- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 33
Bende geldim kızlar nasılsın ayna cim kizlarr yarın 2. Tüp bebek tedaviye başlıyorum bana da dua edermisinniz :)
Saol canim amin inşallah şimdi muayene oldum yumurtalar zayıf dedi transfer olmayabilir de dedi ama benim ümidim Allahtan Rabbimin izniyle olacak insallahAllah Yar ve Yardımcın OLsun. İnşallah sağlıkla tututnur, sağlıkla bebeğine kavuşursun....
Kazandığımız iyi olduya güzel oldu maç eşim izlerken duymuştum
zaten severim
hoşgeldin canım beni bir kez eltimgil davet etti o kadar daha da tanıdık yok zaten bir kez de biz ettik bundan sonra eşimle yalnız yine iftarlarımızı yaparız inş hayırlısıaaynaa Canim topik güzel olmus Hayirli olsunn iyi düsünmüssün herseyi konusuruz anlatiriz yardimci oluruz birbirimize,,, bizde bugün davetliydik giremedim buraya artik yarin yine ugrarim hayirli geceler
sağol canım geçmiş olsun neyin var canımHayırlı olsun canım topiğin :)
Biraz rahatsızım, toparlanınca burada olurum :)
hoşgeldin canım aaa konuşmak için açtım zaten aklımızda ne varsa birbirimizi dinlemeye ne güzel olacakHayırlı olsun :) bende çene konu bol ,sayfalar dolar artık
HZ.ALLAH nasip etsin yeter ki hayırlarla gülümSaol canim amin inşallah şimdi muayene oldum yumurtalar zayıf dedi transfer olmayabilir de dedi ama benim ümidim Allahtan Rabbimin izniyle olacak insallah
sağol canım geçmiş olsun neyin var canım
benim de canım kötüydü istediğim puan gelmez çok üzüldümselam canım ben bebiş doğdu doğalı hiç giremedim. 3 haftada bir ancak. sınavın nasıl geçti bu arada ? benim berbattı
bugün tercihler başlıyor Allah bir mucize gerçekleştirse ve atansam. bir daha uğraşmasam. bende tercihlere bakayım diye oturdum bilgisayar başına ve evet o ağlama başkladı yine .... ben gider
çok çok geçmiş olsun canım ilaç kullanıyor musunÇok sağol canım.. Geçti bile sayılır, kaç gündür migrenim tuttu uzun sürdü nedense, tamamen geçince buralardayım inşaAllah :)
kiloları beraber veririz inş canım benimCanım benim benide etiketledigin için teşekkür ederim
Bende kendimi tanitaym desifre etmeden
6 gun sonra 7 ayimiz biticek evlilikte evlendigimiz aydan beri bebek istiyoruz aklimda yokken kv sıkıstirmasi gaziyla kendimi bu vaziyette buldum esimin ailesiyle beraber oturuyruz 23 yasindym zayiflmak istiyorum bende 15kg kadar fazlam var şimdilik bu kadar
sağol canım benim :)HAYIRLI OLSUN CANIM TOPİĞİN :)
Boynuna masaj yap canim rahatlatiyorÇok sağol canım.. Geçti bile sayılır, kaç gündür migrenim tuttu uzun sürdü nedense, tamamen geçince buralardayım inşaAllah :)
Bende varımsağol canım benim :)
sağlığın nasıl doğuma az kalmış bana da dua et doğumda bir de @whitewolf dostuma da dua et onun da olmadı henüz inş isteyen tüm arkadaşlarla seviniriz amin ...
mavikara da var P pink_love_lady var P ponnyy26 var da var yani ay hepimiz peş peşe hamiş kalırız hayırlarla inş amin...