- 5 Ağustos 2013
- 6.960
- 514
- 128
Oooo kimlerii görüveriyomm
Bebişin hayırlıı olsunn ciğerimm![]()
ege şivesi ile bağlayıp anadolu şivesine ani bir kayış yapmış bulunmaktasın kimlik bunalımı mı yaşıyorsun canımın içi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo kimlerii görüveriyomm
Bebişin hayırlıı olsunn ciğerimm![]()
avm açıldı ya ,antepten en çok oraya geliyorlar..
kahvaltı madonun üstüne tanımam..başkonuş da güzel ama yolu kötü,beni araba tutuyo gitmiyorum o yüzden..
ailem yanımda olunca iyi oluyor cidden.bir de benim gibi dışardan gelen ark.var.ailece de görüşüyoruz,çocukların yaşları da yakın.akşamları evde oluyo tabi yeme içmeler,yer olmayınca gidecek..sosyal hayat yok burda![]()
Kızlarr başka topiğee gitmei aldatmamıı belledinizzz sizzzSaol lilyanacım cok teşekkür ederim allah razı olsun
yok cnm gidicem quartaya iki laf sokayım diye geldim
Lan ben banlıydım nerde aldattım seni hain.
Antibiyotik basladık bugün cok kötü fenayım
S
Lan ben banlıydım nerde aldattım seni hain.
ege şivesi ile bağlayıp anadolu şivesine ani bir kayış yapmış bulunmaktasın kimlik bunalımı mı yaşıyorsun canımın içi![]()
antibiyotik içilebiliyomu hamileykensaol lilyanacım cok teşekkür ederim allah razı olsun
lan ben banlıydım nerde aldattım seni hain.
Aslındaa arnavutçada konuşabilirimmm
trakya diliyle de
her telden var bende teyy teyyy![]()
yapmacık yapmacık sokuyorum gıcık olsun diye:)) ay benim annemle ilk telde görüşüyor evlenmeden önce anneme ismiyle hitap etti biliyomusun neymiş dili hanım bey demeye alışkın değilmiş,,,babamada ben sana abi dicem dedii,,,babamdan 5 yaş büyük kaynanammm recep abi diyooo yaaa gelde sinir olmaaaa gülermisin ağlarmısınnn
[sıze=3][ı]sen hiç konuşma lil[sıze=3]kızlarr başka topiğee gitmei aldatmamıı belledinizzz sizzz
Ben burdakiii kızları çok aldatıyom ozaman![]()
Cinsiyett belli miii [/sıze][sıze=3]
[/sıze]
Yok ya daha nerden baksan 8 hafta daha var belli olmasına cok erken henüzKızlarr başka topiğee gitmei aldatmamıı belledinizzz sizzz
Cinsiyett belli miii
ne bileyim banlıyken de telde görüşmüşündür senbu ara pis gıcığım valla..
aman sok laf sok,senin laflaarını da özledim kuzum ben..
bak ikizlerim ya şu 2-3 cümlede bile tutar yok yahu...kendimi mi dövsem acaba
insan hamileyken ilaç kullanıcan kötü hissediyo ama bişey olmaz merak etme..iltihap daha zararlı.ben de kullandım bayaa bişey..![]()
antibiyotik içilebiliyomu hamileyken
doğal yollarla gider agrını cnm
bebeğe zarar vermesin
karbonatlı suyla çalkala+tuzlu suda ii gelir
maraştaki mado ya kahvaltı için gitmedim ,ama dondurma yemege felan her gittigmizde ugrarız .
beni araba felan tutmadıgından sorun olmuyor .
bende burda kendimi küçük bir grup kurdum .hepsi de benim gibi yabancı .onlar da olmazsa çekilir gibi degil yani .
maraştan da buraya çok geliorlar gezmeye .
Kızlarr başka topiğee gitmei aldatmamıı belledinizzz sizzz
Cinsiyett belli miii
[sıze=3][ı]sen hiç konuşma lil
senin suyun ısındı iyice[/ı][/sıze]
Hımm anneler hissedermiş, ben hissetmiştimmYok ya daha nerden baksan 8 hafta daha var belli olmasına cok erken henüz
Banlıyken görüştüm tabi telde catlasa mıydım ölse miydim![]()
Senin hormonlar zıplamış yine bi tokat bi öpücük moduna gecmişsin![]()
İltihap bebeğe daha cok zarra verir dedi doktor
Hmm aranızda yaniiiben antebi pek sevmiyorum da,adanayı tercih ediyorum valla.1 saat fazla yol gitmeyi tercih ediyorum..
madonun kahvaltı efsanedir,denemelisin.antep yolunda bahçeli falan yeri var ya ,hava güzel olunca çok iyi olur orası..
yok aldatma tam o değil,o anladı
oğlu olacak bence...
oğlun olacak seninYok ya daha nerden baksan 8 hafta daha var belli olmasına cok erken henüz
Banlıyken görüştüm tabi telde catlasa mıydım ölse miydim![]()
Senin hormonlar zıplamış yine bi tokat bi öpücük moduna gecmişsin![]()
İltihap bebeğe daha cok zarra verir dedi doktor
Hımm anneler hissedermiş, ben hissetmiştimm
Hmm aranızda yaniii
ikiz olabilirr![]()
hahahaa süpersinnnnege şivesi ile bağlayıp anadolu şivesine ani bir kayış yapmış bulunmaktasın kimlik bunalımı mı yaşıyorsun canımın içi![]()
valla ben gülerimmm
bizimkiler de hanım lı bey li hitap ederler ,dogrusu o zaten şekerimm![]()
Ben de kız hissediyorum ama bakalım, Allah bilir
oğlun olacak senin
bana ne canım kimi aradıysan aradın
her zamanki halim işte,bi de kulak iltihabı geçiriyorum ben yine..alerjik oldum her zmaanki gibi.tonla ilaç yutuyorum beni manyak da etmiş olabilir.![]()
Ben de kız hissediyorum ama bakalım, Allah bilir