Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

canlarım bebelerimmm
ders var ama kalbim sizinle
bu arada pompiş bildin canım hamileyim:26:
hafta sonu çok ağladım ama sonra Allah'ın verdiği korunuyor olamamıza rağmen olduysa hikmeti vardır dedim şimdi kuzu kuzu bekliyorum

oleeeeeeeeyyyyyyyy ,süper bence bu haberrr !!! :64:

dedigin gibi korundugun halde bir bebek geliorsaaaa gelene git denmezzzz !!!!

yuppiiii ,adi bakalımmmm inş. güzel bir gebelik dönemi gecirirsinnn tatlııışşşş

:66::66::66::66::66::66::62::62::62::62::62::62:

canlarım bebelerimmm
Hafta sonu çok ağladım ama sonra allah'ın verdiği korunuyor olamamıza rağmen olduysa hikmeti vardır dedim şimdi kuzu kuzu bekliyorum
çok sevindim öle deme rabbim vermiş bak hemde korunduğun haldeee
sevinmlisin bakk çocuguna kardeş geliyooo
minicik elleri mis gibi kokusu ohhh
bende yapıcam seneye endişeliyim ama rabbim verirsede üzülmem herhelde

o da benim gibi şok oldu ama çabuk normal hayata döndü sevindi zaten 1-2 seneye istiyordun dedi aradan çıkar dedi nasibiyle gelir dedi zaten ona ayrı fitil oldum kaygısız kaygısız gezdi hafta sonu:47:

Sensiz mi gezdiii :26:

sağol vefacım ama ne hazır hissetmesi beklemiyordum bile hep geç adet olurum düzensiz olurum ama geçen hafta içimi şüpheler sardı bu kadarda geç olmaz diye ayrıca bisürü belirti oluşunca cuma akşamdan dayanamadım yaptım tabii hemen çıktı çizgi şok oldum inan sevinemedim bile Allah'ım affetsin ama istemiyordum sonra hesaplayınca nereden baksan 1.5 aylık olmuştur diye aldırmaya da kıyamadım yine de psikolojim mahvoldu hafta sonu yeni yeni kabullendim

ne kadarlık evlisiniz canım yeni mi?

siz ne zaman planlıyordunuz ki?

canlarım bebelerimmm
Hafta sonu çok ağladım ama sonra allah'ın verdiği korunuyor olamamıza rağmen olduysa hikmeti vardır dedim şimdi kuzu kuzu bekliyorum
hemen çin takviminden baksaydın cinsiyetineee
hadi isim düşünelimmm
çocugunun adı neydi ona uygun bişi buluruz:49::49::49::49:

oleeeeeeeeyyyyyyyy ,süper bence bu haberrr !!! :64:

dedigin gibi korundugun halde bir bebek geliorsaaaa gelene git denmezzzz !!!!

yuppiiii ,adi bakalımmmm inş. güzel bir gebelik dönemi gecirirsinnn tatlııışşşş

:66::66::66::66::66::66::62::62::62::62::62::62:

sağol pompişim güzel dileklerin için inşallah canım hala hamile değil gibiyim alıştım kahve çayın dibine vurmaya kolalara çiğ köftelere hepsi git gül gibi:25::25:

sağol vefacım ama ne hazır hissetmesi beklemiyordum bile hep geç adet olurum düzensiz olurum ama geçen hafta içimi şüpheler sardı bu kadarda geç olmaz diye ayrıca bisürü belirti oluşunca cuma akşamdan dayanamadım yaptım tabii hemen çıktı çizgi şok oldum inan sevinemedim bile Allah'ım affetsin ama istemiyordum sonra hesaplayınca nereden baksan 1.5 aylık olmuştur diye aldırmaya da kıyamadım yine de psikolojim mahvoldu hafta sonu yeni yeni kabullendim

oyy çok zorr bende şu durumda istemiyorum çokda korkuyorum,,korunduğunuz halde mi oldu öylemi yoksa kaza falan mıı,,,ayyy canım aldırmak vebalii çok güçç onu bende düşünmezdim emin ol,,hayırlısı olur inşş evin yuvan içinn

canım yağmurum benim:16::16::16::16::16:
Düşünceli arkadaşım
kızımın adı ceren
çin takvimine bakmadım canım tutuyor mu kii
tutuyor bak istersen googleden gir çin takvimi hesapla yaz
cerene kardeşşş geliooooooooo
cenk olabilir o zaman
kız olursada ceylin

hemen çin takviminden baksaydın cinsiyetineee
hadi isim düşünelimmm
çocugunun adı neydi ona uygun bişi buluruz:49::49::49::49:

sen baktınmı çin takvimi ne

ben hamileyken hiç bilmiyordum nedir çin takvimi filan bir arakadaşım bakıp erkek demişti :1::1::1::1:

çoğu kişide tutmuyor diyorrrrr

ama bende bu sefer bakıcam inşallahhh planlı olursa

sağol pompişim güzel dileklerin için inşallah canım hala hamile değil gibiyim alıştım kahve çayın dibine vurmaya kolalara çiğ köftelere hepsi git gül gibi:25::25:

artık hepsine elvedaaa :5::5::5::5:

ama cay yada kahve bi bardak icebilrsin .

8 ay dayanıcaksın bişey olmaz . ama canım böyyyleeee bool malzemeli pizza istemior degil ne zmndırrrr :56::56::56::56:

ayyy ne güzelll bir bebek daha dünyaya gelicekkkkkk :8::8::8:

Back