- Konu Sahibi Sevgilipitircik
sağol canım, seninde bayramın mübarek olsun: )

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım, seninde bayramın mübarek olsun: )![]()
Sizde çok sağolun kızlarTskler cnmm seninde bayramin mubarek olsun ... ailenle sevdiklerinle nice bayramlara olsun...herkesin bayrami mubarek olsun♡♡
Hepinize tek tek mesaj atıp bayramlaşmak isterdim ama çook uzun sürer malum bayram, gelen giden olur çok kalamam kk da ben unutmadan hepinizin bayramını burda kutlayayım.
Hepinizin bayramı kutlu olsun kızlar . Allah tekrarını da nasip etsin inşallah.
@cimcimegfbSaksi_Degilim_Ben @lavantakokulusandik @Nur4y @thalix @Mune @efecikim @HAbibte @yasakhayal @-Mahperi-
POWERHACK
Larimar
Acizane kul @Bilgece @kurk mantolu madonna @matmazeldepresif @tatlibikiz @Dionee
BirTutamMutluluk20
firdevscansu @Maderzad M meyra__
queenEb @okypete @Margarikotin
E-brulim @Sedef-armina @-jelibon- @Nevreste @_AgLaTaN KaFe_ @amberin @MELEKiim @gizemliafra
Yamuk prensesim ve harbicanım da mapus damlarında..Onlara da mektup neyin yollarım artıkın![]()
PisisiOyyy dünyanın en tatlı pipisiseninde bayramın mübarek olsun canım benim çok teşekkür ederim
![]()
Amin canım teşekkür ederim.Cok tesekkur ederim canim benim cok bayramlara yetelim bayramimiz kutlu olsun :)
Sağol canım teşekkür ederimOyyy dünyanın en tatlı pipisiseninde bayramın mübarek olsun canım benim çok teşekkür ederim
![]()
Akıllı klavye hatasıPisisi![]()
demek beni dönyanın en gözel pipisi olarak görüyorsunAaa pipi demişimhiç güleceğim yoktu sory
![]()
ayyy çok utandımdemek beni dönyanın en gözel pipisi olarak görüyorsun![]()
pipi dedin bi keremayyy çok utandımçok daha güzel ve sevimli şeylere benzetebilirim seni ama pipi asla
![]()
cnm sanada hayırlı bayramlar sevdiklerinle nice bayramların olsun..Hepinize tek tek mesaj atıp bayramlaşmak isterdim ama çook uzun sürer malum bayram, gelen giden olur çok kalamam kk da ben unutmadan hepinizin bayramını burda kutlayayım.
@cimcimegfbSaksi_Degilim_Ben @lavantakokulusandik @Nur4y @thalix @Mune @efecikim @HAbibte @yasakhayal @-Mahperi-
POWERHACK
Larimar
Acizane kul @Bilgece @kurk mantolu madonna @matmazeldepresif @tatlibikiz @Dionee
BirTutamMutluluk20
E-brulim @Sedef-armina @-jelibon- @Nevreste @_AgLaTaN KaFe_ @amberin @MELEKiim @gizemliafra
Yamuk prensesim ve harbicanım da mapus damlarında..Onlara da mektup neyin yollarım artıkın![]()
demek beni dönyanın en gözel pipisi olarak görüyorsun![]()
Alemsiniz kızlar, hiç gülesim yoktuayyy çok utandımçok daha güzel ve sevimli şeylere benzetebilirim seni ama pipi asla
![]()
Yaaapipi dedin bi keremsöyle bakim benim nerem pipiye benziyo
![]()
Amin aminAlemsiniz kızlar, hiç gülesim yoktuAllah'ta sizi güldürsün.
Sağol canım benim inşallah :)cnm sanada hayırlı bayramlar sevdiklerinle nice bayramların olsun..
ay cok tesekkur ederim ben deHepinize tek tek mesaj atıp bayramlaşmak isterdim ama çook uzun sürer malum bayram, gelen giden olur çok kalamam kk da ben unutmadan hepinizin bayramını burda kutlayayım.
POWERHACK
Larimar
BirTutamMutluluk20
Hepinize tek tek mesaj atıp bayramlaşmak isterdim ama çook uzun sürer malum bayram, gelen giden olur çok kalamam kk da ben unutmadan hepinizin bayramını burda kutlayayım.
POWERHACK
Larimar
BirTutamMutluluk20