Vayyy anasını doremi kim çalmış lan çekmecemden ballandıra ballandıra yicektim yaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
Aahahahahaa dediğimii yap sennn
Sen mi sewmiyonnn heçç inandırıcı gelmediiiii
Vayyy anasını doremi kim çalmış lan çekmecemden ballandıra ballandıra yicektim yaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
İnadına inadınaaaaa sewişmeliii bağırrr çağırrrr, bak şimdi bu şarkı dolandı dilime,hahahayyyyyy koptummm delilerrr siziii:))
Çok çakalım len kahretsinnnnlen lili bu msjıma cevabı anında verecegini biliodummmm ,çakallllll
Ozamannn duşa gir sen anındaaa ohhh ohhhholmaz o günden beri psikolojim bozuk
lennn popişş gülesin var herhal bugünyagmurrr bebegimmm ,biri seni sular tersine akar diye kandırdı mı yoksa ?????
demokraside çareler tükenmez hemen bi stajer çağırıp yolladım puhahahaha[sıze=3]inadına inadınaaaaa sewişmeliii bağırrr çağırrrr, bak şimdi bu şarkı dolandı dilime,
tatlı yedimya ondan zaarrr[/sıze]
[sıze=3]çok çakalım len kahretsinnnn[/sıze]
[sıze=3]ozamannn duşa gir sen anındaaa ohhh ohhhh[/sıze]
[sıze=3]ayy yazıkkk zavallıııııı[/sıze]
sevmiyorum işteeeeeeee
şerbetli tatlılar tercihim değildir şekerimmmmm
demokraside çareler tükenmez hemen bi stajer çağırıp yolladım puhahahaha
Acayıp gitti ama bilin mi,
şerbettt dudağımın kenarından aktı falann
çok iğrencim biliyorummm
İnadına inadınaaaaa sewişmeliii bağırrr çağırrrr, bak şimdi bu şarkı dolandı dilime,
tatlı yedimya ondan zaarrr
Çok çakalım len kahretsinnnn
Ozamannn duşa gir sen anındaaa ohhh ohhhh
Ayy yazıkkk zavallıııııı
İnadına inadınaaaaa sewişmeliii bağırrr çağırrrr, bak şimdi bu şarkı dolandı dilime,
tatlı yedimya ondan zaarrr
Çok çakalım len kahretsinnnn
Ozamannn duşa gir sen anındaaa ohhh ohhhh
Ayy yazıkkk zavallıııııı
:26::26::26::26::26::26:neyse sen kendini biliyomuşsun zaten
hatununnnn nöbeti geldi kaçılınnnnnnn:))))
lennn popişş gülesin var herhal bugün
ne kadar felsefik bi sözün içine ettinnnnn
Ewetttt aynennn
hazırolda bekliyorlar zaten bişi söleselerde dışarı çıksak diye çatlıyolr sıkıntıdan zaten ii oldu alıp gelir şimdi[sıze=3]stajerlerin ne günahı war lenn[/sıze]
napıyım yavrum ,felsefik düsünemiyorum artık ,%100 geyik felsefem
tutmayınnnn liliyiiii ,bırakınnn koşsunn sevdicegine enerjisini atsın
hazırolda bekliyorlar zaten bişi söleselerde dışarı çıksak diye çatlıyolr sıkıntıdan zaten ii oldu alıp gelir şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?