hoşgeldin canım aramıza ay benim de her şey istiyor canım alinazik yemeğini yapmayı bilmiyorum dolma geçende yaptım lahmacun bilmem yapabilir miyim hamurunu yapmak lazım işte ahhh ahhhmerhabalar bende yeni geldimkiiicanım çok alinazik istiyo yaa, onu yap bence yada dolma da istiyo onu da yapabilirsin yada ayyy lahmacun yaa lahmacun bence yapabilirsen onu yap . aç aç bütün yemekleri yazcam galiba buraya
kendimize has bir konumuz oldu :) sohbet etmeyeDun gece acilipta daha 24 saat olmadan nasil 12 sayfa yaptiniz bu konuyu
Tebrik ediyorum hanimlar helal olsun
hoşbuldum canım o zaman karnıyarık yapmalısın bence, yada fırın yemeklerinden yap tavuk olur kanat olur.. olurmuhoşgeldin canım aramıza ay benim de her şey istiyor canım alinazik yemeğini yapmayı bilmiyorum dolma geçende yaptım lahmacun bilmem yapabilir miyim hamurunu yapmak lazım işte ahhh ahhhaç aç yemek de yapılmıyor
Allah Razi Olsun Kuzumm Bende hep dua ediyorum hem burdaki isteyen tüm arkadaslarima hem kendime insallah müjdeli haberleri en yakin zamanda aliriz hayirlisiyla.. Sen nasilsin varmi herhangi bir durumlarr bebekle ilgili@basbelasiyimBihter34 @darkgirl1906 @Ters Lale @Hulya90 @arkadasimes @mavimli @avucdolusudua @hayatimin_rengi @melekbaby @Love5 @Hibele @masalolsunnn @sevdalidris @Derya su @damla_22 @tubatesbih @damlaaaaaaaaaaaaa
aklımda kalan arkadaşlarım onlara da dua et canım nicklerini okusan yeter
Canim bir topic okuyordum simdi dua bolumunde gordun mu bilmiyorum.kendimize has bir konumuz oldu :) sohbet etmeye
yok canım benim günüm geçti ama hamiş değilim adet olmayı bekliyorum gülümAllah Razi Olsun Kuzumm Bende hep dua ediyorum hem burdaki isteyen tüm arkadaslarima hem kendime insallah müjdeli haberleri en yakin zamanda aliriz hayirlisiyla.. Sen nasilsin varmi herhangi bir durumlarr bebekle ilgili
bakayım bir canımCanim bir topic okuyordum simdi dua bolumunde gordun mu bilmiyorum.
Yeni acilmis zaten daha 1 sayfalik bir konu "don elham" diye bir tesbih.
rabbim isteyen her anne adayına nasip etsin kuzum hiç bir anneyi de evlat özlemiyle sınamasınsağol canım benim :)
sağlığın nasıl doğuma az kalmış bana da dua et doğumda bir de @whitewolf dostuma da dua et onun da olmadı henüz inş isteyen tüm arkadaşlarla seviniriz amin ...
@mavikara da var @pink_love_lady var @ponnyy26 var da var yani ay hepimiz peş peşe hamiş kalırız hayırlarla inş amin...
tamam bitanem rabbim gönlünüzden geçeni kabul etsinOmur kagan canım yazdığım nickli arkadaşlarıma dua et gülüm...
@sweet-73 gülüm senin de doğumuna az kaldı sen de dua et etiketlediğim arkadaşlarıma canım hamiş olan arkadaşlarımızı görünce hemen dua isteyeceğizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
gelirken balık alacak bu akşam balık yiyeceğiz :)hoşbuldum canım o zaman karnıyarık yapmalısın bence, yada fırın yemeklerinden yap tavuk olur kanat olur.. olurmu
ALLAH RAZI OLSUN CANIMrabbim isteyen her anne adayına nasip etsin kuzum hiç bir anneyi de evlat özlemiyle sınamasın
o hiç aklıma gelmemişti yaa , hayretgelirken balık alacak bu akşam balık yiyeceğiz :)
Hayirlisi olsun canimm insallah birgün Rabbimin izniyle olucakk..yok canım benim günüm geçti ama hamiş değilim adet olmayı bekliyorum gülüm
yarına da klasik kurfasülye pilav yapayımo hiç aklıma gelmemişti yaa , hayret
fırına tava atık evdeki fırın degil dışarıdayarına da klasik kurfasülye pilav yapayım
çenesini kapamadımı hala onlarbenim de canım kötüydü istediğim puan gelmez çok üzüldüm
kaynım hala kpss ye girecek misin cesaretin var mı mecalin var mı diyor özelde sen otur iş ara diyr kahyalarım çok başımda canım ağladım ama yapacak bir şey yok
susmaz onlarçenesini kapamadımı hala onlar
boş ver canım kolay sanki 90 almak. yılmak yok pes etmek yok olmak zorunda, şimdi değilse seneye ya da sonraki seneye yapacak bişey yok hayat devam ediyor. duyma boşver sen onalrı
büyüdü teyzesi bi yakışıklıki sorma :) 4 aylık şimdi dönüyor 1 haftadır yerde :)susmaz onlar
evet yılmayacağız canım çalaışacağız yeğenim nasıl büyüdü mü kerata