- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.424
- 448
- 38
ee anlattaaa bilekkkkk o samannnnnnnn[sıze=3]ya canım benim ki çok değişik bir durum ondan zoruma gidiyor yoksa ödeyelim ne olacak [/sıze]
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee anlattaaa bilekkkkk o samannnnnnnn[sıze=3]ya canım benim ki çok değişik bir durum ondan zoruma gidiyor yoksa ödeyelim ne olacak [/sıze]
bizdede iki tane var mecbur kullanıyoruz taksitli alışverişler için,,, yalnız ben üzerimde taşımıyorum eşim taşıyor çünkü karttt beni acayip gıdıklıyor:))
ya canım benim ki çok değişik bir durum ondan zoruma gidiyor yoksa ödeyelim ne olacak
eee eşinin geliri ii desene o zmaannn herşeye yetebiliyorsaabundan 5-6 yıl önce benimde sadece eşimden ek kartım vardı
sonra baktım her şeye burnunu sokuyor kendime kart çıkardım
Aslında çok abartmam ama biz ailece gezip tozmaya harcıyoruz çokkk birde oğluşun ihtiyaçlarıı
benim kartı ev ihtiyaçlarına hiç kullanmıyoruzzz
daha doğrusu son 1,5-2 yıldır evin giderlerine hiç karışmıyorum sadece oğluş ve kendi giderlerim ve kredim tabiki
eee eşinin geliri ii desene o zmaannn herşeye yetebiliyorsaa
seninkide sana kalıyordur ne güzell
eee yazın duramıyorsunuz tbee sıcaktın vur klimanın gözüneee
oda hasta ediyoo ama yaaa
bizdede iki tane var mecbur kullanıyoruz taksitli alışverişler için,,, yalnız ben üzerimde taşımıyorum eşim taşıyor çünkü karttt beni acayip gıdıklıyor:))
yasmin en dogru olanı yapıorsun tatlımm .
Bende taksit olayını hiç sevmiorum .
Yoksa bu kredi kartına elini veren kolunu zor kaptırır ,hele b enim gibi biri .
Ben hiç kredi kartı kullanmıordum .
Evlendikten sonra eşim nolur nolmaz diye 400 tl likBi kredi kartı actırdı .benzin için onu kullandıgım oluyor .
benim evimin konumuda iyidir aslında yalıtım olmamasına rağmen kolay ısınır
ara kat olmasının avantajı da var ama ortalama 200 gelir kış aylarında
tabi sizin oralar çok kış görmüyor yetiyordur size
bizim evin ekonomisti benimdiraman aman çook değilde yetirmeye çalışıyor işteee
bazılarını ödeyemiyorrr bende anlasın diye pek karışmıyorum ama bundan sonra müdahale edeceğim hesapları kontrol etmeye başladım yeni yeni
bende borç ödüyorum bir yandan aslında
bi dertli daha arkidişşşşahh ahh bana fatura demeyin borç ödemek demeyin![]()
aman yağmurr o ankaranın halini çok ii biliyorum yolculuk yaparken geçtik resmen çişş kokuyordu sokaklar yaaa ıyyyyyyyaynen ya bi ara ank kesmişlerdi 3 gün annnaaaa kokacaktık laaaa
hemen köye gidip su depoladık eve
bizim paramız ortak bi yere konur,,borçlar ödenir ayrılır geri kalan paradan harçlığımızı alırız sıkıntı olmaz,,almak istediğim bişey olursa kartı alırım eşimden ama üzerimde durması yaramıyor bana,,hele tatile giderken canına okuyorum,,,eşim bişey demez çok şükür hiçççbundan 5-6 yıl önce benimde sadece eşimden ek kartım vardı
sonra baktım her şeye burnunu sokuyor kendime kart çıkardım
aslında çok abartmam ama biz ailece gezip tozmaya harcıyoruz çokkk birde oğluşun ihtiyaçlarıı
benim kartı ev ihtiyaçlarına hiç kullanmıyoruzzz
daha doğrusu son 1,5-2 yıldır evin giderlerine hiç karışmıyorum sadece oğluş ve kendi giderlerim ve kredim tabiki
anam klıma olmasa nasıl durulur bu memlekette düşün birde sade akşamları kullanıyoruz sabaha kadar kapanmazz
annem derki eskiden nasıl durmuş biz der hepp
ben de öleydim beğendimi hemen alrıdım bu yıl oğlanın özel ders diş vs derken bıraktım alışverişiii
beniim limitte 2.000,00-tl
artık benzini de nakıt alıyorummmm
sizin memleket pahalı beee
evet aynen
doğalgaz daha 1 yıl oldu buraya geleli
bir de bina da herkes çalışıyor
binaya gelmesi için tüm herkesin kabul etmesi gerek kimse yanaşmıyor bakalım ilerki zamanalrda ne olur
benim evimde kalirofer sistemi var kazanı da balkonda ama kullanmıyoz işte belki gündüz evde olsam düşünürdümm
bizim evin ekonomisti benimdir
eşim maaşını alır kuruş almadan getirir elime sayar
Ya benim maaşıda bekleriz yada böle dağıtırız gider ve geliri yazarız çıkartırız kalan parayı ikiye böleriz...ama genelde onuda vermem eline haftalık harçlık veririmmmm hahahaha![]()
AMAN İYİah çok uzun bir gün toparlaya bilirsem cümleleri yazarım buraya uzun uzun ama büyük bi haksızlığın içine düşmüş bulunuyorum..
ah çok uzun bir gün toparlaya bilirsem cümleleri yazarım buraya uzun uzun ama büyük bi haksızlığın içine düşmüş bulunuyorum..
amann adam zatennn işte bıkmışşş para hesabından evdede ben tutam dedim.stresine tabikide oda stres olup çözüm arıyo kısıyooo işte bizim en kötü huyumuz sigara lanet gelsin bi bıraksak aylık saçtığımız paraya yazık yaavayy gaddar vayyyyyy
Ama bir yandan da eşinde sorumluluk almalı yani para yetmiyorsa oda stres olmalı tek başına mı yükleniyorsun
bende dün muhasebedek arkadaştan kasa defterini alıp baktım nasıl bişey diye eve bir tane ondan almayı planlıyorum aylık tutarım diye gelir nedir gider nedir belli olur
kendim için yapıyorum zaten de ev içinde yapayım diye düşünüyorum
eşin ve/veya ailesi ile ilgili mi acaba
onların borcunumu ödüyorsunuz yoksa
amann adam zatennn işte bıkmışşş para hesabından evdede ben tutam dedim.stresine tabikide oda stres olup çözüm arıyo kısıyooo işte bizim en kötü huyumuz sigara lanet gelsin bi bıraksak aylık saçtığımız paraya yazık yaa
onların ailesin ile ilgili..
düğünde bana taktıkları takıların bile ödemesini yapıyoruz sen düşün artık
ah çok uzun bir gün toparlaya bilirsem cümleleri yazarım buraya uzun uzun ama büyük bi haksızlığın içine düşmüş bulunuyorum..
hıhııı:26:sende mi içiyorsun ki![]()