ben nazara inanırım ALLAH BOZMASIN CANIM önemli ya benim eltim hadi gel bir çay içelim demedi diğer evim yakın olmasına rağmen çağrımaz da çat kapı da gidemezsin resmi eee öyle yapınca da ben de öyleyim ne yapayım yılan bile sıcağa akarAy kızlar eltim ve görümcelerimden bi şikayetim var dersem Allah çarpar beni
Kaynanamlayla da anne kız gibiydik , nazar mı olduk ne , kadınaresmen benden benden görünüyorlar
benim de annem der ama işte başarılı olmam lazım bazı konularda bir kilo sonra atanmak falan bunlarda onları mors etmem lazımBen şunu anladım canım istersen duymuyorsun görmüyorsun boşver babaannem hep der iyiyi öne kötüyü arkaya at kafan rahat olur der çok dogru
Yok yok , daha bu gu akşam eltimle yan yana can canaydık , hatta eşimi bile çekiştirdik azcık dertleştikben nazara inanırım ALLAH BOZMASIN CANIM önemli ya benim eltim hadi gel bir çay içelim demedi diğer evim yakın olmasına rağmen çağrımaz da çat kapı da gidemezsin resmi eee öyle yapınca da ben de öyleyim ne yapayım yılan bile sıcağa akar
Ben diyorum benimki büyük olsa oda yapardı dillidir yani ☺ne şanslıgörümce de küçükmüş benim görümceler zamanında maşallah kalp bağırsak mide hepsinde hasar bıraktılar artık sevgi kalmadı bir saygı var
:) sağolsun herkeshoşgeldin kuzumvallaha dostlar teker teker dolduruyor burayı bir çayımız eksik :)
büyüyünce de daha dilli olmasın aman amanBen diyorum benimki büyük olsa oda yapardı dillidir yani ☺
ALLAH ALLAHMesela en son dünkü olayımızı anlatayım
ayıptır söylemesi şöbiyet yapıyorum , kaynanam da üstüne geldi , içim bitti yufkalarım arttı "artan yufkalarıyarın bbebi tepsi YAP "dedi , yapar mmısın kelimesi yok
ben de tamam dedim , kaynanam da gitti , aaaaa bi baktım yufkalarım pütür pütür kurumuşlar , bi şey de yapılmaz
Anne dedim yufkalarım kurumuş ama ben sana diğer tepsimi vereyim (bi tepsi şöbiyet )
Kıyamet koptu , vay ben mahsus yapmışım çay zaten böyle yapcağımı biliyomuş , yine arkasından bi tepsi tatlıyı yolladım insanlık bende kalsın dedim de
sen de sağolasın canım...:) sağolsun herkes
aman aman çok şükür ahh benim elti de öyle olsa nerede biz kaynanamı öekiştiriyoruz daha çokYok yok , daha bu gu akşam eltimle yan yana can canaydık , hatta eşimi bile çekiştirdik azcık dertleştik
HIMM...Şu üç dört aydır böyle , zehirli guatr çıktı kendisinde , o hastalık da sinir yapıyomuş , piyango beni vurdu canım , ya işte böyle
Zayıflarsın kız öyle deme ablacım , olur en gzelini giyersin , yakışır sanaay netten tuniklere bakıyorum da ne kadar da güzeller ama hep de zayıflara yakışıyor ben giysem bu kadar güzel olmaz artık ramazandan sonra spor spor spor diyet