Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Lil
allahtan sevgilinle 15 günde bir görüşüyorsunuz
yoksa sen bu tatlı krzlerinlee
allah muhafaza 9 ay 10 sonra bu bünye bir lilyanayı daha kaldırmazzz:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ayyy telefonda kimse ne dediğimi anlamıyor burnum tıkandı iyice nefes alamıyorum :(((

canlarım bebelerimmm
ders var ama kalbim sizinle
bu arada pompiş bildin canım hamileyim:26:
hafta sonu çok ağladım ama sonra Allah'ın verdiği korunuyor olamamıza rağmen olduysa hikmeti vardır dedim şimdi kuzu kuzu bekliyorum

canlarım bebelerimmm
hafta sonu çok ağladım ama sonra Allah'ın verdiği korunuyor olamamıza rağmen olduysa hikmeti vardır dedim şimdi kuzu kuzu bekliyorum
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

canlarım bebelerimmm

aaaaaaaaaaaaa

çok sevindim ama beklenmedik bi süpriz olmasına şok oldummm,,hayırlı olsun canımmm hazır hissetmiyormuydun kendini

canlarım bebelerimmm

gözün aydın canımmm

vardır bir hayır sakın isyan etmeeeee

aaaaaaaaaaaaa

çok sevindim ama beklenmedik bi süpriz olmasına şok oldummm,,hayırlı olsun canımmm hazır hissetmiyormuydun kendini

sağol vefacım ama ne hazır hissetmesi beklemiyordum bile hep geç adet olurum düzensiz olurum ama geçen hafta içimi şüpheler sardı bu kadarda geç olmaz diye ayrıca bisürü belirti oluşunca cuma akşamdan dayanamadım yaptım tabii hemen çıktı çizgi şok oldum inan sevinemedim bile Allah'ım affetsin ama istemiyordum sonra hesaplayınca nereden baksan 1.5 aylık olmuştur diye aldırmaya da kıyamadım yine de psikolojim mahvoldu hafta sonu yeni yeni kabullendim

Back