---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

ay kuzum kusura bakma o kadar çok arkadaşımız var ki evet sen de varsın buraya hamiş arkadaşlarımız geldiğinde kendimizi hatırlatalım bol bol transferinde önemli bir adımda sen bize ve buradaki arkadaşlarımıza bol bol yaz kendimizi hatırlatalım ben zaten kilo vermeden olacağa benzemiyor kendi adıma artık aşılama şart diyorum :KK43:

sağol canım benim :)
sağlığın nasıl doğuma az kalmış bana da dua et doğumda bir de @whitewolf dostuma da dua et onun da olmadı henüz inş isteyen tüm arkadaşlarla seviniriz amin ...
mavikara mavikara da var @pink_love_lady var @ponnyy26 var da var yani ay hepimiz peş peşe hamiş kalırız hayırlarla inş amin...
Evet ya doğum yapacaklar bize de dua eder misiniz rica etsem

Amin canım inşallah bu topikte herkes hamiş olacak
ilk önce sizin kucağınıza aldığınıza seviniriz hayırlarla sağlıcakla sonra biz de seviniriz..
bebek gibi atanma konusu da boğazımda bir düğüm başarısız ve iradesiz bir insan gibi gözükmek ve küçümser tavırları görünce sezince insan kanatlarını kırıyor kendime gelmem ve çok büyük bir emekle ders çalışmam lazım..
hayırlısı olsun ne diyim sizin dualarınıza arkadaşlar da ben de çok sevinirim

ilk önce sizin kucağınıza aldığınıza seviniriz hayırlarla sağlıcakla sonra biz de seviniriz..
bebek gibi atanma konusu da boğazımda bir düğüm başarısız ve iradesiz bir insan gibi gözükmek ve küçümser tavırları görünce sezince insan kanatlarını kırıyor kendime gelmem ve çok büyük bir emekle ders çalışmam lazım..
hayırlısı olsun ne diyim sizin dualarınıza arkadaşlar da ben de çok sevinirim
hamiş ney ben anlamadım ya

amin inşalah çocugun olmadıgın biliyordum da hamiş anlamadı
o yüzden sordum inşalah bildigmden beri zaten dua ediyorm:dua::dua::dua:
ALLAH RAZI OLSUN ablam...sağolasın eskiden hergünüm düşünce ve hayallerle geçerdi şimdi biraz umudum azaldı oluruna bıraktım belki böyle olur rahatlarım da bedenimi de rahat bırakayım ki zihnimi de belki böyle olur bilinmez ALLAH BİLİR

ALLAH RAZI OLSUN ablam...sağolasın eskiden hergünüm düşünce ve hayallerle geçerdi şimdi biraz umudum azaldı oluruna bıraktım belki böyle olur rahatlarım da bedenimi de rahat bırakayım ki zihnimi de belki böyle olur bilinmez ALLAH BİLİR
allah tan ümüdünü kesme
rabim hiç bir duayı geri çevirmez
daha vakti gelmemiş olur canım
şimdi çok üzüldüm sise ducıyım:KK54::KK36::KK36:

allah tan ümüdünü kesme
rabim hiç bir duayı geri çevirmez
daha vakti gelmemiş olur canım
şimdi çok üzüldüm sise ducıyım:KK54::KK36::KK36:
ALLAH RAZI OLSUN ablam..
diper arkadaşlarımda benim gibi onlara da bana da hayırlısıyla nasip eder inş hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar inş amin

X