Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

cnm kendimi bildim bile hep kilo bende problem idi

sanırım gen meselesiii hepimiz tombikiz anne tarafı hoş bize gelen gelinlerde tombikleşiyo :27::27::27:

Diyetisyene de gittim

zayıflama ürünleri kullandım

spora da gittim

ama herşey sende be beyinde bitiyor bunu biraz geç öğrendim :37::37:

68 ile diyete başladım

56 ile bıraktım

ama harfiyen uydum diyetime doktoruma hafta bir olmadı 2 haftada bir mutlaka gittim

evde hergn tartıldım

deli gibi ev işi yaptımm kalori yakcam yaa :)

sonra da sinir stres bir ara 49 a kadar düştümm

annem falan çok fena çarpmışları beni yüzün çöktü diiiee

sonra 51-52 derken 53 ü görüyorum

ama göbüşüm yerinde gitmiyo ülennnn

bu arada geçen sen pilatese de gittim

nedenkiiiii kızzz neyim eksik benim :1::1::1::1::1:

Fazlam mı var yoksammm :1::1::1::1:

baksana yemek yiyon araksından da ne yiyeceğim diye düşünüyonnnnnn

biz önce gözümüzü doyurmasını öğrenırsekk gerisi olur talımm

hadi myheart hocamız olsun başlayım diyeteee

evet gen faktörü çok önemli benim halalarımın ikisi de 100 ün üzerinde tabii boyları da var allah'ım :26::26::26:
Tabii annem de tombiş ama çok değil eti sıkıdır ben sıkı değilim ama boyuma göre 3-4 kilom var aralık gibi diyet sevdasıan düşünce 5 kilo verip biraz da midemi küçütültüm iyi oldu ama şimdi de hiç diyete girişesim yok

bende hiç o modda değilimmmmmm

offffff

benim eşimde haftada 2gün dışarıda oluyor

2 gün kesin işim var der pc başına geçer ama hakkaetten iş yapar

kaldı sana 3 gün

perşembe kurtlarını izler bizle bi ilgisi yok

kalan günlerde bilmem çok verimli geçmiyor sankii

allah sabır versin baby

problemin bazen üstünü kapatıyoruz

ama o hiç kapanmıyor malesef :50::50::50::50::50::50::50:

hepimizin işi gerçekten zorrrrr

myheart inan sabretmeye olmamış gibi davranmaya rahat olmaya o kadar çok çalışıyorum ki kızıma odaklanıyorum evime işime gözüme batmasın diye neler neler kendi kendimi telkin etmekten kendimin psikoloğu oldum çıktım ama bazen çıldırıyorum ya tamam arkadaşlık güzel hep yan yana vıcık vıcık bende sevmem ama bu ne ya resmen 7 günün en az 6 günü akşamı onlarla hatta sadece akşam olsa hafta sonu boş ders aralarında tabakaneye b.k yetiştirecekmiş gibi aceleyle bir gidşi var hayır başka şeyler mi diye çok araştırdım yok onların eşleri ile de görüştüm onlar da aynı dertten muzdaripmiş 32 yaşında adam ergen gibi arkadaş sevdasında bende kırılınca bazen kırıyorum ama inan benim kırıldığım onu kırdığımdan çok çok çok fazla

seremoni selam tatlımm:8::8:

hayır ne konuşuolarmış her gün her gün ,napıolar yani ,oyun felan mı oynuorlar okey kagıt gibi ?

Ben yeni geldim kaymakamlığa gittim tüketici haklarına kredi çekmiştim onun dosya masrafını geri alıcam onun için kurul kararım onaylanmış 150 yl bişi ama olsun niye bırakayım bankaya

myheart inan sabretmeye olmamış gibi davranmaya rahat olmaya o kadar çok çalışıyorum ki kızıma odaklanıyorum evime işime gözüme batmasın diye neler neler kendi kendimi telkin etmekten kendimin psikoloğu oldum çıktım ama bazen çıldırıyorum ya tamam arkadaşlık güzel hep yan yana vıcık vıcık bende sevmem ama bu ne ya resmen 7 günün en az 6 günü akşamı onlarla hatta sadece akşam olsa hafta sonu boş ders aralarında tabakaneye b.k yetiştirecekmiş gibi aceleyle bir gidşi var hayır başka şeyler mi diye çok araştırdım yok onların eşleri ile de görüştüm onlar da aynı dertten muzdaripmiş 32 yaşında adam ergen gibi arkadaş sevdasında bende kırılınca bazen kırıyorum ama inan benim kırıldığım onu kırdığımdan çok çok çok fazla

eşinle konuştunuz mu hiç bize vakit ayırmıyorsun falan

ne istiyorsun neden böyle yapıyorsun falan gibi

canım yaaa sende aynı şekilde davranmayı denedin mi?

canım benim zor erkekler böyle kolay yolu buldmu kaçıyorlar işte evden hemen,,,bende eşimi gönderemiyorum çok enteresann adam her gece dibimde böylede yoruyor bazen inan
58 falandım ordaa :33::33::33::33::33::33:

yok bizlerin kırılmaya üzülmeye hakkı yok

ayarlanmış robot gibi sorumluklarımız yerine getirmeye çalıştıkca taviz verdikçe adamlar tepemize çıkarlar

aynen yasoommm çok dert etmemeye çalışıyorum şükretmeye çalışıyorum ne hayatlar var diyorum çok üzerine düşeresem fazla ilgiden bıkar ya da kendini daha da vazgeçilmez sanar diye kontrollü olmaya çalışıyorum ama çok zor sürekli kontrollü olmaya çalışmak bende gerçekten kızdığımda bağırmak istiyorum yaa onun hakkı da benim değil mi işte bu düşünceler çerçevesinde dün gece bir güzel kavga ettik adam gelince birde surat istemiyor bak bak sanki vatanı kurtarıp geldi bak bugün dersi yok koştu gene onların yanına neyse boş yere kendi kendimi sinirlendirmeyeyim sakin olayım

Ben yeni geldim kaymakamlığa gittim tüketici haklarına kredi çekmiştim onun dosya masrafını geri alıcam onun için kurul kararım onaylanmış 150 yl bişi ama olsun niye bırakayım bankaya

kızzzz nasıl yaptın bi anlatsana bend bir ara bir form aldırmıştım kaymakamlıktan çekmece de duruyor

kredi kartı aydatları için

bankalar geriye dönük ekstreleri 60 tl karşılığında veriyormuş ee zaten yıllık ücrette o kadar diye uğraşmamıştım

sen nasıl aldın ki

aldın mı yada

Inanamıyorum gözlerim yaşrdı herkes burda
tam kadro olmayalı epey oldu aaaaaaaa:46::46::46::46::46:

aynen yasoommm çok dert etmemeye çalışıyorum şükretmeye çalışıyorum ne hayatlar var diyorum çok üzerine düşeresem fazla ilgiden bıkar ya da kendini daha da vazgeçilmez sanar diye kontrollü olmaya çalışıyorum ama çok zor sürekli kontrollü olmaya çalışmak bende gerçekten kızdığımda bağırmak istiyorum yaa onun hakkı da benim değil mi işte bu düşünceler çerçevesinde dün gece bir güzel kavga ettik adam gelince birde surat istemiyor bak bak sanki vatanı kurtarıp geldi bak bugün dersi yok koştu gene onların yanına neyse boş yere kendi kendimi sinirlendirmeyeyim sakin olayım

evet kontrollü olmak çok zorr

bende aynı durumdayım sürekli kendimi kontrol ediyorum

eşim kötü mü davranıyor aslaa

ama ilgisiz sanki sevgisizz

kavga gürültü yapıp sonra sarılsak daha güzelmşş gibi geliyorr

sanki iki yabancı gibi geliyor

entersan bir durum yaa

hala çözemiyorumm bennn

kızzzz nasıl yaptın bi anlatsana bend bir ara bir form aldırmıştım kaymakamlıktan çekmece de duruyor

kredi kartı aydatları için

bankalar geriye dönük ekstreleri 60 tl karşılığında veriyormuş ee zaten yıllık ücrette o kadar diye uğraşmamıştım

sen nasıl aldın ki

aldın mı yada
ben bu sene yani 6-7 ay evvel araba için 20,000 krwedi çektim banka benden 150 lira kadar dosya masrafı kesti yani bana 19,850 verdi benimde tüketici hak.arkadaşım var dedi bana gel başvur geri al paranı bankadan dedi.bende başvurdum.halk bank bu arada kurul kararıyla kabul edilmiş kagıdı aldım,yarın gidip bankaya vercem 2 gün içinde hesabına yatırıyorlarmış:)

hayatım onun gibi gece çıkma lüksüm yok benim kız var yoksa benim zaten ayrı bir sosyal hayatım var dernek çalışmalarım falan var ben istiyorum ki bir aile olrak birlikte olalım özellikle kızım için istiyorum

Ama eşin belliki arkadaşlarına çoook değer veriyor onlarla olmayı istiyor onu koparman çook zorrr gerçekten

yakından tanıdığım biri yaşadı aynı şeyleri inan ama onunki haftasonları yatılıda gidiyordu faaliyetlere arkadaşlarıyla kızz çocuklarla evdeee

umarım çözersin herkes bir olmazzz

arkadaşım için sonu iyi olmadı ne yazıkki

ama herkes farklı ne bilim inşallah tez zamanda aşarsınızzz

Back