size saatler feda bacımlarımmmmmmmmmmmmm
Adam yine arkadaşlarıyla çıkıp geç geldi ben de onunla dövüştüm bu sefer kötü dövüştüm ama![]()
az bile yapmışsınnnnnn
almayaydın eveeeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam yine arkadaşlarıyla çıkıp geç geldi ben de onunla dövüştüm bu sefer kötü dövüştüm ama![]()
tabikide senı çekiştiriyomm
insan günlük yarım saatçık ayırır
neden bozuk kafan bacımmmmmmm
yok anam nerde
kilo almaya gelince hemencik alırım da
vermeye gelince gram gram giderrrrrr
myheartım hangi diyeti yapacak sen?
52-53 olsam başka ne isterdim aceppp![]()
adam yine arkadaşlarıyla çıkıp geç geldi ben de onunla dövüştüm bu sefer kötü dövüştüm ama![]()
az bile yapmışsınnnnnn
almayaydın eveeeee
aynen öyle metabolizmam çok yavaş benim de![]()
sendemiiiiiiiiiiiiiii
sende bendensin ozamannnnnnn
almayacaktım ama işte yarın iş var diye zaten hem suçlu hem güçlü gitti kızın odasına ben de kızımla yattım insan azıcık mahcup olur bir deil iki değil hergün hergün saatlerce elin adamlarıyla oyun oynamaktan ne zevk alıyor ya beni geçtim kızı hasret kalıyor ah şeytan neler diyor da dur bakalım nererye kadar sabredeceğim
almayacaktım ama işte yarın iş var diye zaten hem suçlu hem güçlü gitti kızın odasına ben de kızımla yattım insan azıcık mahcup olur bir deil iki değil hergün hergün saatlerce elin adamlarıyla oyun oynamaktan ne zevk alıyor ya beni geçtim kızı hasret kalıyor ah şeytan neler diyor da dur bakalım nererye kadar sabredeceğim
ben ilk diyete başladım ilk hafta 3 kilo
sonra her hafta 1,5 kilodan 2 ayda 13 kilo falan vermiştimm
arada 1 hafta 10 günlük diyetler yapıyorum 3 kilo hemen gidioo
kötü derkenn![]()
ya ben geçen sene diyetisyene gitmiştim o diyeti yapıyom bennn
anam sen bize gösterdiğin fotoda kaç kiloydun??
zeliş bu diyet sana uymaz gibi
![]()
cnm kendimi bildim bile hep kilo bende problem idi
sanırım gen meselesiii hepimiz tombikiz anne tarafı hoş bize gelen gelinlerde tombikleşiyo
Diyetisyene de gittim
zayıflama ürünleri kullandım
spora da gittim
ama herşey sende be beyinde bitiyor bunu biraz geç öğrendim![]()
myheart inan sabretmeye olmamış gibi davranmaya rahat olmaya o kadar çok çalışıyorum ki kızıma odaklanıyorum evime işime gözüme batmasın diye neler neler kendi kendimi telkin etmekten kendimin psikoloğu oldum çıktım ama bazen çıldırıyorum ya tamam arkadaşlık güzel hep yan yana vıcık vıcık bende sevmem ama bu ne ya resmen 7 günün en az 6 günü akşamı onlarla hatta sadece akşam olsa hafta sonu boş ders aralarında tabakaneye b.k yetiştirecekmiş gibi aceleyle bir gidşi var hayır başka şeyler mi diye çok araştırdım yok onların eşleri ile de görüştüm onlar da aynı dertten muzdaripmiş 32 yaşında adam ergen gibi arkadaş sevdasında bende kırılınca bazen kırıyorum ama inan benim kırıldığım onu kırdığımdan çok çok çok fazla
myheart inan sabretmeye olmamış gibi davranmaya rahat olmaya o kadar çok çalışıyorum ki kızıma odaklanıyorum evime işime gözüme batmasın diye neler neler kendi kendimi telkin etmekten kendimin psikoloğu oldum çıktım ama bazen çıldırıyorum ya tamam arkadaşlık güzel hep yan yana vıcık vıcık bende sevmem ama bu ne ya resmen 7 günün en az 6 günü akşamı onlarla hatta sadece akşam olsa hafta sonu boş ders aralarında tabakaneye b.k yetiştirecekmiş gibi aceleyle bir gidşi var hayır başka şeyler mi diye çok araştırdım yok onların eşleri ile de görüştüm onlar da aynı dertten muzdaripmiş 32 yaşında adam ergen gibi arkadaş sevdasında bende kırılınca bazen kırıyorum ama inan benim kırıldığım onu kırdığımdan çok çok çok fazla
üzüldüm baby
ama sen öyle pek takmıyordun hayırdır bu aralar
bi takıntı yapmaya başladın sankiii