ben bugün 20 tlye bir tunik buldum ona sevindim şimdi eşimin sıkıntılı dönemi onu da almazdım da işte memlekete gideceğiz em zor da olan bile ne giyiniyor şaşırıyorum onun için aldımBen de kap bakıyorum da çok kararsızım canım ya , hepsi de çokggüzel
kendimi gaza getirmem lazım canım ya bebek de olmuyor bu kilodan olmuyor diyorum artıkZayıflarsın kız öyle deme ablacım , olur en gzelini giyersin , yakışır sana
ben de sahurlayacağım ii geceler görüşürüz ablamGaliba tek ikimiz kaldık , benim çıkmam lazım , kusuruma bakma emi ablacım , mecbur olmasam valla sabahlardım burda , hadi iyi geceler , inşallah yarın yine görüşürüz
tamam ablam unutturmam hatırlatırım ahh tek derdim tatlı ve su içememekBen sana yarın kiloyla ilgili bi şey anlatıcam unutturma emi canım
Ben her akşam meyve yiyip yatıyorum canım. Çok rahat uyuyorum bu şekilde. Sabah uyandığımda da midem rahat oluyor. Kİraz kayısı armut şeftali yiyorum canım.sen de sağolasın canım...
sahura bir yer yiyemeyeceğim ben ya siz ne yapacaksınız meyve yiyip yatalım diyorum eşime...
meyve rahat ettirir ya midesi yanıyor insanın ya ben de erik hazırlayacağım eşim uyuduBen her akşam meyve yiyip yatıyorum canım. Çok rahat uyuyorum bu şekilde. Sabah uyandığımda da midem rahat oluyor. Kİraz kayısı armut şeftali yiyorum canım.
Canım ben çalışmıyorum evdeyim. 12 ye kadar uyuyorum. Gece de 3 buçuk gbi yatıyorummeyve rahat ettirir ya midesi yanıyor insanın ya ben de erik hazırlayacağım eşim uyudu
sen de ayakta mısın sahura kadar yarına işte uykusuz kalmasan bari çalışanlara zor
o zaman çok güzelCanım ben çalışmıyorum evdeyim. 12 ye kadar uyuyorum. Gece de 3 buçuk gbi yatıyorum
@whitewolf @evTik @CathyLizzie @synuloxmavikara Hannaz @eilenn ku_zu_cuk_la_rim @cansu_tr @sweet-73 @TugbaHamza @Pinkhouselife61 @sukruyeomay Dahlia_ @busenebenimsenem @Lory89 @damla_22 @ebruli-- @elfce92 @Gulby @Hulya90 @new smiles @avucdolusudua Bihter34 @pink_love_lady @Ters Lale @seyhancvn S selifor @askininaskisi @Senfonim @Sealand @Cilekkokusu12345 @IRMAK10
evt bu sefer iyi oynadılar çok da gol kaçtı haOoo aynacim teşekkür ederim. Hazır türkiye maçı izlemiş ve galip olmuşken tebrik edeyim ülkemi :)))