Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

merhaba. Uzun zamandır giremiyordum. Bir selam vereyim dedim. Nasılsınız?
hoşgeldin evet ugramıyordun hayırsız
bizimde öyle canım evimiz hazırdı yanlızca sağ olsunlar kendileri senelerce kirada oturdular biz onların evinde oturduk...

Sonra işte birlikte onlara da ev aldık 2 sene önce
ne güzel yapmışsınız allah size daha çok verir inş.sevaba girmişsiniz...

Merhaba. Uzun zamandır giremiyordum. Bir selam vereyim dedim. Nasılsınız?
hoş geldin ben hastayım şekerimmm sen nasılsunnn
bizimde öyle canım evimiz hazırdı yanlızca sağ olsunlar kendileri senelerce kirada oturdular biz onların evinde oturduk...

sonra işte birlikte onlara da ev aldık 2 sene önce

ne güzel maşallah,,sizde yakışanı yapmışsınız

yok canım ben kendim aldım ilacı 2 defa 280 tl verdim

toplam 560 lira verdim ilaca ilk başta bir riskti olur mu olmaz mı ama

oldu bıraktım şükürler olsun
kesin bıraktırırsa bana ver şunun isminide bende alam da bırakam yaaa
hem annemde çok içiyo onada önerriim

Vefammm kuzum hastamı olun sen canın bişi istiyormu sıkı giyin haaa bol vitamin al...oraya buraya hapşurmaaa
ayyy senin ilgiyemi ihtiyacım varr ayy kıyamammm
:34:

oyy oyyyy yaaaaa

üzüldüm canım ama olsun eşinle probleminiz yoksa ödenir biter ama işte insanın zoruna gidiyor dimi

bizde eşimle her şeyimizi kendimiz yaptık ama ben biliyordum bunu bütün takılarımızlar borçlarımızı ödedik taksit kalmasın dedik

iyide benim anneme babama borç bıraktı onların günahı ney o zaman onların kinide ödeyecektik..
bu haksızlık bize bir iğne bile almayıp ortalıkta oğluma çok güzel düğün yaptım evini çok güzel dizdim diyemezler bunlar zoruma gidiyor artı ben evlenmeden önce herşeyi konuşup evlendim ve kabul ettiler düğünümün ertesi günüde 43 çeyrek ve 7-8 bin kadar nakit paramı aldılar.
arı dier nakit paralarla borçları 5 aylık ödedik ee beş ay bitti bu ay gene ödemelere başlayacağız.
10.000 tl kredi çektiler bunla 3 bilezik 2 çeyrek bi set aldılar taş çatlasa ki imkasız 7.000 tl takılar tutsa geri kalan 3 bin nereye gitti belli değil onuda ödeyeceğiz.

eşya taksitleri kredi kartları ev kirası faturalar..

5 yıl çocuk yapmayı düşünmüyoduk ev alalım diye ama bu borçlar yüzünden artık en az 7 yıl düşünemeyeceğiz eee benim hayatım ne olacak geriye düşen benim bu bana haksızlık değil mi..

ki ben iyi niyetliyim nişan alış verişinde bile dedim ki yazık çok yüklenmeyeyim yazık ben kendime alırım ilerde dedim kendime saten gecelik nişan sandığı bile aldırtmadım çünkü ben bi gerizekalıyım iyi niyetimin kurbanı oldum birde üstüne para ve altın verdim bujnlara ..
düğünden önce vermem diye konuşmuştum halbuki ama onlar yüzsüzlük edip isteyince hayır diyemedim..
eşimde üzülsün istemedim ama ben çok mutsuzum eşimle aram iyi ama bu haksızlığı hazmedemediğim için ara ara soğukluk düşüyor yüreğime ..

19 bilezik takıldı bana sadece 4 tanesi eşimin tarafından onlarda 3ü kaynanam kayın babam kaynım 1 taneside eşimin amcası geri kalan benimkiler..
çeyrekler paralar gene öyle hep benim annem ile babamın sayesinde hep benim tarafımdan takıldı.
annem geçen diyor ki 5 bin para biriktirdim senin için ev alınca sana vereceğim halada biriktiriyo..
bunları duydukça iyice parçalanıyor yüreğim iyice nefret ediyorum herkesden herşeyden öfke seline kapılıyorum annem o kadar düğün borcu ödüyor ve hala beni düşünüp bizim için para biriktiriyor..

İyiyiz cnm bdv görüyom ben senide konu
dışına çıkarım diye ordan selamda weremiyorum:1:

yok canım uzun bir zaman banlıydım. Dün ilk kez girdim o da hiç müsait olamadım. BDV de komik bir şey var da ona takılıyorum.
Kadınlar kocalarının maaşlarını idare ediyormuş bir gurup bununla övünüyor. bir gurup da çalıştığı için muhtaç değilmiş.

hee anlatt bakalım lilicikk

ne takdılar yavru bunlar sana altın kemermiii,,,madem ödeyemeyecekler hiç takıp başınızı ağrıtmasalardı bari ya,,bu durumun böle olacağını evlenmeden önce sen biliomuydunn pekii

ne bilmesi vefa herşeyi peşin peşin konuştum ben bunlarla kandırdılar beni bu yüzden bu kadar zoruma gidiyor.

kesin bıraktırırsa bana ver şunun isminide bende alam da bırakam yaaa
hem annemde çok içiyo onada önerriim

birazda istersen gerçekten ilaç inanılmaz yardımcı oluyor

annene de öneririsin

birde araştırmak lazım sanırım sgk karşılayacaktı bu ilacı da öyle haberler okumuştum

ilacın adı champix

öce bi araştır özellik ekşi sözlükten oku bak binlerce yorum var ilacı kullananların çoğu bırakmış ben çok uzun süre araştırmdım

ilaç beyinde nikotin etkilediği bölgeyi kaplıyor ve sen belli süre içtiğin sigara sana keyif vermiyor ama içtiğin için yoklukta hissetmiyorsun

sonrasında da yine sigara aklına geliyor ama çabucak unutuyorsun anlık hatırlamalar oluyor yani

bunalımları olmuyor insanın

pekiii
geliriniz bu giderleri karışalama yetecek kadar mı
yani bu adamlar nasıl bu kadar yükü yükleyebilirler evlatlarına

tam kafa kafaya geliyor diye bilirim canım yani herşeyi ödedikten sonra haclık olarak aylık 200 max:300 lira para kalıyor oda mutfak masrafı olsun işte

[sıze=3]iyiyiz cnm bdv görüyom ben senide konu
dışına çıkarım diye ordan selamda weremiyorum:1:
[/sıze]

[sıze=3]iyide benim anneme babama borç bıraktı onların günahı ney o zaman onların kinide ödeyecektik..
Bu haksızlık bize bir iğne bile almayıp ortalıkta oğluma çok güzel düğün yaptım evini çok güzel dizdim diyemezler bunlar zoruma gidiyor artı ben evlenmeden önce herşeyi konuşup evlendim ve kabul ettiler düğünümün ertesi günüde 43 çeyrek ve 7-8 bin kadar nakit paramı aldılar.
Arı dier nakit paralarla borçları 5 aylık ödedik ee beş ay bitti bu ay gene ödemelere başlayacağız.
10.000 tl kredi çektiler bunla 3 bilezik 2 çeyrek bi set aldılar taş çatlasa ki imkasız 7.000 tl takılar tutsa geri kalan 3 bin nereye gitti belli değil onuda ödeyeceğiz.

Eşya taksitleri kredi kartları ev kirası faturalar..

5 yıl çocuk yapmayı düşünmüyoduk ev alalım diye ama bu borçlar yüzünden artık en az 7 yıl düşünemeyeceğiz eee benim hayatım ne olacak geriye düşen benim bu bana haksızlık değil mi..

Ki ben iyi niyetliyim nişan alış verişinde bile dedim ki yazık çok yüklenmeyeyim yazık ben kendime alırım ilerde dedim kendime saten gecelik nişan sandığı bile aldırtmadım çünkü ben bi gerizekalıyım iyi niyetimin kurbanı oldum birde üstüne para ve altın verdim bujnlara ..
Düğünden önce vermem diye konuşmuştum halbuki ama onlar yüzsüzlük edip isteyince hayır diyemedim..
Eşimde üzülsün istemedim ama ben çok mutsuzum eşimle aram iyi ama bu haksızlığı hazmedemediğim için ara ara soğukluk düşüyor yüreğime ..

19 bilezik takıldı bana sadece 4 tanesi eşimin tarafından onlarda 3ü kaynanam kayın babam kaynım 1 taneside eşimin amcası geri kalan benimkiler..
çeyrekler paralar gene öyle hep benim annem ile babamın sayesinde hep benim tarafımdan takıldı.
Annem geçen diyor ki 5 bin para biriktirdim senin için ev alınca sana vereceğim halada biriktiriyo..
Bunları duydukça iyice parçalanıyor yüreğim iyice nefret ediyorum herkesden herşeyden öfke seline kapılıyorum annem o kadar düğün borcu ödüyor ve hala beni düşünüp bizim için para biriktiriyor..
[/sıze]
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff+
bu ne yaaaaaaa
senin eşinde kusura bakma kazmanın önde gideniymiş
medem yıktılar borcu size
çeyrek ve paraları senden almakta neyin nesi
kıyameti koprsaydın keşke
bu nasıl bir densizliktir

tamam kelebekimm sen üzülme kıyamam arkadaşım yaa,,kim olsa zoruna gider offf,,,bende hastalıkdan geberiyorum şefkat bekliyorum telde kızım nasıl oldun demiyo ya,,ikimizde acildeydik akşam eşimle diyorum iğneleri yedik halsizim diyorum insan güzel söz bekliyor şunu yap sıkı giy şunu ye iç gibi,,bana diyo geçmiyor hemen grip geçmiyor ben daha düzelemedim diyo,, sabır dedim yaa

kadın görümcemin derdi yüzünden beni sabahın köründe arıyordu şimdi aramıyor neden çünkü sema derdi çözdü iş bitti..
ama dün kayın babama telde söyledim annem beni aramasın şu satten sonra kızı söz konusu olunca arra saatlerce konuşur sorun çözülünce kelebek unutulur bi kerede nasılsın diye arasaydıda kendimi bu kadar kullanılmış hissetmeseydim dedim..
seninkide zaten bi garip anacım

iyide benim anneme babama borç bıraktı onların günahı ney o zaman onların kinide ödeyecektik..
bu haksızlık bize bir iğne bile almayıp ortalıkta oğluma çok güzel düğün yaptım evini çok güzel dizdim diyemezler bunlar zoruma gidiyor artı ben evlenmeden önce herşeyi konuşup evlendim ve kabul ettiler düğünümün ertesi günüde 43 çeyrek ve 7-8 bin kadar nakit paramı aldılar.
arı dier nakit paralarla borçları 5 aylık ödedik ee beş ay bitti bu ay gene ödemelere başlayacağız.

ki ben iyi niyetliyim nişan alış verişinde bile dedim ki yazık çok yüklenmeyeyim yazık ben kendime alırım ilerde dedim kendime saten gecelik nişan sandığı bile aldırtmadım çünkü ben bi gerizekalıyım iyi niyetimin kurbanı oldum birde üstüne para ve altın verdim bujnlara ..
düğünden önce vermem diye konuşmuştum halbuki ama onlar yüzsüzlük edip isteyince hayır diyemedim..
eşimde üzülsün istemedim ama ben çok mutsuzum eşimle aram iyi ama bu haksızlığı hazmedemediğim için ara ara soğukluk düşüyor yüreğime ..

annem geçen diyor ki 5 bin para biriktirdim senin için ev alınca sana vereceğim halada biriktiriyo..
bunları duydukça iyice parçalanıyor yüreğim iyice nefret ediyorum herkesden herşeyden öfke seline kapılıyorum annem o kadar düğün borcu ödüyor ve hala beni düşünüp bizim için para biriktiriyor..

off yaaa çok kötü olmuş çokkk tabiki eşine karşı tavır alırsın neden çünkü o hayır diyebilse ailesi bunların hiçbirini yapamazdı

ama ne diyelim ki olan sana olmuş, annen canım yaa hala uğraşıyor

allah sabır versin sana tez zamanda sıkıntılarını atlatırsın inşallah

bor ödenir biterde kalp kırgınlıkları her daim sürüyor iştee

birazda istersen gerçekten ilaç inanılmaz yardımcı oluyor

annene de öneririsin

birde araştırmak lazım sanırım sgk karşılayacaktı bu ilacı da öyle haberler okumuştum

ilacın adı champix

öce bi araştır özellik ekşi sözlükten oku bak binlerce yorum var ilacı kullananların çoğu bırakmış ben çok uzun süre araştırmdım

ilaç beyinde nikotin etkilediği bölgeyi kaplıyor ve sen belli süre içtiğin sigara sana keyif vermiyor ama içtiğin için yoklukta hissetmiyorsun

sonrasında da yine sigara aklına geliyor ama çabucak unutuyorsun anlık hatırlamalar oluyor yani

bunalımları olmuyor insanın
süpermiş hmen araştırcam
mapustaydım kızlar yeni çıktım.:8::8:
bi daha dikkat etde girme mapusa:52:

bundan 5-6 yıl önce benimde sadece eşimden ek kartım vardı

sonra baktım her şeye burnunu sokuyor kendime kart çıkardım :37::37::37::37::37:

aslında çok abartmam ama biz ailece gezip tozmaya harcıyoruz çokkk birde oğluşun ihtiyaçlarıı

benim kartı ev ihtiyaçlarına hiç kullanmıyoruzzz

daha doğrusu son 1,5-2 yıldır evin giderlerine hiç karışmıyorum sadece oğluş ve kendi giderlerim ve kredim tabiki

aman aman çook değilde yetirmeye çalışıyor işteee

bazılarını ödeyemiyorrr bende anlasın diye pek karışmıyorum ama bundan sonra müdahale edeceğim hesapları kontrol etmeye başladım yeni yeni

bende borç ödüyorum bir yandan aslında

en iyiyisini yapıyonnn

işte bizde böyle yaptık kv kp para yok pul yok bizim düğünden 2 ay sonra evine bakım yaptırdııı

benim ailem verdikçe eksik gidercik karşı taraf yanı kocam hep daha fazlasını istedi eee musluk kapanınca bana sarmaya başladı bahaneler ürettii

sen sen ol hiç ailenden aldığın bir lirayı bile eşine söyleme sana tavsiyemmmm

biz eve

doğru dürüst mutfak alışverişi yapmayız hepsi köyden gelirrrrrrrr

ee adama şunu al dedim oda köyden gelmedi ?????

Vefammm kuzum hastamı olun sen canın bişi istiyormu sıkı giyin haaa bol vitamin al...oraya buraya hapşurmaaa
ayyy senin ilgiyemi ihtiyacım varr ayy kıyamammm
:34:
evet hasta oldum sağol kuzummm,kocişde hasta o bana ben ona baktım akşam:(((hasta olunca pek duygusal olurum ben ağlarım hep:((
ne bilmesi vefa herşeyi peşin peşin konuştum ben bunlarla kandırdılar beni bu yüzden bu kadar zoruma gidiyor.

mapustaydım kızlar yeni çıktım.:8::8:
hoşgeldinnn o zaman canım çayımı senin çıkışının şerefine kaldırıyorummmm :))

yok canım uzun bir zaman banlıydım. Dün ilk kez girdim o da hiç müsait olamadım. BDV de komik bir şey var da ona takılıyorum.
Kadınlar kocalarının maaşlarını idare ediyormuş bir gurup bununla övünüyor. bir gurup da çalıştığı için muhtaç değilmiş.
Herkes ayrı havadan çalıoyr orda valla bak,
sonra konu dışına çıkılıyor falan..
sonra ban yiyorlarr :31:

bdv ciler siziiiiiiiiii
ordan bize zaman kalmıoo tabeee

Bugün ki konular derindi ya ama kanka :27:

Back