CEYLİN :Çok şey düşünüyorsun sanırım falın karanlık geldi bana.Düşüncelerin arasında istediğin bir şey var onu da bekliyorsun.Bu istediğin şey için biraz yolda katetmişsin ya da uzun zamandır istiyorsun.Bunun gerçekleşmesi için biraz zamanın var.Senin aklınıda karıştıran işte düşüncelerini etkileyen insanlar var.Seni oradan oraya çekiyorlar resmen sen farklı düşünürken onların düşünceleri ile daha değişik düşünüyorsun bu senin içini daha da karartıyor çünkü zaten kafan karışık ve çok düşünüyorsun.Güzel bir haber alacaksın bir de bunu paylaşacaksın bir arkadaşınla.Çok fazla nazar toplamışsın bir de bunlarda bunaltıyor seni.Hayatında bir de önce kötü şeyler yaşayacaksın sonra bu durum değişecek ama.Görebildikleirm yorumum bu kadar canım.
İnşallah canım senin de gönlüne göre olsun herşey işte bazen kara bulutlar dolaşır hayatımızda sonradan aydınlığa kavuşuruz.Sen de bulunduğun kötü durumlar her neyse umarım çabuk atlatıp çok mutlu olursun.
İnşallah canım senin de gönlüne göre olsun herşey işte bazen kara bulutlar dolaşır hayatımızda sonradan aydınlığa kavuşuruz.Sen de bulunduğun kötü durumlar her neyse umarım çabuk atlatıp çok mutlu olursun.
evet tam 3 bucuk 4 aydır o bulutlar üzerimden gitmiyor gtmek bilmiyor nezaman biticek bu imtihanım ( buda bir sınav ama allahım o sınavı btrsin artık allah herkeze hayrlısını en hayrlısını gönlüne göre olanını versin
evet tam 3 bucuk 4 aydır o bulutlar üzerimden gitmiyor gtmek bilmiyor nezaman biticek bu imtihanım ( buda bir sınav ama allahım o sınavı btrsin artık allah herkeze hayrlısını en hayrlısını gönlüne göre olanını versin
Başlığıma eklediğin falına bakamadım, aksilik bu ya; tam konu açtım, yoğun bir karmaşaya girdim. Uğrayamadım siteye... Neyse, falına bakmaya çalışayım elimden geldiğince; İki seçenek arasında kalmış, yüreğinin sesine göre bir karara varmışsın gibi. Doğru bi karar vermişsin bence. Verdiğin karara bağlı bir balığın var. Çok temiz, çok güzel. Bir konuda çok yükseleceksin, çalışıyorsan bu işinle alakalı olabilir ya da yapmak istediğin bişey olabilir. Ciddi anlamda başarıya ulaşacaksın, gıpta edecekler sana. 3 yolun var, bu yol gerçek anlamda yol değil yani; hayatının 3 alanı diyelim. Üçünde de çok güzel gelişmeler var. Herşey net aslında hayatında, öyle can sıkan bişey görmedim. Aksine, herşey yolunda gibi geldi bana. Hatta sana içimden, "hayatın çok güzel zaten, sen niye fal baktırıyosun ki?" diyesim bile geldi. :) Son olarak, bir dileğin var; kabul olacak inşAllah. Herşey gönlünce olsun canım.
Ben de falımı koyayım, bakarsın umarım. Çok teşekkür ederim şimdiden. :)