- 5 Ağustos 2013
- 6.960
- 514
- 128
ne diyeysuuunnnnn
haçan bizim oraları öğrenmek istiysunnn sen daaa
seve seve daa seve seve :))
bayılazaum vefa bayılazaummmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne diyeysuuunnnnn
haçan bizim oraları öğrenmek istiysunnn sen daaa
seve seve daa seve seve :))
sivaslı canım oda ona çocuk vermek ormana ateş topu atmak olur gerek yok..
bende yapıyom ediyom geliyom gidiyom tarzı yazıyorum hep ama konuşurken böyle değilim bir spiker edasında konuşurum normalde![]()
aynen öle bende samimiyette yazar söylerim,,,toplumda düzgün Türkçe konuşurum,,,k.validede bana yan komşusunu sölüyo asıl lafı banada,,kadın birini gördümü kibar kibar konuşuyormuş yabancı birini,,,neysen o olmalısın yapmacık olmayacaksın diyoo ,,akıllııı lafı bana satacak,,,bende yapmacıklıkla ne alakası var samimiyetsiz konuşuyorsa yapmacık olunur ama düzgün konuşmaya özen gösterirse değer verdiğini gösterir dedimm ohhh.
her yaz festivale gideriz göl var oraya kuruluyo festival piknik eglence oluyo bilirsin
bütün aile çoluk çocuk şimdi yazı iple çekiyoruz
kiraz dut (pompiş sen duyma hamişsin )
dünyada yok oranınki gibi
Sewdiceğimle gezemiyordum,
ee kaç haftadır gezemiyorsun gez tabi yavrummillete güleceğine kendine bakk lennnnnn
Biraz oldu işte yakın zamanda değil..ona cümle alem kıl zaten:)umarım bu seçim akıllanmıştır memleketim
amin hepimizin çocuklarını inşallah..
yakın zamanda mıydı acaba:26:
aman sanki bizde ortak arkadaş arar gibi polemik konusu arıyoruzolabilir belki demişimdir bişey,çekinmem yazarım
![]()
Sewdiceğimle gezemiyordum,
normalde çıktım gezdim dışarda haftasonu tamam mıı
Biraz oldu işte yakın zamanda değil..
Bende çekinmem anında tenhada kıstırırımmm![]()
duyma dedim sanadut muuuu vişne mii kiraz mı....
:125::125::125::125::125:
al bi angaralı dahhaaa![]()
kim ben mi vefasızım la![]()
bende geldigimden beri 6 ayda bir maraşa gideriz haftasonları .ama hiçbirşey yok arkdas yaaa ,köyümsüü resmen ....
kahvaltıya kervanhana gidioruz ,birde yazları andırında baskonuş yaylası var ,oraya 2-3 günlügüne gidioruz cadırda kalıp gelioruz .
ama senin yanında ailen var ,bu yüzden inanılmaz sanslısınn .
benim ailemin buraya gelme şansı ,benim zimbabve de yaşama sansımdan daha küçük![]()
hı hıı tabiii yersen
Kızım oğlumla ailemle çıktımm dışarıya,
mahalleden arkadaşlarımlada görüştüm
yuhh okadarda değil yaniii..
Ewe kapanmadıkyaa![]()
yavaş gardaşım yavaşı dinliyorum sabahtan beri
Kİm acaba :S
vefa sende iyi laf sokuyon kaynanana ha aynı bennn![]()
dinleme gardaşım gel sende yazış allam yaaaayavaş gardaşım yavaş :d ı dinliyorum sabahtan beri
kim acaba :s
yavaş gardaşım yavaşı dinliyorum sabahtan beri
Kİm acaba :S
yapmacık yapmacık sokuyorum gıcık olsun diye:)) ay benim annemle ilk telde görüşüyor evlenmeden önce anneme ismiyle hitap etti biliyomusun neymiş dili hanım bey demeye alışkın değilmiş,,,babamada ben sana abi dicem dedii,,,babamdan 5 yaş büyük kaynanammm recep abi diyooo yaaa gelde sinir olmaaaa gülermisin ağlarmısınnn
Oooo kimlerii görüveriyomm
Bebişin hayırlıı olsunn ciğerimm![]()
dinleme gardaşım gel sende yazış allam yaaaa
annaaaaaa
sen beni aldatırsan ben de seni anneler topiğiyle aldatırım işte
dişin nasıl oldu bu arada,senin için değil bebe için soruyorum yanlış anlama![]()