---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

merhabalar bende yeni geldimkiii canım çok alinazik istiyo yaa, onu yap bence yada dolma da istiyo onu da yapabilirsin yada ayyy lahmacun yaa lahmacun bence yapabilirsen onu yap . aç aç bütün yemekleri yazcam galiba buraya
hoşgeldin canım aramıza ay benim de her şey istiyor canım alinazik yemeğini yapmayı bilmiyorum dolma geçende yaptım lahmacun bilmem yapabilir miyim hamurunu yapmak lazım işte ahhh ahhh aç aç yemek de yapılmıyor

hoşbuldum canım o zaman karnıyarık yapmalısın bence, yada fırın yemeklerinden yap tavuk olur kanat olur.. olurmu

Allah Razi Olsun Kuzumm Bende hep dua ediyorum hem burdaki isteyen tüm arkadaslarima hem kendime insallah müjdeli haberleri en yakin zamanda aliriz hayirlisiyla.. Sen nasilsin varmi herhangi bir durumlarr bebekle ilgili

Allah Razi Olsun Kuzumm Bende hep dua ediyorum hem burdaki isteyen tüm arkadaslarima hem kendime insallah müjdeli haberleri en yakin zamanda aliriz hayirlisiyla.. Sen nasilsin varmi herhangi bir durumlarr bebekle ilgili
yok canım benim günüm geçti ama hamiş değilim adet olmayı bekliyorum gülüm

rabbim isteyen her anne adayına nasip etsin kuzum hiç bir anneyi de evlat özlemiyle sınamasın

tamam bitanem rabbim gönlünüzden geçeni kabul etsin

çenesini kapamadımı hala onlar
boş ver canım kolay sanki 90 almak. yılmak yok pes etmek yok olmak zorunda, şimdi değilse seneye ya da sonraki seneye yapacak bişey yok hayat devam ediyor. duyma boşver sen onalrı

çenesini kapamadımı hala onlar
boş ver canım kolay sanki 90 almak. yılmak yok pes etmek yok olmak zorunda, şimdi değilse seneye ya da sonraki seneye yapacak bişey yok hayat devam ediyor. duyma boşver sen onalrı
susmaz onlar
evet yılmayacağız canım çalaışacağız yeğenim nasıl büyüdü mü kerata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…