---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

Bende geldiiiimmm.Canım çok iyi düşünmüşsün aaynaa :)).
Kendimi tanıtayım bende 3 yıllık evliyim adanalıyız ama adıyamanda oturuyoruz bi tanede 11 aylık bi tospişim var.
Hadiii tanışalıımmm kızlar gelsin sohbet dedikodular

selam canım ben bebiş doğdu doğalı hiç giremedim. 3 haftada bir ancak. sınavın nasıl geçti bu arada ? benim berbattı
bugün tercihler başlıyor Allah bir mucize gerçekleştirse ve atansam. bir daha uğraşmasam. bende tercihlere bakayım diye oturdum bilgisayar başına ve evet o ağlama başkladı yine .... ben gider

aaynaa Canim topik güzel olmus Hayirli olsunn iyi düsünmüssün herseyi konusuruz anlatiriz yardimci oluruz birbirimize,,, bizde bugün davetliydik giremedim buraya artik yarin yine ugrarim hayirli geceler
hoşgeldin canım beni bir kez eltimgil davet etti o kadar daha da tanıdık yok zaten bir kez de biz ettik bundan sonra eşimle yalnız yine iftarlarımızı yaparız inş hayırlısı

benim de canım kötüydü istediğim puan gelmez çok üzüldüm
kaynım hala kpss ye girecek misin cesaretin var mı mecalin var mı diyor özelde sen otur iş ara diyr kahyalarım çok başımda canım ağladım ama yapacak bir şey yok

kiloları beraber veririz inş canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…