Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

yok benim adam huylu Allah'tan herkesin evinde falan kalamaz gece eve geliyor tabii çok seviyor zaten ben ayırmak istemiyorum daha dengeli olsun istiyorumm yapacak birçey yok çok kafama takıp bir yerini de kaldırmak istemiyorum aslında sadece bazen sinirleniyorum işte

serenimo bencede yapacak birşey yok ,egitimli kadınsın ,tüm yollarını denedeğini düsünüorum,eger degismediyse de oluruna bırak ,naparsa yapsın ya .

iyi idare ediyorsun kartsız

kartlardan artık para yüzü görmez olduk aslında

eskiden maaşı alırdık para elimizde olurdu şimdi çalış dur maaşı görmüyoruz bilemmm

al benden de o kadar

hayatım onları sevmesi beni sevmemesi anlamına gelmiyor onu ebnde biliyorum çocuk değilim evliliğimi 4-5 adamla da kıyaslamıyorum rakibim olamazlar o ayrı ben Allah'a şükür hayatımda ki herşeyi isteyerek başlatıp isteyerek bitirdim kızdığım kırıldığım şu benim sözlerime duygularıma önem vermemesi ben çok fazla zaman geçirmene üzülüyorum kızıyorum diyorum ve yine yine yapıyor ya işte ona kızıyorum gitmesine değil benim sözümü umursamamasına evlilik iki kişilikti hani lafa gelince hep ben ne kadar onun sözlerine hoşlın hoşlnmadığı şeylere önem veriyorsam o da bana aynısını yapmalı canım yoksa arkadaş ahbap bana vız gelir

eeee baby sonuç nereye gidecek böyleee

hayatım onları sevmesi beni sevmemesi anlamına gelmiyor onu ebnde biliyorum çocuk değilim evliliğimi 4-5 adamla da kıyaslamıyorum rakibim olamazlar o ayrı ben allah'a şükür hayatımda ki herşeyi isteyerek başlatıp isteyerek bitirdim kızdığım kırıldığım şu benim sözlerime duygularıma önem vermemesi ben çok fazla zaman geçirmene üzülüyorum kızıyorum diyorum ve yine yine yapıyor ya işte ona kızıyorum gitmesine değil benim sözümü umursamamasına evlilik iki kişilikti hani lafa gelince hep ben ne kadar onun sözlerine hoşlın hoşlnmadığı şeylere önem veriyorsam o da bana aynısını yapmalı canım yoksa arkadaş ahbap bana vız gelir
bi süre sonra sıkılır merak etme
konuşcak bişi kalmayınca

hiç sorma zeliş
valla eşim askere giderken kapattık 2 taneydi kırdım iptal ettirdim kart kullanıycaz dedim para varsa nakit alıyorum yoksa başkasının kartını kullanıyorum çok fazla tutarsa yani:)ama inanılmaz rahatım ay sonuna kadar maşşallah param bitmiyor.eskiden para puff uçuyordu karta
kartsız hayat çok güzel

3 adet kartım var toplam limit 40.000 düşün halimi

2 tane de iptal ettirdim

ama son 3 den vazgeçemiyorumm:26::26::26::26::26::26:

hayatım onları sevmesi beni sevmemesi anlamına gelmiyor onu ebnde biliyorum çocuk değilim evliliğimi 4-5 adamla da kıyaslamıyorum rakibim olamazlar o ayrı ben Allah'a şükür hayatımda ki herşeyi isteyerek başlatıp isteyerek bitirdim kızdığım kırıldığım şu benim sözlerime duygularıma önem vermemesi ben çok fazla zaman geçirmene üzülüyorum kızıyorum diyorum ve yine yine yapıyor ya işte ona kızıyorum gitmesine değil benim sözümü umursamamasına evlilik iki kişilikti hani lafa gelince hep ben ne kadar onun sözlerine hoşlın hoşlnmadığı şeylere önem veriyorsam o da bana aynısını yapmalı canım yoksa arkadaş ahbap bana vız gelir

serenımocum,

sende onsuz bıseyler yapmayı arttırsan....

yanı araya gıren mesafeyı ıyıce hıssettırsen....

iyi idare ediyorsun kartsız

kartlardan artık para yüzü görmez olduk aslında

eskiden maaşı alırdık para elimizde olurdu şimdi çalış dur maaşı görmüyoruz bilemmm

kredı kartı kullandığımızı süreçe böleeeeee

bi süre sonra sıkılır merak etme
konuşcak bişi kalmayınca

acabaaaaaa

3 adet kartım var toplam limit 40.000 düşün halimi

2 tane de iptal ettirdim

ama son 3 den vazgeçemiyorumm:26::26::26::26::26::26:

yuh be ne kısss

şirket mi işletiyonnnnnn

evet olur böyle zamanlar ama takmıyorsan iyi

gerçi sende ekızını düşünüyorsun onunla gnlük belli bir zaman birlikte olsa yeter aslında dediğin gibi

seninle ne kadar az görüşse o kadar iyiiii

özlemiş olursunuz hem deee :1::1::1::1::1:

biz misal bir küselim bir kaç ay konuşmayız ama sonrası güzel oluyorrrrr :27::27::27::27::27::27:

bir kaç ay mı konuşmuyorsunuz

yanlış mı okudum zelişşş :53::53::53::53::53::53:

Back