- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.424
- 448
- 38
bende oğlan demiştim sana zamanında dimi tabiki hayırlısıben de kız hissediyorum ama bakalım, allah bilir
evlilik işini naptınız soramadım bu arada
nikah günü ayarlayamamıştınız en son
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende oğlan demiştim sana zamanında dimi tabiki hayırlısıben de kız hissediyorum ama bakalım, allah bilir
son geben de isyan olmuş
ben takılmasam iyi olru artık senin topiklere,korkuyorum la gebe bırakıcaksın diye :):)
Ağzını burnunu kırarsam azıcık kendine gelirsin![]()
Benim kızım olacak oğluna vericem![]()
Offf kulak iltihabı da cok kötü olur dimiGeçmiş olsun
bende oğlan demiştim sana zamanında dimi tabiki hayırlısı
evlilik işini naptınız soramadım bu arada
nikah günü ayarlayamamıştınız en son
bu arada 1-2 sayfe geçmişi okudum da kurabiye canavırnı arayana arkdaş,yanılmıyorsam ben geçen gün toyz shop ta gördüm ondan..
[ı][sıze=3]ailelerde kültür farkı çok önemlihahahaa süpersinnnn
ben sinir oluyorum işte kültür farkıı gelde deme,,benim babam emekli öğretmen annemde öğretmen aslında ama görevini yapmayıp ticareti tercih etmiş hemm bey hanım hitabı görmüşlerr düşün sen artıkkk
Yanii ben bdv de takılırken kızlar konuştuysa bilememm![]()
Kızım gelen sipirminlerden nasibini alıp gidiyodemek sen o yüzden bi slm vermedin, korkudan
![]()
[ı]o topik senin bu topik ben vır dönüyon yaneeee[/ı][sıze=3]sen bi cewap wersen bana diyorumm..
Suyun kaynadıı ne demekkk[/sıze]
gerçekten miiiii ??? internettte de yok çünkü hangi şehirdekinde ben hemen arıyım orayı
[ı]o topik senin bu topik ben vır dönüyon yaneeee[/ı]
olabilir valla..deneriz bi ara..
hmmm:26: bilemedim ki şimdi..kızın pek sevimli olur eminim de benim paşaya da kıyamam senin gibi kaynanaya vermeye..parçalama sonra oğlumu..kızına da beşbeş konuşmayı öğretirsin şimdi...
evet sol kulak iptal ağrısı dişetlerimden geldi resmen,gece kıvrandım..şimdi de tıkalı duymuyorum zaten..
yok canım niye selam vermiyim.bugün girip girip çıktım kk ya uzun kalmadım ki.akışta diş ağrısı diye gördüm ordan biliyorum..
bi uyuzluk var hakikaten bende bu ara,içim sıkılıyo,tanıdık kimseyle de konuşacak halim yoktu..rol yapmak istemem sizlere ..ondan takılmadım..
Paşamın sünnet çikolatısınıda dağıttım şirketee![]()
afiyet olsun daaa[sıze=3]paşamın sünnet çikolatısınıda dağıttım şirketee[/sıze]
maraş:):)
emin değilim ama gördüğümü sanıyorum..
ben de öptüm canım,görüşürüz...Tmm sen biraz takıl ben sonra alırım gazını :)
Öptüm cok
hayırlı olsun uğurlu olsun...Paşamın sünnet çikolatısınıda dağıttım şirketee![]()
olsun ben hemen arıyım bi çok teşekkür ederim :) bir umut bulursam yazarım sanada :)
hani bize hani bizee
Ben burdann ayarlarımm sizee kargolatırımm ne diyim şimdiiiii :26:afiyet olsun daaaHani bizee lann
ben de öptüm canım,görüşürüz...
hayırlı olsun uğurlu olsun...
niye böyle denirse,pisi kesildi çocuğun neyi uğurlu oalcak ki![]()