hey hey heyyyy tamam konuşmuyoruz
sustukk bileeee
Hayırlısı olsun cnm..
Eşin nasıl karşıladı :26:
canlarım bebelerimmm
ders var ama kalbim sizinle
bu arada pompiş bildin canım hamileyim:26:
hafta sonu çok ağladım ama sonra Allah'ın verdiği korunuyor olamamıza rağmen olduysa hikmeti vardır dedim şimdi kuzu kuzu bekliyorum
gözün aydın canımmm
vardır bir hayır sakın isyan etmeeeee
çok sevindim öle deme rabbim vermiş bak hemde korunduğun haldeeecanlarım bebelerimmm
Hafta sonu çok ağladım ama sonra allah'ın verdiği korunuyor olamamıza rağmen olduysa hikmeti vardır dedim şimdi kuzu kuzu bekliyorum
o da benim gibi şok oldu ama çabuk normal hayata döndü sevindi zaten 1-2 seneye istiyordun dedi aradan çıkar dedi nasibiyle gelir dedi zaten ona ayrı fitil oldum kaygısız kaygısız gezdi hafta sonu
sağol vefacım ama ne hazır hissetmesi beklemiyordum bile hep geç adet olurum düzensiz olurum ama geçen hafta içimi şüpheler sardı bu kadarda geç olmaz diye ayrıca bisürü belirti oluşunca cuma akşamdan dayanamadım yaptım tabii hemen çıktı çizgi şok oldum inan sevinemedim bile Allah'ım affetsin ama istemiyordum sonra hesaplayınca nereden baksan 1.5 aylık olmuştur diye aldırmaya da kıyamadım yine de psikolojim mahvoldu hafta sonu yeni yeni kabullendim
hemen çin takviminden baksaydın cinsiyetineeecanlarım bebelerimmm
Hafta sonu çok ağladım ama sonra allah'ın verdiği korunuyor olamamıza rağmen olduysa hikmeti vardır dedim şimdi kuzu kuzu bekliyorum
oleeeeeeeeyyyyyyyy ,süper bence bu haberrr !!!
dedigin gibi korundugun halde bir bebek geliorsaaaa gelene git denmezzzz !!!!
yuppiiii ,adi bakalımmmm inş. güzel bir gebelik dönemi gecirirsinnn tatlııışşşş
sağol vefacım ama ne hazır hissetmesi beklemiyordum bile hep geç adet olurum düzensiz olurum ama geçen hafta içimi şüpheler sardı bu kadarda geç olmaz diye ayrıca bisürü belirti oluşunca cuma akşamdan dayanamadım yaptım tabii hemen çıktı çizgi şok oldum inan sevinemedim bile Allah'ım affetsin ama istemiyordum sonra hesaplayınca nereden baksan 1.5 aylık olmuştur diye aldırmaya da kıyamadım yine de psikolojim mahvoldu hafta sonu yeni yeni kabullendim
hemen çin takviminden baksaydın cinsiyetineee
hadi isim düşünelimmm
çocugunun adı neydi ona uygun bişi buluruz
hadi isim düşünelimmm
ne dimek ne dimek yaaaa cansın sennnn
tutuyor bak istersen googleden gir çin takvimi hesapla yazcanım yağmurum benim
Düşünceli arkadaşım
kızımın adı ceren
çin takvimine bakmadım canım tutuyor mu kii
hadi isim düşünelimmm
sağol pompişim güzel dileklerin için inşallah canım hala hamile değil gibiyim alıştım kahve çayın dibine vurmaya kolalara çiğ köftelere hepsi git gül gibi
ewe gitmek istiyorumm
canım yağmurum benim
düşünceli arkadaşım
kızımın adı CEREN
çin takvimine bakmadım canım tutuyor mu kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?