• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

son geben de isyan olmuş :60:
ben takılmasam iyi olru artık senin topiklere,korkuyorum la gebe bırakıcaksın diye :):)

Kızım gelen sipirminlerden nasibini alıp gidiyo :D demek sen o yüzden bi slm vermedin, korkudan:23:

Ağzını burnunu kırarsam azıcık kendine gelirsin :D

Benim kızım olacak oğluna vericem :D

Offf kulak iltihabı da cok kötü olur dimi :( Geçmiş olsun

olabilir valla..deneriz bi ara..:57:
hmmm:26: bilemedim ki şimdi..kızın pek sevimli olur eminim de benim paşaya da kıyamam senin gibi kaynanaya vermeye..parçalama sonra oğlumu..kızına da beşbeş konuşmayı öğretirsin şimdi...

evet sol kulak iptal ağrısı dişetlerimden geldi resmen,gece kıvrandım..şimdi de tıkalı duymuyorum zaten..

:2:
hahahaa süpersinnnn

ben sinir oluyorum işte kültür farkıı gelde deme,,benim babam emekli öğretmen annemde öğretmen aslında ama görevini yapmayıp ticareti tercih etmiş hemm bey hanım hitabı görmüşlerr düşün sen artıkkk
[ı][sıze=3]ailelerde kültür farkı çok önemli
sonra anlaşmalrında sıkıntı oluyo
[/sıze]
[/ı]

Kızım gelen sipirminlerden nasibini alıp gidiyo :D demek sen o yüzden bi slm vermedin, korkudan:23:

yok canım niye selam vermiyim.bugün girip girip çıktım kk ya uzun kalmadım ki.akışta diş ağrısı diye gördüm ordan biliyorum..
bi uyuzluk var hakikaten bende bu ara,içim sıkılıyo,tanıdık kimseyle de konuşacak halim yoktu..rol yapmak istemem sizlere ..ondan takılmadım..

olabilir valla..deneriz bi ara..:57:
hmmm:26: bilemedim ki şimdi..kızın pek sevimli olur eminim de benim paşaya da kıyamam senin gibi kaynanaya vermeye..parçalama sonra oğlumu..kızına da beşbeş konuşmayı öğretirsin şimdi...

evet sol kulak iptal ağrısı dişetlerimden geldi resmen,gece kıvrandım..şimdi de tıkalı duymuyorum zaten..

yok canım niye selam vermiyim.bugün girip girip çıktım kk ya uzun kalmadım ki.akışta diş ağrısı diye gördüm ordan biliyorum..
bi uyuzluk var hakikaten bende bu ara,içim sıkılıyo,tanıdık kimseyle de konuşacak halim yoktu..rol yapmak istemem sizlere ..ondan takılmadım..

Tmm sen biraz takıl ben sonra alırım gazını :)

Öptüm cok

Ben kaçar kızlar mesaim bitti
yarın görüşürüz öpüyorum çokçokkkkk:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Back