• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayır! ağlamıyorum gözüme soğan kaçtı.

Aman parmağın kesilse ülkeyi ayağa kAldırırsın herhalde.
Alışırsın zamanla.
Soğandan gözü yaşarmayan insan tanımadım,
Ama ay soğudum bu işten demediler
Ben de dahil
Saçma sapan takıntı ya
Bir sonraki msjınızda başka bir üyeye okuduğunu anla demişsiniz fakat siz benim konumu anlamışsınız sanırım soğudum demedim soğuma derecesine geldim dedim. hem neden bu kadar negatif ve agresifsiniz hayır bdv' nin dert ölçüsü mü var?
@Mune sizce benim basliga kv, aldatma, surtunme, bitti, bosaniyom, aldatildim, kustum, bagirdim cagirdim, sinirimden camasir 10 milyarlik camasir kuruma makinası kırdım vs eklesem mi? :) haksiz miyim sen söyle? Dert mi plaj bulamamak? Evet dert.
haa ilaveten sizin plaj bulamamanız dertse benimki de dert.

Bir sonraki msjınızda başka bir üyeye okuduğunu anla demişsiniz fakat siz benim konumu anlamışsınız sanırım soğudum demedim soğuma derecesine geldim dedim. hem neden bu kadar negatif ve agresifsiniz hayır bdv' nin dert ölçüsü mü var?

haa ilaveten sizin plaj bulamamanız dertse benimki de dert.
Tebrik ederim
Aramış, taramış yazdan kalma mesajima ulaşana kadar yazdıklarımı okumuşsun.
Bu başlık yarın olur başka yere taşınırsa, üzülme emi?

Ne suyu açık bırakmak ne aspiratör ne sakız hiçbiri bende işe yaramıyor. Sanırım en mantıklısı hazır doğranmışını almak ya da doğrama aparatı kullanmak. Ayrıca derdin derecesi mi olur kadın çözüm arayışında konu açmış. Derdi beğenemediysen geç git ne cins insanlar var yarabbim.

Valla çok zaman önceydi tam hatırlayamadım ama işe yaramıştı tabi çıkarınca yine etraftaki kokudan yanıyor ama en azından doğrama işlemini rahatlıkla yapabiliyorsunuz :))
Alıcam çünkü :))
O zaman soğanı doğrayıp pişmeye bırakıp mutfağı terkettikten sonra çıkarmalı gözlüğü :)

Ahh soğan.agzinda bir yudum suyu tut azda olsa işe yarıyor cok afedersin suyu tukurdugunde aci oldugunu hissediyorsun

ben buzdolabına koyuyorum soğanları az da olsa işe yarıyo. yada eşime doğrattırıyorum, ben gözlerimi açamazken o hiç etkilenmiyo :oha:

ben onuda denedim soğanları tencere boşaltırken yine yanıyo :skandal:
sogandan komple kurtulmak mumkun değil sanirim haklisiniz tencereye bosaltinca kapagini acinca yine aciyo ama konu sagibinin sıkintisini buyuk olcude azaltacak bi alternatif gibi geldi yoksa sogani soyarken dahi agliyoruz :)

Doğrama açısından rahat ama şefte çekip kapağı açtığında o koku bi kere çıktı mı yine gözler pert oluyor kesin çözüm değil :/
Sma bıçak ile doğramakta daha hızlı kokuyu az hissedersin ellerinde soğan kokmuyor

Back
X