Haydut'un Fal topiği :)

teşekkür ederim bugün çok mutlu oldum sen tienen janviye sedaecrin pek bir mutlu ettiniz beni hissettiklerinizle..
buda senin falın için çok geç oldu fazla yoğunlaşamadım ama yinede odaklandım..

canım bu sen olmayasın.. hasta biri var ama yatak döşek deyim sana. inşallah bu dediğim çıkmaz gördüğümle kalırım. yakınından biri olabilir ama böyle bir durumla karşılaşırsan çok üzüleceksin. etrafınız tertemiz çok güzel şeyler gördüm sarılmışsınız birbirinize düşman çatlatır gibi yalnız bu duruma bir bakan var ellerini çenesinin altına almış size bakıyor bu kişinin burnu biraz yukarı kalkık havada duran bir burnu var yapılı biri. içindeki düşünceleri birileriyle paylaşmak istiyorsun 2 kişi görünüyor uzun uzun sohbetleriniz var hep böyle topluluk halinde birileri var bu sohbetler arasında varsa senin dikkatini çeken takıldığın vs bunlarla ilgili sohbetlerin var. çevrende var olan birisi sana yakınlaşmak istiyor fakat sen kendine öyle bir duvar örmüşsünki kimseyi yakınlaştırmak istemiyorsun kendine.aklında fikrinde olan insan yeterli geliyor senin için.bugün paralardan gidiyoruz sanırım allah daha çok versin bizlere :) bir su testisi gördüm belki küpede benzetebilirim doldurmak istiyorsun aslında bir taraftan çıkar bir hali de var belkide bir birikimin var ve bunu kullanmak istiyorsun.kısa kısa yolların çıkmış bulunduğun yerde kısa mesafelerde sana eşlik eden insanlarla yolların var "y" harfi bayan yada erkek bilemiyorum 2 yolunda da seninle birlikte çıkmış. tabağında biraz karamsarlık gördüm.ufak ufak can sıkıntıları ama sorun etme büyütmeyeceğin gelip geçici şeyler.kısmetlerin var.el ele tutuşmuş nereye gidiyorsunuz bakayım? dans ederken gördüm sizi. keyfiniz bozulmasın tüm isteklerin yerine gelir umarım. bu kadar canım bunları gördüm

Sürekli bulunduğun ortam cok karışık ve kafa yorucu gibi duruyor. Senin hayatın zaten sürekli bir şeylerle uğraşmakla geçiyor. Okuyorsan bu okulla ilgili olablr yada işle yada aileyle. Ama hep yorucu kalabalık bi ortam görüyorum.
Bi birlikteliğin varmı tam blmiyorm ama falda olduğunu görüyorum. Hatta cok güzel iki tarafta birbirini seviyor gözüküyor. Eğer şuan mevcut bi ilişkin yok ise böyle bi ilişkiye adım atacağın anlamına gelir bu ama ben var gibi görüyorum. Ve gerçekten cok güzel bi ilişki.
Bi yolculuk yapma düşüncesi içersindesin ya da öyle bi düşüncen var. Gerçekleşebilirde gerçekleşemeyebilirde. Belli değil tam olarak..
Bi erkekte bi hediye alıyosun. Bu hediye hem seni şaşırtacak hemde sevindirecek. Ama baya bi şaşırtcağı kesin.
Öle üst kademeli insanlardan beklediğin bi takım haberler var. Bu haberler yolda gibi gözüküyor. İlk haberi bir kaç gün içinde alabilirsin.
Sevdinmi, aşık oldunmu tam oluyosun. Çok kuvvetli bi sevme gücün var. İnsanlara bağladınmı tam bağlanıyosun. Çok güçlüsün ve zekan cok kuvvetli gerçekten.
Cok yakındada seni sevindirecek güzel bi haber alacaksın. Sadece sevindirmekle kalmıyor bu haber seni bayada etkileyecek..

~~
Benim falımada bakarsan sevinirim canım..
http://img5.ressim.net/out.php/i6291962_1.jpg
http://img5.ressim.net/out.php/i6291963_2.jpg
http://img5.ressim.net/out.php/i6291964_3.jpg

Son düzenleme:

nişanlım hastaydı ama iyileştirdim kocakarı ilaçlarımla hehe :) amin canım, teşekkür ederim

teşekkür ederim canım yorumların için hani diyorya sarı sevdimmi tam seveceksin aga diye aynen öyle sevdimmi tam seviyorum işte birazdan bakmaya başlayacağım senin falına.

yüreğinin içinde tertemiz bir insan var ve bu insan senin her anında yanında belki sen o kişinin her zaman yanında olmasını istiyorsun. uzaklardan sana gelecek bir haber var. kocaman bir balığın çıkmış büyük bir kısmetin var yüküyle birlikte sana gelen. canım bir konuda ipin ucuna gelmişsin düşüncelerinle sanki kafanın içinde bu düşünceleri sürekli kendinde gündeme getirmişsin ve hiç beklenmedik değişiklikler yaşayıp bunlara şaşıracaksın. birlikte olduğun biri var mı bilmiyorum karşındaki biri çıkmış sanki bu düşünceler o insana ait gibi beklentilerin, isteklerin vs karşındaki insana bu düşüncelerini kafandaki bu karışıkları bir şekilde konusunu açıp anlatmak ister gibisin.sanki bir haklılık payın var bu düşüncelerde karşındaki insan boynunu bükmüş senin söylediklerini dinliyor ve düşüncelere dalmış.uzun saçlı ama saçlarını toplayan bir bayan var bu bayan karşı bir kırgınlığın olmuş karşılıklı hararetli bir şekilde aranızda geçen bir konuşma olacak.fikirlerine düşüncelerine önem verdiğin dikkate aldığın ve karşılıklı sohbetler içerisinde olduğun biri var sana huzur veren onun yanındayken her şeyi rahatlıkla konuşabildiğin biri.canım yine uzun saçlı ama saçları toplu bir bayan bu kimdir bilemedim sen misin yoksa çok yakınında olan birimi bu kişi ile tekrardan bir görüşmen olacak.biri var elini başının arasına almış alnından öpmüş seni sürekli düşünen biri bu.

Ağzına sağlık %90 ını tutturdun canım. Evet birlikte olduğum biri var ve dediğin gibide öyle bi hararetli konuşmaya girdim bi kız arkadaşımla

haydut yeni falını ne zman koyucaksın koyda sana bir fal bakim sende ben koyunca bana bak :)))

Ağzına sağlık %90 ını tutturdun canım. Evet birlikte olduğum biri var ve dediğin gibide öyle bi hararetli konuşmaya girdim bi kız arkadaşımla

sevindim hissettiklerimizi kelimelere döküyoruz zor oluyor aslında burada ama olduğu kadarıyla.. tutuyor yada tutmuyor o anki ruh halimize bağlı işte.

haydut yeni falını ne zman koyucaksın koyda sana bir fal bakim sende ben koyunca bana bak :)))

canım içtim resimleride çektim fakat işyerindeyim yasaklı burası o yüzden akşam ekleyeceğim resimleri. akşama görüşmek üzere

genel anlamda şöyle bakar bakmaz ilk gördüğüm ilk dikkatimi çeken bir kırgınlığın olmuş birine karşı gönül koymuşsun.. canım yolunu gözlediğin birimi var sanki uzun bir yoldan gelecek biri yada uzaklardan bir yerlerden güzel haberler alacaksın.bu haberi yada bu gelecek kişiyi 2 kişiyle beklemektesiniz sanırım.kalabalık bir ortam görüyorum kalabalık neşeli bir ortam.haberleşmeler buluşmalar görüşmeler ve güzel geçen zamanlar olacak senin için.nazara inanırmısın bilmiyorum ama üzerinde nazarlar var birilerinin gözleri sözleri çıkmış.bir ara yaşadığın birşeyle alakalı içinde bir korku bir endişe yaşayacaksın ama bu paniklerin endişelerinin yersiz olacağını söyleyebilirim sana.birşeyler yaşamışsın hani şöyle durumlar olur kraldan çok kralcı..birileri var yakınlarında bu insanlarla yaşacağın bir durumla karşılaşacaksın.ama sen izleyen taraftasın.sarmaşdolaş olduğun biri var bu kişi sende senin gözünde çok yüksek yerlerde kalbinin en tepelerinde.zaten bunu her zaman herşekilde dile getiriyorsun.ikili bir görüşmen var canım bu bir bayan ama.bir kısmetin var büyük bir kısmet bu.
bu kadar canım çok odaklanamadım ama gördüklerim bunlar

teşekkrederim canım benm sen koymamışsın sanırım falını koyunca sanada bakarım

canım gitmeyi düşündüğün yerler var sanırım yolların cıkmış aklından düşünmüşsün birkac yere gitmeyi hatta 3 yere gidiceksin canım birisi var falında canım bu adam mı kadın mı tam emin olamadım ama kollarını acmış boynu bükük birisi seni beklyor yada sen birisini beklyorsun o şekilde cnkü o kişi kim bilemedim 2 kişi var bir konuşma icerisndeler birisi zayıf yüzlü diğeri ise yaşı biraz büyük kilolu birisi konuştukları ne bilmiyorum ama ne konuşuyorlarsa artık konuştukları şey sanki bir sorun da o sorunun cözümünü bulmak icin konuşuyorlar dua eden birisi var burda secde üzernde allaha dua ediyor bir insan canın sıkılmış senin cok cnım dert etmişsin icine birşeyleri birde gözyaşın var bir haber alıcaksın o haberi aldıktan sonra mutluluktan aglicaksın canım gördklerm bunlar tatlım

Bekar mısın evli misin bilmiyorum ama bekarsan şayet nişanlanma gibi felan bir durum olabilir ben öyle yordum herkesin imreneceği bir şekilde çok güzel olacaksın hatta.Eğer evli isende şöyle yorabiliriz herkesin gözündesin sen hayatınla herkes seni çok parlak görüyor.Bir erkek sanki sana güzel bir itirafta bulunuyor kalbi de çıkmış üstelik teklifte oalbilir bu.Ellerini kocaman açp dolu dolu yaşayacağın bir mutluluğun var bir haber sonunda böyle mutlu olacaksın ve çokta sevineceksin.Seninle konuşan bir kadın var sanki o kadında başaksıyla konuşupta gelmiş ama iyi düşünceli bir insanan benzemiyor.İçin ferahlayacak yakın zamanda.Bir konuda birisine çok bağlısın bu aşk,iş,aileden birisi oalbilir gözün kapalı bağlısın yani o derece.Dileğin her neyse egrçekleşmesinde bu kişininde etkisi olacak.Dileğinde gerçekleşecek güzel bir şekilde hem de.Bunlarda benim kendimce yorumların gördüklerim

kızlarrr hayır diyelim hayrolsun dualarınızı eksik etmeyin ilerleyen günlerde inşallah güzel haberlerle gelirim size inş. mutlu günlerim, gözyaşlarım mutluluktan akar... çok teşekkür ediyorum

CEYLİN :Çok şey düşünüyorsun sanırım falın karanlık geldi bana.Düşüncelerin arasında istediğin bir şey var onu da bekliyorsun.Bu istediğin şey için biraz yolda katetmişsin ya da uzun zamandır istiyorsun.Bunun gerçekleşmesi için biraz zamanın var.Senin aklınıda karıştıran işte düşüncelerini etkileyen insanlar var.Seni oradan oraya çekiyorlar resmen sen farklı düşünürken onların düşünceleri ile daha değişik düşünüyorsun bu senin içini daha da karartıyor çünkü zaten kafan karışık ve çok düşünüyorsun.Güzel bir haber alacaksın bir de bunu paylaşacaksın bir arkadaşınla.Çok fazla nazar toplamışsın bir de bunlarda bunaltıyor seni.Hayatında bir de önce kötü şeyler yaşayacaksın sonra bu durum değişecek ama.Görebildikleirm yorumum bu kadar canım.

kızlarrr hayır diyelim hayrolsun dualarınızı eksik etmeyin ilerleyen günlerde inşallah güzel haberlerle gelirim size inş. mutlu günlerim, gözyaşlarım mutluluktan akar... çok teşekkür ediyorum

İnşallah canım çok mutlu olursun gözyaşalrın hep mutluluktan aksın sevinç gözyaşları olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…