Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Yasminn korkuyorumya, yarın ameliyata girince beklemesi çok zorr :50:

Ewet ben değince yazdınn :57:

korkma bebem

allahın izni ile hiç bişey olmazzz

bak biz 5,5 yaşında olduk bu seneye gelinceye kadar hiç hasta olmadık ve antbiyotik falan kullanmadıkkkkk

bu sene toparlayamadı oğlum ama şimdi iyi maşalah hatta bugun akşma saat 18,00 gibi tekrar kontrole gideceğizzz

yasoooooooooooooommmmmmmmmmmm akşam oluyor da bana mı oluyor at sokaklara kendini 4 olunca haaaaaaaaa (myheart yok vaziffesini ben yapayım:52::52::52::52::52::52::52:)

ha atarım bacım direk evvvv

ordan annemlere gideceğim akşam yemeğimi yer ordan doktora

belki ablamla dışarı çıkarız

korkma bebem

allahın izni ile hiç bişey olmazzz

bak biz 5,5 yaşında olduk bu seneye gelinceye kadar hiç hasta olmadık ve antbiyotik falan kullanmadıkkkkk

bu sene toparlayamadı oğlum ama şimdi iyi maşalah hatta bugun akşma saat 18,00 gibi tekrar kontrole gideceğizzz

ha atarım bacım direk evvvv

ordan annemlere gideceğim akşam yemeğimi yer ordan doktora

belki ablamla dışarı çıkarız
Beklemesii zor işte..
Allahın izniyle bunuda atlatıcaz inşallah...
Ya birde eski eşimde gelicek..
Onunla aynı mekanda olmak..
Tmam babası gelicek tabi de, ben iğreniyorum kendisindenn ..

lilyana nasılsın işler yolundamı sen bu arada kendini tanıtırmısın ben 26 yaşında özel sektörde (hastane) çalışıyorum.2 yaşında bir kızım var kayseride yaşıyorum

iyiyim tşk ederim..
ilaç firmasında çalışıyorum..
ist yaşıyorum
5 yaşında oğlum war.. bekarımm..

kızzz liliii ,şimdi oglan sünnet olunca sen haftasonu bişeyler yapıcak mısın ????
yani akraba eş dost çagırma felan olucak mı?

Ya ben kaçırdım ne oldu kii:44::44:

kayınvalideme patron burda deyince sesi değişti gözlerinin börtlediğini hissettim dedim kızlara,,mesai varmı diye soruyor oda mesaisinin kaçta biteceğini öğrenmek için:))

kızlarda diyo 19:00 da çıkacam de diye bende varmı arttıran didimmm:))

Back