Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

canım benim zor erkekler böyle kolay yolu buldmu kaçıyorlar işte evden hemen,,,bende eşimi gönderemiyorum çok enteresann adam her gece dibimde böylede yoruyor bazen inan

bilmem vefa daha 5 yılı bitecek olan evliliğimde öyle dizimin dibinde görmediğim için imreniyorum evet bende çok fazla beraber olalım sevmem arkadaşlarımla takılırım kızla ayrı gezeriz sosyal işlerim var ama akşam aile dediğin evde olmalı kızım babasıyla hergün en az 1 saat vakit geçirmeli bunun temeli çok önemli ben de bunu önemsemezsem daha ne önemli olabilir

bende geçen sene çektim kredi bakayım akşam bakalım ne kadar kesmişler benden deee

kredi kartları içinde düşündünmü başvuru yapmayı

BOŞVER HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEZ SENİN DE KENDİNİ YIPRATTIĞINLA KALIRRRR

SABAH BENİM KİDE SÖLEN SÖLENDİ ÇIKTI GİTTİ

ÇOK TINNNNN

OTURDUM GÜZELCE KAHVALTIMI YAPTIM GELDİM İŞİME HEM SUÇLULAR HEM GÜÇLÜLER ARTIK HAKLI HAKSIZ ARAMAKTAN YORULDUMMM BENDE

laf arasına giriyommm ama kızlar albümüme bi baksanızaaa kim varrr

BENDE VARYA O RESİM YAKIŞIKLIM BENIM

güzelim aynı yerde çalışıyoruz ya görüyormuş yeterince beni kafasını dinlemek onunda hakkıymış falan ya bak düşündükçe neyse sakin olsam daha iyi

DOĞRU YA SADE O ÇALIŞIYOR

SERNİNOM HALAY ÇEKİYORRRR

Inanamıyorum gözlerim yaşrdı herkes burda
tam kadro olmayalı epey oldu aaaaaaaa

kağıt okey hepsi var canım eli boş memur tayfası işte

İŞTE BİZİM ELİMİZİ KOLUMUZ EVLATLARIMIZ BAĞLIYORRRR

ÇÖZDÜM ÇÖZÜYORUM DİYESİYE BAKIYORSUN ÖMRÜN GEÇMİŞ OLUYOR

OLURANA BIRAKKKKKKKK

dün eşim halı sahaya gitti

benimde kız arkadaşım aradı çağırdı

ben gitmek istemedm neden

eşim 9 gibi gelecek evde olmam gerekir diye düşündümm

çocuğu akşam akşam dışarı çıkarıp üşütmimm diye düşündümm

eve gidip en azından sağ sol toplimm diyye düşündümm

biz onlar gibi olamayız maleseff

bende geçen sene çektim kredi bakayım akşam bakalım ne kadar kesmişler benden deee

kredi kartları içinde düşündünmü başvuru yapmayı
ben kredi kartı kullanmıyorum yaklaşık 3 senedir çooook rahatımmm
şimdi çıkartcam mecbur bi tane oda arabanın kredi ve vergisi için taksit yaptırcam

işte bizim erkeklerden en büyük farkımız canım düşünmek........................

yok benim adam huylu Allah'tan herkesin evinde falan kalamaz gece eve geliyor tabii çok seviyor zaten ben ayırmak istemiyorum daha dengeli olsun istiyorumm yapacak birçey yok çok kafama takıp bir yerini de kaldırmak istemiyorum aslında sadece bazen sinirleniyorum işte

ben kredi kartı kullanmıyorum yaklaşık 3 senedir çooook rahatımmm
şimdi çıkartcam mecbur bi tane oda arabanın kredi ve vergisi için taksit yaptırcam

iyi idare ediyorsun kartsız

kartlardan artık para yüzü görmez olduk aslında

eskiden maaşı alırdık para elimizde olurdu şimdi çalış dur maaşı görmüyoruz bilemmm

işte ayarları olsa,,,bende diyorum çık dolaş gerçii çoğuzaman memnunum dışarlarda olmasındansa ailece çocuk gibi evde oyun oynuyoruz
hıhh hiç de diil :)

:))) ozaman bikini giyebilisin

hayatım onları sevmesi beni sevmemesi anlamına gelmiyor onu ebnde biliyorum çocuk değilim evliliğimi 4-5 adamla da kıyaslamıyorum rakibim olamazlar o ayrı ben Allah'a şükür hayatımda ki herşeyi isteyerek başlatıp isteyerek bitirdim kızdığım kırıldığım şu benim sözlerime duygularıma önem vermemesi ben çok fazla zaman geçirmene üzülüyorum kızıyorum diyorum ve yine yine yapıyor ya işte ona kızıyorum gitmesine değil benim sözümü umursamamasına evlilik iki kişilikti hani lafa gelince hep ben ne kadar onun sözlerine hoşlın hoşlnmadığı şeylere önem veriyorsam o da bana aynısını yapmalı canım yoksa arkadaş ahbap bana vız gelir

iyi idare ediyorsun kartsız

kartlardan artık para yüzü görmez olduk aslında

eskiden maaşı alırdık para elimizde olurdu şimdi çalış dur maaşı görmüyoruz bilemmm
hiç sorma zeliş
valla eşim askere giderken kapattık 2 taneydi kırdım iptal ettirdim kart kullanıycaz dedim para varsa nakit alıyorum yoksa başkasının kartını kullanıyorum çok fazla tutarsa yani:)ama inanılmaz rahatım ay sonuna kadar maşşallah param bitmiyor.eskiden para puff uçuyordu karta
kartsız hayat çok güzel

işte bende eşime bunu anlatmaya çalışıyorum ama nafile anlamıyor

çocuk benim yanımda dura dura kız gibi olacakkkkkkkkkk

aile danışmanı falan mı deneseniz acaba?

tek taraflı olmuyor

erkeklere göre onlarda birşey yok

biz çok abatıyormuşuzzzz

evet olur böyle zamanlar ama takmıyorsan iyi

gerçi sende ekızını düşünüyorsun onunla gnlük belli bir zaman birlikte olsa yeter aslında dediğin gibi

seninle ne kadar az görüşse o kadar iyiiii

özlemiş olursunuz hem deee

biz misal bir küselim bir kaç ay konuşmayız ama sonrası güzel oluyorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…