hannaz canım ederim tabii özellikle duan varsa yaz ya da genel olarak gönlündeki duasını hayret nasip et derim inş hayırlarla canım benim ALLAH'IMIZ YARDIMCIMIZ OLSUN SEVDİKLERİNDEN OLURUZ İNŞ..Kızlar hayırlı geceler , canım topiğin hayırlı olsun , bana duâ edin ne olur
hoşgeldin kuzumCanım benm bende geldim
amin canım dermansız dert vermesin kimseye inş aminAllah razı olsun cümlenizdn , Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermez de işte kuluz , aciziz nefsime zor geliyor , Rabbim derdi unutturacak dert vermesin kimseye inşallah
buradayım canım ay unuttuğum arkadaşlarım olmasın diye etiketlemedeyim
Kıymayalım kimseye Ramazan RamazanKıyma Yalım sbelasiyim, post: 47025231, member: 524785"]Kızlar dertleri tasaları bosver in :) surda 2 gıybet yapalım Hahahaaa ☺☺
biz de bu sohbet varken kesin yaparızKızlar dertleri tasaları bosver in :) surda 2 gıybet yapalım Hahahaaa ☺☺
Ayy evet ya bosver kuzum dert tasa düşünme Rabbim çok büyük elbet bir yoluna koyar[/QUOTE]Kıymayalım kimseye Ramazan Ramazan
Şükür eltim yok şimdilik ☺görümcem daha 16 yaşında kafam rahat elhamdülillahbiz de bu sohbet varken kesin yaparızeltiler ve kaynanalardan başlarız hehehehe
ahhh milletin dili dili ben kaynımın dilinden bıktım kaynanadan beter[/QUOTE]Ayy evet ya bosver kuzum dert tasa düşünme Rabbim çok büyük elbet bir yoluna koyar
Ben şunu anladım canım istersen duymuyorsun görmüyorsun boşver babaannem hep der iyiyi öne kötüyü arkaya at kafan rahat olur der çok dogru[/QUOTE]ahhh milletin dili dili ben kaynımın dilinden bıktım kaynanadan beter
ben de 3 senelik evli olacağım eylülde ..Napıyonuz , neediyonuz , azcık birbirimizi tanıyalım önce
Ben çooook yıllık evliyim , evliliğim MÖ. tarihine dayanıyor diyebilirim , iki çocuğum var , biri boyumu geçti , diğeri de boyum kadar , mutfakta kül kedicilik oynamayı severim , yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
not :smileyler açılmıyo
ne şanslıŞükür eltim yok şimdilik ☺görümcem daha 16 yaşında kafam rahat elhamdülillah