Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

bizdede iki tane var mecbur kullanıyoruz taksitli alışverişler için,,, yalnız ben üzerimde taşımıyorum eşim taşıyor çünkü karttt beni acayip gıdıklıyor:))

bundan 5-6 yıl önce benimde sadece eşimden ek kartım vardı

sonra baktım her şeye burnunu sokuyor kendime kart çıkardım :37::37::37::37::37:

aslında çok abartmam ama biz ailece gezip tozmaya harcıyoruz çokkk birde oğluşun ihtiyaçlarıı

benim kartı ev ihtiyaçlarına hiç kullanmıyoruzzz

daha doğrusu son 1,5-2 yıldır evin giderlerine hiç karışmıyorum sadece oğluş ve kendi giderlerim ve kredim tabiki

sonra baktım her şeye burnunu sokuyor kendime kart çıkardım :37::37::37::37::37:

Aslında çok abartmam ama biz ailece gezip tozmaya harcıyoruz çokkk birde oğluşun ihtiyaçlarıı

daha doğrusu son 1,5-2 yıldır evin giderlerine hiç karışmıyorum sadece oğluş ve kendi giderlerim ve kredim tabiki
eee eşinin geliri ii desene o zmaannn herşeye yetebiliyorsaa
seninkide sana kalıyordur ne güzell

eee eşinin geliri ii desene o zmaannn herşeye yetebiliyorsaa
seninkide sana kalıyordur ne güzell

aman aman çook değilde yetirmeye çalışıyor işteee

bazılarını ödeyemiyorrr bende anlasın diye pek karışmıyorum ama bundan sonra müdahale edeceğim hesapları kontrol etmeye başladım yeni yeni

bende borç ödüyorum bir yandan aslında

eee yazın duramıyorsunuz tbee sıcaktın vur klimanın gözüneee
oda hasta ediyoo ama yaaa

anam klıma olmasa nasıl durulur bu memlekette düşün birde sade akşamları kullanıyoruz sabaha kadar kapanmazz

annem derki eskiden nasıl durmuş biz der hepp

bizdede iki tane var mecbur kullanıyoruz taksitli alışverişler için,,, yalnız ben üzerimde taşımıyorum eşim taşıyor çünkü karttt beni acayip gıdıklıyor:))

ben de öleydim beğendimi hemen alrıdım bu yıl oğlanın özel ders diş vs derken bıraktım alışverişiii

yasmin en dogru olanı yapıorsun tatlımm .
Bende taksit olayını hiç sevmiorum .

Yoksa bu kredi kartına elini veren kolunu zor kaptırır ,hele b enim gibi biri .

Ben hiç kredi kartı kullanmıordum .
Evlendikten sonra eşim nolur nolmaz diye 400 tl lik:52::52::52::52: Bi kredi kartı actırdı .benzin için onu kullandıgım oluyor .

beniim limitte 2.000,00-tl
artık benzini de nakıt alıyorummmm

benim evimin konumuda iyidir aslında yalıtım olmamasına rağmen kolay ısınır

ara kat olmasının avantajı da var ama ortalama 200 gelir kış aylarında

sizin memleket pahalı beee

tabi sizin oralar çok kış görmüyor yetiyordur size

evet aynen

doğalgaz daha 1 yıl oldu buraya geleli

bir de bina da herkes çalışıyor

binaya gelmesi için tüm herkesin kabul etmesi gerek kimse yanaşmıyor bakalım ilerki zamanalrda ne olur

benim evimde kalirofer sistemi var kazanı da balkonda ama kullanmıyoz işte belki gündüz evde olsam düşünürdümm

aman aman çook değilde yetirmeye çalışıyor işteee

bazılarını ödeyemiyorrr bende anlasın diye pek karışmıyorum ama bundan sonra müdahale edeceğim hesapları kontrol etmeye başladım yeni yeni

bende borç ödüyorum bir yandan aslında
bizim evin ekonomisti benimdir
eşim maaşını alır kuruş almadan getirir elime sayar:27:
Ya benim maaşıda bekleriz yada böle dağıtırız gider ve geliri yazarız çıkartırız kalan parayı ikiye böleriz...ama genelde onuda vermem eline haftalık harçlık veririmmmm hahahaha:27:

ahh ahh bana fatura demeyin borç ödemek demeyin :47:
bi dertli daha arkidişşşş
aynen ya bi ara ank kesmişlerdi 3 gün annnaaaa kokacaktık laaaa
hemen köye gidip su depoladık eve
aman yağmurr o ankaranın halini çok ii biliyorum yolculuk yaparken geçtik resmen çişş kokuyordu sokaklar yaaa ıyyyyyyy

aslında çok abartmam ama biz ailece gezip tozmaya harcıyoruz çokkk birde oğluşun ihtiyaçlarıı

bizim paramız ortak bi yere konur,,borçlar ödenir ayrılır geri kalan paradan harçlığımızı alırız sıkıntı olmaz,,almak istediğim bişey olursa kartı alırım eşimden ama üzerimde durması yaramıyor bana,,hele tatile giderken canına okuyorum,,,eşim bişey demez çok şükür hiççç

anam klıma olmasa nasıl durulur bu memlekette düşün birde sade akşamları kullanıyoruz sabaha kadar kapanmazz

annem derki eskiden nasıl durmuş biz der hepp

ben de öleydim beğendimi hemen alrıdım bu yıl oğlanın özel ders diş vs derken bıraktım alışverişiii

beniim limitte 2.000,00-tl
artık benzini de nakıt alıyorummmm

sizin memleket pahalı beee

evet aynen

doğalgaz daha 1 yıl oldu buraya geleli

bir de bina da herkes çalışıyor

binaya gelmesi için tüm herkesin kabul etmesi gerek kimse yanaşmıyor bakalım ilerki zamanalrda ne olur

benim evimde kalirofer sistemi var kazanı da balkonda ama kullanmıyoz işte belki gündüz evde olsam düşünürdümm

evet geldim canım ağustos sıcağında sizin memleketinize dediğin gibi klima nimet gibi ordan ekmek su gibi ihtiyaç yaniiii

neden pahalı bizim memleket bu konularda biliyomusunuz enayi olduğumuz için, hiçbirimiz gıkımızı çıkarmadığımız için, deprem oldu riskli bölge diyip deprem vegisi getirdiler hala öder dururuz ama kendi evini sigortalatmak yine senin sorunundur bir allahın kulu çıkıp demiyoruzki arkadaş bu ödediğimiz vergiler nereye gidiyor demiyoruz. Doğuda vatandaş kaçak kullanır elektriği büyükşehir enayileri paşa paşa öderiz.. Müstahak bunlar yanii az bile yapıyorlar...

ay bak yine sinirlendim :41::41::41::41::41::41::41:

ah çok uzun bir gün toparlaya bilirsem cümleleri yazarım buraya uzun uzun ama büyük bi haksızlığın içine düşmüş bulunuyorum..

bizim evin ekonomisti benimdir
eşim maaşını alır kuruş almadan getirir elime sayar:27:
Ya benim maaşıda bekleriz yada böle dağıtırız gider ve geliri yazarız çıkartırız kalan parayı ikiye böleriz...ama genelde onuda vermem eline haftalık harçlık veririmmmm hahahaha:27:

vayy gaddar vayyyyyy :60:

ama bir yandan da eşinde sorumluluk almalı yani para yetmiyorsa oda stres olmalı tek başına mı yükleniyorsun

bende dün muhasebedek arkadaştan kasa defterini alıp baktım nasıl bişey diye eve bir tane ondan almayı planlıyorum aylık tutarım diye gelir nedir gider nedir belli olur

kendim için yapıyorum zaten de ev içinde yapayım diye düşünüyorum

vayy gaddar vayyyyyy :60:

Ama bir yandan da eşinde sorumluluk almalı yani para yetmiyorsa oda stres olmalı tek başına mı yükleniyorsun

bende dün muhasebedek arkadaştan kasa defterini alıp baktım nasıl bişey diye eve bir tane ondan almayı planlıyorum aylık tutarım diye gelir nedir gider nedir belli olur

kendim için yapıyorum zaten de ev içinde yapayım diye düşünüyorum
amann adam zatennn işte bıkmışşş para hesabından evdede ben tutam dedim.stresine tabikide oda stres olup çözüm arıyo kısıyooo işte bizim en kötü huyumuz sigara lanet gelsin bi bıraksak aylık saçtığımız paraya yazık yaa

amann adam zatennn işte bıkmışşş para hesabından evdede ben tutam dedim.stresine tabikide oda stres olup çözüm arıyo kısıyooo işte bizim en kötü huyumuz sigara lanet gelsin bi bıraksak aylık saçtığımız paraya yazık yaa

sende mi içiyorsun ki :37::37::37::37:

Selammm çıtırlarrrr sohbetinn dibine wurmuşuzzz bakıyorumm..
Bende bdv takıldım :27:

onların ailesin ile ilgili..
düğünde bana taktıkları takıların bile ödemesini yapıyoruz sen düşün artık

hay aksi yaaaaa

bu durumu yaşayan çok varrr o yüzden sordum canım nasıl peki tez zamanda toparlanacak gibi mi?

Back