Haydut'un Fal topiği :)

kızlarrr hayır diyelim hayrolsun dualarınızı eksik etmeyin ilerleyen günlerde inşallah güzel haberlerle gelirim size inş. mutlu günlerim, gözyaşlarım mutluluktan akar... çok teşekkür ediyorum

inşllah canımm mutlu olursunuz mutluluğa ulaşırsın umarım haberlerni bekliyorumm
teşekkrederim canım gecsin o kötü şeyler artık gecmedi gtti ne zman gecicek merak ediyorum dgrusu nezman mutlu olucagım ben

İnşallah canım senin de gönlüne göre olsun herşey işte bazen kara bulutlar dolaşır hayatımızda sonradan aydınlığa kavuşuruz.Sen de bulunduğun kötü durumlar her neyse umarım çabuk atlatıp çok mutlu olursun.

evet tam 3 bucuk 4 aydır o bulutlar üzerimden gitmiyor gtmek bilmiyor nezaman biticek bu imtihanım ( buda bir sınav ama allahım o sınavı btrsin artık allah herkeze hayrlısını en hayrlısını gönlüne göre olanını versin

Amin inşallah canım sen canını sıkma içini ferah tutmaya çalış

Başlığıma eklediğin falına bakamadım, aksilik bu ya; tam konu açtım, yoğun bir karmaşaya girdim. Uğrayamadım siteye... Neyse, falına bakmaya çalışayım elimden geldiğince;
İki seçenek arasında kalmış, yüreğinin sesine göre bir karara varmışsın gibi. Doğru bi karar vermişsin bence. Verdiğin karara bağlı bir balığın var. Çok temiz, çok güzel. Bir konuda çok yükseleceksin, çalışıyorsan bu işinle alakalı olabilir ya da yapmak istediğin bişey olabilir. Ciddi anlamda başarıya ulaşacaksın, gıpta edecekler sana. 3 yolun var, bu yol gerçek anlamda yol değil yani; hayatının 3 alanı diyelim. Üçünde de çok güzel gelişmeler var. Herşey net aslında hayatında, öyle can sıkan bişey görmedim. Aksine, herşey yolunda gibi geldi bana. Hatta sana içimden, "hayatın çok güzel zaten, sen niye fal baktırıyosun ki?" diyesim bile geldi. :) Son olarak, bir dileğin var; kabul olacak inşAllah. Herşey gönlünce olsun canım.

Ben de falımı koyayım, bakarsın umarım. Çok teşekkür ederim şimdiden. :)

[/FONT][/SIZE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…