canım benim zor erkekler böyle kolay yolu buldmu kaçıyorlar işte evden hemen,,,bende eşimi gönderemiyorum çok enteresann adam her gece dibimde böylede yoruyor bazen inan
anam ben seni daha kilolu zannediyordummmm
güzelim aynı yerde çalışıyoruz ya görüyormuş yeterince beni kafasını dinlemek onunda hakkıymış falan ya bak düşündükçe neyse sakin olsam daha iyi
ben bu sene yani 6-7 ay evvel araba için 20,000 krwedi çektim banka benden 150 lira kadar dosya masrafı kesti yani bana 19,850 verdi benimde tüketici hak.arkadaşım var dedi bana gel başvur geri al paranı bankadan dedi.bende başvurdum.halk bank bu arada kurul kararıyla kabul edilmiş kagıdı aldım,yarın gidip bankaya vercem 2 gün içinde hesabına yatırıyorlarmış:)
aynen yasoommm çok dert etmemeye çalışıyorum şükretmeye çalışıyorum ne hayatlar var diyorum çok üzerine düşeresem fazla ilgiden bıkar ya da kendini daha da vazgeçilmez sanar diye kontrollü olmaya çalışıyorum ama çok zor sürekli kontrollü olmaya çalışmak bende gerçekten kızdığımda bağırmak istiyorum yaa onun hakkı da benim değil mi işte bu düşünceler çerçevesinde dün gece bir güzel kavga ettik adam gelince birde surat istemiyor bak bak sanki vatanı kurtarıp geldi bak bugün dersi yok koştu gene onların yanına neyse boş yere kendi kendimi sinirlendirmeyeyim sakin olayım
laf arasına giriyommm ama kızlar albümüme bi baksanızaaa kim varrr
güzelim aynı yerde çalışıyoruz ya görüyormuş yeterince beni kafasını dinlemek onunda hakkıymış falan ya bak düşündükçe neyse sakin olsam daha iyi
Inanamıyorum gözlerim yaşrdı herkes burda
tam kadro olmayalı epey oldu aaaaaaaa
kağıt okey hepsi var canım eli boş memur tayfası işte
hayatım onun gibi gece çıkma lüksüm yok benim kız var yoksa benim zaten ayrı bir sosyal hayatım var dernek çalışmalarım falan var ben istiyorum ki bir aile olrak birlikte olalım özellikle kızım için istiyorum
evet kontrollü olmak çok zorr
bende aynı durumdayım sürekli kendimi kontrol ediyorum
eşim kötü mü davranıyor aslaa
ama ilgisiz sanki sevgisizz
kavga gürültü yapıp sonra sarılsak daha güzelmşş gibi geliyorr
sanki iki yabancı gibi geliyor
entersan bir durum yaa
hala çözemiyorumm bennn
hayatım onun gibi gece çıkma lüksüm yok benim kız var yoksa benim zaten ayrı bir sosyal hayatım var dernek çalışmalarım falan var ben istiyorum ki bir aile olrak birlikte olalım özellikle kızım için istiyorum
ben kredi kartı kullanmıyorum yaklaşık 3 senedir çooook rahatımmmbende geçen sene çektim kredi bakayım akşam bakalım ne kadar kesmişler benden deee
kredi kartları içinde düşündünmü başvuru yapmayı
işte bizim erkeklerden en büyük farkımız canım düşünmek........................dün eşim halı sahaya gitti
benimde kız arkadaşım aradı çağırdı
ben gitmek istemedm neden
eşim 9 gibi gelecek evde olmam gerekir diye düşündümm
çocuğu akşam akşam dışarı çıkarıp üşütmimm diye düşündümm
eve gidip en azından sağ sol toplimm diyye düşündümm
biz onlar gibi olamayız maleseff
Ama eşin belliki arkadaşlarına çoook değer veriyor onlarla olmayı istiyor onu koparman çook zorrr gerçekten
yakından tanıdığım biri yaşadı aynı şeyleri inan ama onunki haftasonları yatılıda gidiyordu faaliyetlere arkadaşlarıyla kızz çocuklarla evdeee
umarım çözersin herkes bir olmazzz
arkadaşım için sonu iyi olmadı ne yazıkki
ama herkes farklı ne bilim inşallah tez zamanda aşarsınızzz
işte bizim erkeklerden en büyük farkımız canım düşünmek........................
ben kredi kartı kullanmıyorum yaklaşık 3 senedir çooook rahatımmm
şimdi çıkartcam mecbur bi tane oda arabanın kredi ve vergisi için taksit yaptırcam
arkadaş değilseniz giremessin canım önce arkadaşlık göndersinmyheart albumune gıremıyorum...
işte ayarları olsa,,,bende diyorum çık dolaş gerçii çoğuzaman memnunum dışarlarda olmasındansa ailece çocuk gibi evde oyun oynuyoruzbilmem vefa daha 5 yılı bitecek olan evliliğimde öyle dizimin dibinde görmediğim için imreniyorum evet bende çok fazla beraber olalım sevmem arkadaşlarımla takılırım kızla ayrı gezeriz sosyal işlerim var ama akşam aile dediğin evde olmalı kızım babasıyla hergün en az 1 saat vakit geçirmeli bunun temeli çok önemli ben de bunu önemsemezsem daha ne önemli olabilir
hıhh hiç de diil :)
hayatım onları sevmesi beni sevmemesi anlamına gelmiyor onu ebnde biliyorum çocuk değilim evliliğimi 4-5 adamla da kıyaslamıyorum rakibim olamazlar o ayrı ben Allah'a şükür hayatımda ki herşeyi isteyerek başlatıp isteyerek bitirdim kızdığım kırıldığım şu benim sözlerime duygularıma önem vermemesi ben çok fazla zaman geçirmene üzülüyorum kızıyorum diyorum ve yine yine yapıyor ya işte ona kızıyorum gitmesine değil benim sözümü umursamamasına evlilik iki kişilikti hani lafa gelince hep ben ne kadar onun sözlerine hoşlın hoşlnmadığı şeylere önem veriyorsam o da bana aynısını yapmalı canım yoksa arkadaş ahbap bana vız gelirevet kontrollü olmak çok zorr
bende aynı durumdayım sürekli kendimi kontrol ediyorum
eşim kötü mü davranıyor aslaa
ama ilgisiz sanki sevgisizz
kavga gürültü yapıp sonra sarılsak daha güzelmşş gibi geliyorr
sanki iki yabancı gibi geliyor
entersan bir durum yaa
hala çözemiyorumm bennn
işte ayarları olsa,,,bende diyorum çık dolaş gerçii çoğuzaman memnunum dışarlarda olmasındansa ailece çocuk gibi evde oyun oynuyoruz
:))) ozaman bikini giyebilisin
hiç sorma zelişiyi idare ediyorsun kartsız
kartlardan artık para yüzü görmez olduk aslında
eskiden maaşı alırdık para elimizde olurdu şimdi çalış dur maaşı görmüyoruz bilemmm
bilmem vefa daha 5 yılı bitecek olan evliliğimde öyle dizimin dibinde görmediğim için imreniyorum evet bende çok fazla beraber olalım sevmem arkadaşlarımla takılırım kızla ayrı gezeriz sosyal işlerim var ama akşam aile dediğin evde olmalı kızım babasıyla hergün en az 1 saat vakit geçirmeli bunun temeli çok önemli ben de bunu önemsemezsem daha ne önemli olabilir
aile danışmanı falan mı deneseniz acaba?
yok benim adam huylu Allah'tan herkesin evinde falan kalamaz gece eve geliyor tabii çok seviyor zaten ben ayırmak istemiyorum daha dengeli olsun istiyorumm yapacak birçey yok çok kafama takıp bir yerini de kaldırmak istemiyorum aslında sadece bazen sinirleniyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?