- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.424
- 448
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vayyy anasını doremi kim çalmış lan çekmecemden ballandıra ballandıra yicektim yaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
Aahahahahaa dediğimii yap sennn
Sen mi sewmiyonnn heçç inandırıcı gelmediiiii![]()
Vayyy anasını doremi kim çalmış lan çekmecemden ballandıra ballandıra yicektim yaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
İnadına inadınaaaaa sewişmeliii bağırrr çağırrrr, bak şimdi bu şarkı dolandı dilime,hahahayyyyyy koptummm delilerrr siziii:))
Çok çakalım len kahretsinnnnlen lili bu msjıma cevabı anında verecegini biliodummmm ,çakallllll![]()
Ozamannn duşa gir sen anındaaa ohhh ohhhholmaz o günden beri psikolojim bozuk
lennn popişş gülesin var herhal bugünyagmurrr bebegimmm ,biri seni sular tersine akar diye kandırdı mı yoksa ?????![]()
demokraside çareler tükenmez hemen bi stajer çağırıp yolladım puhahahaha[sıze=3]inadına inadınaaaaa sewişmeliii bağırrr çağırrrr, bak şimdi bu şarkı dolandı dilime,
tatlı yedimya ondan zaarrr[/sıze]
[sıze=3]çok çakalım len kahretsinnnn[/sıze]
[sıze=3]ozamannn duşa gir sen anındaaa ohhh ohhhh[/sıze]
[sıze=3]ayy yazıkkk zavallıııııı[/sıze]
![]()
sevmiyorum işteeeeeeee
şerbetli tatlılar tercihim değildir şekerimmmmm![]()
demokraside çareler tükenmez hemen bi stajer çağırıp yolladım puhahahaha![]()
Acayıp gitti ama bilin mi,
şerbettt dudağımın kenarından aktı falann
çok iğrencim biliyorummm![]()
İnadına inadınaaaaa sewişmeliii bağırrr çağırrrr, bak şimdi bu şarkı dolandı dilime,
tatlı yedimya ondan zaarrr
Çok çakalım len kahretsinnnn
Ozamannn duşa gir sen anındaaa ohhh ohhhh
Ayy yazıkkk zavallıııııı![]()
İnadına inadınaaaaa sewişmeliii bağırrr çağırrrr, bak şimdi bu şarkı dolandı dilime,
tatlı yedimya ondan zaarrr
Çok çakalım len kahretsinnnn
Ozamannn duşa gir sen anındaaa ohhh ohhhh
Ayy yazıkkk zavallıııııı![]()
:26::26::26::26::26::26:neyse sen kendini biliyomuşsun zaten![]()
![]()
hatununnnn nöbeti geldi kaçılınnnnnnn:))))
lennn popişş gülesin var herhal bugün
ne kadar felsefik bi sözün içine ettinnnnn![]()
Ewetttt aynennn![]()
hazırolda bekliyorlar zaten bişi söleselerde dışarı çıksak diye çatlıyolr sıkıntıdan zaten ii oldu alıp gelir şimdi[sıze=3]stajerlerin ne günahı war lenn[/sıze]
napıyım yavrum ,felsefik düsünemiyorum artık ,%100 geyik felsefem
tutmayınnnn liliyiiii ,bırakınnn koşsunn sevdicegine enerjisini atsın![]()
hazırolda bekliyorlar zaten bişi söleselerde dışarı çıksak diye çatlıyolr sıkıntıdan zaten ii oldu alıp gelir şimdi