---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

Ay kızlar eltim ve görümcelerimden bi şikayetim var dersem Allah çarpar beni
Kaynanamlayla da anne kız gibiydik , nazar mı olduk ne , kadınaresmen benden benden görünüyorlar
ben nazara inanırım ALLAH BOZMASIN CANIM önemli ya benim eltim hadi gel bir çay içelim demedi diğer evim yakın olmasına rağmen çağrımaz da çat kapı da gidemezsin resmi eee öyle yapınca da ben de öyleyim ne yapayım yılan bile sıcağa akar

Ben şunu anladım canım istersen duymuyorsun görmüyorsun boşver babaannem hep der iyiyi öne kötüyü arkaya at kafan rahat olur der çok dogru
benim de annem der ama işte başarılı olmam lazım bazı konularda bir kilo sonra atanmak falan bunlarda onları mors etmem lazım [/QUOTE]
Bende de kilo sorunu vardı Karatay la 4 ayda 21 kilo verdim sende yapabilirsin bence

Yok yok , daha bu gu akşam eltimle yan yana can canaydık , hatta eşimi bile çekiştirdik azcık dertleştik

Mesela en son dünkü olayımızı anlatayım
ayıptır söylemesi şöbiyet yapıyorum , kaynanam da üstüne geldi , içim bitti yufkalarım arttı "artan yufkalarıyarın bbebi tepsi YAP "dedi , yapar mmısın kelimesi yok
ben de tamam dedim , kaynanam da gitti , aaaaa bi baktım yufkalarım pütür pütür kurumuşlar , bi şey de yapılmaz
Anne dedim yufkalarım kurumuş ama ben sana diğer tepsimi vereyim (bi tepsi şöbiyet )
Kıyamet koptu , vay ben mahsus yapmışım çay zaten böyle yapcağımı biliyomuş , yine arkasından bi tepsi tatlıyı yolladım insanlık bende kalsın dedim de

ALLAH ALLAH
heyheyleri üzerinde heralde kurur yani bu yufka ne olacak tatlı gönderecek de benim gelin ahh ahh öyle gelinim olur mu acaba öyle gelini yerim ben ama anam değer bilene düşmez böyle gelinler...
ne zamandır huyu değişti canım sana karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…