- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
kızlarrr hayır diyelim hayrolsun dualarınızı eksik etmeyin ilerleyen günlerde inşallah güzel haberlerle gelirim size inş. mutlu günlerim, gözyaşlarım mutluluktan akar... çok teşekkür ediyorum
inşllah canımm mutlu olursunuz mutluluğa ulaşırsın umarım haberlerni bekliyorumm
teşekkrederim canım gecsin o kötü şeyler artık gecmedi gtti ne zman gecicek merak ediyorum dgrusu nezman mutlu olucagım benCEYLİN :Çok şey düşünüyorsun sanırım falın karanlık geldi bana.Düşüncelerin arasında istediğin bir şey var onu da bekliyorsun.Bu istediğin şey için biraz yolda katetmişsin ya da uzun zamandır istiyorsun.Bunun gerçekleşmesi için biraz zamanın var.Senin aklınıda karıştıran işte düşüncelerini etkileyen insanlar var.Seni oradan oraya çekiyorlar resmen sen farklı düşünürken onların düşünceleri ile daha değişik düşünüyorsun bu senin içini daha da karartıyor çünkü zaten kafan karışık ve çok düşünüyorsun.Güzel bir haber alacaksın bir de bunu paylaşacaksın bir arkadaşınla.Çok fazla nazar toplamışsın bir de bunlarda bunaltıyor seni.Hayatında bir de önce kötü şeyler yaşayacaksın sonra bu durum değişecek ama.Görebildikleirm yorumum bu kadar canım.