• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

sohbet için teşekkürler,görüşürüz yine ...
ben 6 da çıkıyorum ama işleri toparlamam lazım,iyi akşamlar hepinize..

kızlar ben çıkıyorum ii akşamlar,,,k.valide yemeğe çağırdııı şaşırtıcııı yemek yapmak yok bugünnn:)))

günaydın cnm iyi şükür sen nasıl oldunnnn

kapanışı açılışı yapmışsınnnn yineee :1::1::1:

evet canım açılış kaapanış benden:)

daha iyiyim çok şükür burnum akmaya başladı artık

akşam oğluşla doyasıya oynadık ay yarım yamalak konuşması beni benden alıyorr yaa

evet canım açılış kaapanış benden:)

daha iyiyim çok şükür burnum akmaya başladı artık

akşam oğluşla doyasıya oynadık ay yarım yamalak konuşması beni benden alıyorr yaa

ay ama ne güsel kıssss

myheart oğluda öyle

bugunleri arasınız doyasıya yaşayınnn

bizde şimdi oğlanla anne küçükken nasıldım anlatbakalım der durur bende anlatırım gülmekten ölürüzzz

akşam arabalarla yarışçılık oynuyoruz babası polis biz kaza yapıyoruz babası bize ceza kesiyor felan arabadada oyuncak bebeğimiz var ,babası dedii oğlum bak bakalım kalbi atıyormu diye dinle dedi ,anne ölmüş bebek ölmüş dedi,babasıda öyle haber verilirmi oğlum annesine üzülecek dedii,,paşamda diyorki anne bebeğiniz birazcık ölmüş:)))koptuk gülmektennn

akşam arabalarla yarışçılık oynuyoruz babası polis biz kaza yapıyoruz babası bize ceza kesiyor felan arabadada oyuncak bebeğimiz var ,babası dedii oğlum bak bakalım kalbi atıyormu diye dinle dedi ,anne ölmüş bebek ölmüş dedi,babasıda öyle haber verilirmi oğlum annesine üzülecek dedii,,paşamda diyorki anne bebeğiniz birazcık ölmüş:)))koptuk gülmektennn

:52::52::52::52::52::52::52::52:

Back