Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Anlamadımmm ne diyon yaww :44:

bunu yazmıştımmm

birgün k.validem oğluş küçük benim evimde bakıyor çocuğa,,okadar dağınık bakarki anlatamam sinir olurdum ,,sen iç çamaşırını çıkar benim koridorda kaloriferin arasına sıkıştır orda unut,,,ben görünce deliye döndümmm,,aldım poşete koydumm geleceği zaman kapını girişine görsün utansın diye,,,ay anneme anlattım alıp yıkasaydın makinede ne olacak kızım diyoo bu kadının iyilik meleği olduğunu unutuyorummmm bazennn

bunu yazmıştımmm

birgün k.validem oğluş küçük benim evimde bakıyor çocuğa,,okadar dağınık bakarki anlatamam sinir olurdum ,,sen iç çamaşırını çıkar benim koridorda kaloriferin arasına sıkıştır orda unut,,,ben görünce deliye döndümmm,,aldım poşete koydumm geleceği zaman kapını girişine görsün utansın diye,,,ay anneme anlattım alıp yıkasaydın makinede ne olacak kızım diyoo bu kadının iyilik meleği olduğunu unutuyorummmm bazennn

Kendiii iç çamaşırını mı sıkış kaloriferin oraya :53:
Yok artık pess :53:
Annelerimizzz hep bizi düşündüğünden öyle söylüyorlar hep cnm ya
:16:

kızçelerim günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16::16::16:
günaydın gülüm balımmm
Kendiii iç çamaşırını mı sıkış kaloriferin oraya :53:
Yok artık pess :53:
Annelerimizzz hep bizi düşündüğünden öyle söylüyorlar hep cnm ya
:16:

aynen öyle kendi çamaşırı çıkarmışş,,,sonradan söyledi namaz kılıyor abdest almadan kaçırmışş oraya koymuşş düşünn,,ya çocuğun bezini balkona poşet koymadan ortalığa atardı,,annem işte dediğinn gibi kötü olmayalım diyee öle diyorr

günaydın gülüm balımmm

aynen öyle kendi çamaşırı çıkarmışş,,,sonradan söyledi namaz kılıyor abdest almadan kaçırmışş oraya koymuşş düşünn,,ya çocuğun bezini balkona poşet koymadan ortalığa atardı,,annem işte dediğinn gibi kötü olmayalım diyee öle diyorr

Çok pis ve dağınık bi kadınmış gerçektenn..
Böyleleride daha çok el üstünde tutulur he :1:

bu ne ya bugun biter miiiiiii

çok yoğunnnnnn wc bile gidemiyommmmmmmmmmmmmmmm :53::53::53::53::53::53:

offfffffffffffffffffffffff:2::2::2::2:

Back