Allah sana boll sabır versin canımmmm
ama en mantıklısı mesafeli olmak gibi görünüyor
çünkü on yılda geçse başka başka sebeplerden yine canını sıkar bu kadın belli....
allahh sabırversin sana şok oldum resmen aman sakın yüzgöz olma resmi ol mesafen olsun başını yakar bu insan yaayok sadece pasif kaldı ödeye biliriz sandı çeyrekleri geri alacak zaten bu ay duruyormuş sözde duruyorsa bende kelebek değilim kayınbabam öyle demiş ama bende öyle bir kaynana var ki yalancının teki kesin harcamıştır ama alacağım en azından istedip ne kadar haklı olduğumu göstereceğim ona..
ödemelere gelince maksimum 2 ay ödeye biliriz ondan sonra zora düşeriz birdefa sosyal hayatım bitti,
ayda 10 kitap alırdım kendime tek lüksüm buydu bu aydan sonra oda bitti..
ama 2 ay sonra anlayacak herkesin ne mal olduğunu annesiyle küstü konuşmuyor şuanda bi babası ile konuşuyor herşeyde annesinin başının altından çıkıyor zaten..
ama o kadar cadoloz ki bişey desen suçlu olursun bana bıraksa eşim ben elli defa halletmiştim ama bende yüz göz olmak istemiyorum..
sağol kuzummmayy kıyamma sana canım benim çok geçmiş olsun..
aynen öyleevefa kv az daha konuşursan
kendine bakıtıracak kv cnm
ne anam bunlar bizim altınlarımıza kimse karışmadı çok şükür,,,ama hiç biri kalmadı desem yeri ev borcuna girince sattık 45 binlira ettiiValla benim düğünde kız evi erkek evi altınlar ayrıldı çünkü kv dediki ben altınları alırım düğün salonu borç falan kapatırım.annemde dediki ozaman bizim altınları vermem dedi.öylede oldu takı merasimnden sonra annem kendi çeyreklerini aldı kv dede kendininkini bi tane bile koklatmadı bana....
yok canım bak benim öyle güzel planlarım var ki hiç bişey olmasa bile utanacaklar
artı allaha havale ettim bundan 3 hafta önce hesap yaptık eşimle o gece çok üzüldüm ağladım sonra annemin teline cvp vermedi diye daha çok öfkelenip Allaha havale ediyorum dedim anneni daha beteri olsun fazlası çıksın ondann dedim aynı gecenin sabahı saat 5 buçukta kayın babam aradı görümcemin kuaför dükkanına hırsız girmiş bunlar tesadüfmü ama kimse bişey görmüyor..
annanem hep der
kızım ele karışanın hali perişan derdi
aslında çok doğru bir sözzzzz
allahh sabırversin sana şok oldum resmen aman sakın yüzgöz olma resmi ol mesafen olsun başını yakar bu insan yaa
sağol kuzummm
aynen öylee
ne anam bunlar bizim altınlarımıza kimse karışmadı çok şükür,,,ama hiç biri kalmadı desem yeri ev borcuna girince sattık 45 binlira ettii
kızlar başınızı şişirdim hakkınızı helal edin ne olur..
canım seninkiler gene yemeğe almışlar oda bişeydir bizimkiler 2 yıllık nişanlılığımda sadece 1 defa davet ettiler 2 defada annemle babam kendiliğinden gitti birinde kaynım askere gitmişti birindede askerden gelmişti..
ama benim annem babam ne yaptı mangal yaptı çağırdı yemeğe aldı hatta kaynanma abarttı iki haftada bir gelmeye başladılar annemde çalışan biri ama her defasındada muhteşem sofralarla ağırladı..
evlendim annem 2 haftada bir hafta sonu gelir evimi temizler yemeklerimi yapar yardım eder bana annemde benden uzakta oturur..
4 buçuk aydır birkereçağırmadılar annemi annem gene davet etti bi gün gelin diye
kayın babam aradı 3 gün önce diyo ki senin kaynanan insan değil insan olsa derki gideyim gelinime yemek yapayım bi tas çorba yapayım yazık işten geliyor geç saatte yorgun oluyor der dedi ama nerede onda o insanlık dedi..
bende boşver baba gözüm yok bunlarda annem sağ olsun zorda kaldığımda yetişiyor dedim..
sen yine maşallh insanlıklısın arkadaşım,,,ama anneni sakın ezdirme ne eşine nede ailesine,,anacıklarımız fedakar yeterince ,,,
aaaa nedemek cnm
burda bi nebze de olsa rahatlıyoruz
hepimizin ayrı ayrı sorunları var buna şükür diyoruz
ama boşver hayat herşeye rağmen devam ediyorrrr
olur mu canım öyle şeyyy yaaaaa
söyleme öyle çokk ayıpppp
her zaman anlat bütün gün burda üzüntümüzü sevincimizi paylaşıyoruz öyle değilmi
dostluklarımızı pekiştiriyoruz bu sayedeeee
aşk olsun kelebekimmm hepimiz yoldaşız burda birbirimize yapıcı çözümlerdeyiz Rabbim eşinle senin yüzünü güldürsün tekk
Kelebekimmm
kızzzz o kadar bağırıyorum burdannn nerdesin diye niye ses vermiyonnnn hııııı :44::44::44::44::44::44::44:
bende dore varrr ımmmmcanım tatlı birşeyler yemek istiyor meselaaaaaaaaaaaaa biskremmmm
Ben şimdi fıstıklı baklava yedimmmCanım tatlı birşeyler yemek istiyor meselaaaaaaaaaaaaa biskremmmm
ne varrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?