Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Allah sana boll sabır versin canımmmm

ama en mantıklısı mesafeli olmak gibi görünüyor

çünkü on yılda geçse başka başka sebeplerden yine canını sıkar bu kadın belli....

ben öyle bir mesafe koydum ki anlatamam sana bakalım ne olacak onuda yıkabilecek mi

yok sadece pasif kaldı ödeye biliriz sandı çeyrekleri geri alacak zaten bu ay duruyormuş sözde duruyorsa bende kelebek değilim kayınbabam öyle demiş ama bende öyle bir kaynana var ki yalancının teki kesin harcamıştır ama alacağım en azından istedip ne kadar haklı olduğumu göstereceğim ona..
ödemelere gelince maksimum 2 ay ödeye biliriz ondan sonra zora düşeriz birdefa sosyal hayatım bitti,
ayda 10 kitap alırdım kendime tek lüksüm buydu bu aydan sonra oda bitti..
ama 2 ay sonra anlayacak herkesin ne mal olduğunu annesiyle küstü konuşmuyor şuanda bi babası ile konuşuyor herşeyde annesinin başının altından çıkıyor zaten..
ama o kadar cadoloz ki bişey desen suçlu olursun bana bıraksa eşim ben elli defa halletmiştim ama bende yüz göz olmak istemiyorum..
allahh sabırversin sana şok oldum resmen aman sakın yüzgöz olma resmi ol mesafen olsun başını yakar bu insan yaa
ayy kıyamma sana canım benim çok geçmiş olsun..
sağol kuzummm
vefa kv az daha konuşursan

kendine bakıtıracak kv cnm
aynen öylee
Valla benim düğünde kız evi erkek evi altınlar ayrıldı çünkü kv dediki ben altınları alırım düğün salonu borç falan kapatırım.annemde dediki ozaman bizim altınları vermem dedi.öylede oldu takı merasimnden sonra annem kendi çeyreklerini aldı kv dede kendininkini bi tane bile koklatmadı bana....
ne anam bunlar bizim altınlarımıza kimse karışmadı çok şükür,,,ama hiç biri kalmadı desem yeri ev borcuna girince sattık 45 binlira ettii
yok canım bak benim öyle güzel planlarım var ki hiç bişey olmasa bile utanacaklar
artı allaha havale ettim bundan 3 hafta önce hesap yaptık eşimle o gece çok üzüldüm ağladım sonra annemin teline cvp vermedi diye daha çok öfkelenip Allaha havale ediyorum dedim anneni daha beteri olsun fazlası çıksın ondann dedim aynı gecenin sabahı saat 5 buçukta kayın babam aradı görümcemin kuaför dükkanına hırsız girmiş bunlar tesadüfmü ama kimse bişey görmüyor..

allahh sabırversin sana şok oldum resmen aman sakın yüzgöz olma resmi ol mesafen olsun başını yakar bu insan yaa

sağol kuzummm

aynen öylee

ne anam bunlar bizim altınlarımıza kimse karışmadı çok şükür,,,ama hiç biri kalmadı desem yeri ev borcuna girince sattık 45 binlira ettii

ya bende keyfime tutmicaktim ki altınlarımı ev içinde şimdi sadece bileziklerim var onlarıda ev için saklıyorum sözde her ay çeyrek yapıp çeyreklerimi ödeyeceklerdi ama nerde bunuda vuracağım zamanı gelince yüzlerine.

kızlar başınızı şişirdim hakkınızı helal edin ne olur..

olur mu canım öyle şeyyy yaaaaa

söyleme öyle çokk ayıpppp

her zaman anlat bütün gün burda üzüntümüzü sevincimizi paylaşıyoruz öyle değilmi

dostluklarımızı pekiştiriyoruz bu sayedeeee

canım seninkiler gene yemeğe almışlar oda bişeydir bizimkiler 2 yıllık nişanlılığımda sadece 1 defa davet ettiler 2 defada annemle babam kendiliğinden gitti birinde kaynım askere gitmişti birindede askerden gelmişti..
ama benim annem babam ne yaptı mangal yaptı çağırdı yemeğe aldı hatta kaynanma abarttı iki haftada bir gelmeye başladılar annemde çalışan biri ama her defasındada muhteşem sofralarla ağırladı..
evlendim annem 2 haftada bir hafta sonu gelir evimi temizler yemeklerimi yapar yardım eder bana annemde benden uzakta oturur..
4 buçuk aydır birkereçağırmadılar annemi annem gene davet etti bi gün gelin diye
kayın babam aradı 3 gün önce diyo ki senin kaynanan insan değil insan olsa derki gideyim gelinime yemek yapayım bi tas çorba yapayım yazık işten geliyor geç saatte yorgun oluyor der dedi ama nerede onda o insanlık dedi..
bende boşver baba gözüm yok bunlarda annem sağ olsun zorda kaldığımda yetişiyor dedim..

sen yine maşallh insanlıklısın arkadaşım,,,ama anneni sakın ezdirme ne eşine nede ailesine,,anacıklarımız fedakar yeterince ,,,

sen yine maşallh insanlıklısın arkadaşım,,,ama anneni sakın ezdirme ne eşine nede ailesine,,anacıklarımız fedakar yeterince ,,,

hayatta ailemden daha değerli kimse yok vefa ailem söz konusu olduğunda ardıma bakmadan çeker giderim n eeşimi görür gözüm ne başkasını eşim bunun bilincinde ve ailemin değerini biliyor..
bigün annme gene bizde kaynanam gilde geldi babam felanda var evde yaklaşık 12 kişiyiz annemle ben masa kuruyoruz yemek yenilecek kaynanam içerde oturuyo anneme sende git otur diyorum bana kıyaz bu yüzden gitmiyor kan beynime sıçradı eşimi çağırdım ve ya annene söylersin gelir yardım eder ya da annemide alır baş köşeye oturtursun dedim 3 dakka sonra kaynanam mutfaktaydı yardım etmek için eşim bir güzel ağzına mıçmış o gün bu gündür bizim eve geldiğinde hep yardımcı olur..

aaaa nedemek cnm

burda bi nebze de olsa rahatlıyoruz

hepimizin ayrı ayrı sorunları var buna şükür diyoruz

ama boşver hayat herşeye rağmen devam ediyorrrr

olur mu canım öyle şeyyy yaaaaa

söyleme öyle çokk ayıpppp

her zaman anlat bütün gün burda üzüntümüzü sevincimizi paylaşıyoruz öyle değilmi

dostluklarımızı pekiştiriyoruz bu sayedeeee

çok sağolun canlarım benimmm:16::16::16:

Canım tatlı birşeyler yemek istiyor meselaaaaaaaaaaaaa biskremmmm :52::52::52::52::52::52:

Back