- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
Yaza doğru yapıcam şölen cnmm![]()
ayyy halaya çağır bizi:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaza doğru yapıcam şölen cnmm![]()
İnşallah bakalımm..
senin hastanede ki görewin nedir![]()
rapor bölümü istirahat iş görememezlik vs......... 8 ay sonra tekrar işe başladım hastane değiştirdim.
kayınvalideme patron burda deyince sesi değişti gözlerinin börtlediğini hissettim dedim kızlara,,mesai varmı diye soruyor oda mesaisinin kaçta biteceğini öğrenmek için:))
kızlarda diyo 19:00 da çıkacam de diye bende varmı arttıran didimmm:))
zenn hoşgeldinnnn kayserilimisinn
Daha gencim ya 25 yaşındayım pek zorluğu yok..tek başına çocuk büyütmek zormu hoş bizde koca varda noluyo gene tek başımıza büyütüyoruz
Tabikineeeeeayyy halaya çağır bizi:)))
rapor bölümü istirahat iş görememezlik vs......... 8 ay sonra tekrar işe başladım hastane değiştirdim.
benim yaramaza bakıyor ya saatim gelince vakit geçiremiyorlarmış ondan:)neden öyle yapıyor ki canım acaba ben arttırıyom 19:01
[SUB][/SUB]
evet hemde en yerlisinden ama insanlar tipim ve konuşmamdan dolayı bana inanmıyorlar genelde slav ırklarına benzetiyorlar hafif bir rus havam varmış
benim yaramaza bakıyor ya saatim gelince vakit geçiremiyorlarmış ondan:)
benim karşı komşumda Kayserili ,,,çok severimmm kendileri çok sıcaktır,,,hımmm demek sende beyaz ten sarışınlık var haaa
Daha mı çok vakit geçirmek istiyormuş![]()
ahh yavrummm ahh kelebekimmm tabim çoluk çocuğa karışınca anlarsın beni ,,şimdi sen taze gelinsin,,,çocuğu erken alında kafa dinliyeyim diyor yaneee,,benim mesaiye kalmama ödü kopuyooor:)))
kızçelerim bir korkum var adet olmadım ve göğüs ağrılarım var
hamile miyim?
çok korkuyorum çünkü henüz istemiyorum
sakın kızmayın ama
tam kız yeni kendini kurtardı ben de kariyer işinde bir sene yoğun bir çalışma ile sonra huzura ereceğim kendimce küçük planlarım vardı evet 2. istiyordum ama şimdi değil korunuyorduk ama öfff size kariyer olayı basit gelebilir ama mesleğim icabı bana öyle gelmiyor önümüzdeki 1 sene çok yoğun olmak zorundayım yoksa işler zorlaşacak bana![]()
bende aynı dertlerden gecen liliyle test yaptım negatif çıktı
hayırlısı olsun canım![]()
hamile miyim?
sakın kızmayın ama
tam kız yeni kendini kurtardı ben de kariyer işinde bir sene yoğun bir çalışma ile sonra huzura ereceğim kendimce küçük planlarım vardı evet 2. istiyordum ama şimdi değil korunuyorduk ama öfff size kariyer olayı basit gelebilir ama mesleğim icabı bana öyle gelmiyor önümüzdeki 1 sene çok yoğun olmak zorundayım yoksa işler zorlaşacak bana![]()
bende diyorum zaten var bu düşüncende bi yanlışlık kelebek olurmu çyle şey diyorum haahh çıktı ortaya![]()
sağol güzelim teste korkuyorum ha bire bitkiseller tüketiyorum maydonoz suyu civan perçemi falan ama 45 gün oldu :18::18::18::18::18::18::18:
hamile miyim?
sakın kızmayın ama
vefa cevap verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()