkur ederim canim benim cok bayramlara yetelim bayramimiz kutlu olsun :)
Sağol canım teşekkür ederimOyyy dünyanın en tatlı pipisiseninde bayramın mübarek olsun canım benim çok teşekkür ederim
Akıllı klavye hatasıPisisi
demek beni dönyanın en gözel pipisi olarak görüyorsunAaa pipi demişimhiç güleceğim yoktu sory
ayyy çok utandımdemek beni dönyanın en gözel pipisi olarak görüyorsun
pipi dedin bi keremayyy çok utandımçok daha güzel ve sevimli şeylere benzetebilirim seni ama pipi asla
cnm sanada hayırlı bayramlar sevdiklerinle nice bayramların olsun..Hepinize tek tek mesaj atıp bayramlaşmak isterdim ama çook uzun sürer malum bayram, gelen giden olur çok kalamam kk da ben unutmadan hepinizin bayramını burda kutlayayım.
@cimcimegfbSaksi_Degilim_Ben @lavantakokulusandik @Nur4y @thalix @Mune @efecikim @HAbibte @yasakhayal @-Mahperi- POWERHACK Larimar Acizane kul @Bilgece @kurk mantolu madonna @matmazeldepresif @tatlibikiz @Dionee BirTutamMutluluk20 firdevscansu @Maderzad M meyra__ queenEb @okypete @Margarikotin E-brulim @Sedef-armina @-jelibon- @Nevreste @_AgLaTaN KaFe_ @amberin @MELEKiim @gizemliafra
Yamuk prensesim ve harbicanım da mapus damlarında..Onlara da mektup neyin yollarım artıkın
demek beni dönyanın en gözel pipisi olarak görüyorsun
Alemsiniz kızlar, hiç gülesim yoktuayyy çok utandımçok daha güzel ve sevimli şeylere benzetebilirim seni ama pipi asla
Yaaapipi dedin bi keremsöyle bakim benim nerem pipiye benziyo
Amin aminAlemsiniz kızlar, hiç gülesim yoktuAllah'ta sizi güldürsün.
Sağol canım benim inşallah :)cnm sanada hayırlı bayramlar sevdiklerinle nice bayramların olsun..
ay cok tesekkur ederim ben deHepinize tek tek mesaj atıp bayramlaşmak isterdim ama çook uzun sürer malum bayram, gelen giden olur çok kalamam kk da ben unutmadan hepinizin bayramını burda kutlayayım.
Hepinize tek tek mesaj atıp bayramlaşmak isterdim ama çook uzun sürer malum bayram, gelen giden olur çok kalamam kk da ben unutmadan hepinizin bayramını burda kutlayayım.