Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

sizin için sote, kızın için kanat güzel fikir ahh biz kadınlar herkese özel yemek
düşünüyoruz.

Selam kızlar,

Konuyu ilk açıldığında görmüştüm belki cevap bile yazmışımdır hatırlayamadım, sonra yeri değişmiş herhalde göremedim. Tesadüfen denk geldim bugün. Bende sizlerdenim.

Çalışıyorum hemde harıl harıl gün içinde kendi kendimi dinlemeye yarım saat bile bulamıyorum ne yazık ki

İstanbul'dayım özel sektörde bölüm yöneticisiyim. Evliyim ve 6,5 yaşında 2. sınıfa giden bir oğlum var.

hemen kendini toplaman lazım baby

ekmeği kes derim tez elden

sonra da tatlı hamurişi arkadan geliyor

bende dün akşam çok abarttım ama bugün tutuyorum kendimi

bende tartıda 54 gördümmm

kızlar ya köfteler kanatlar havalarda uçuşuyor

ben burda eti form yiyorum

hiç adil diil

kıyamam sana yanında bir meyve falan ye hiç olmazsa.

bak ya bunların hepsi aynı aynı tantana bizde de sabah oldu. saat çaldı ben kalktım 15 dk sonra kalk dedim. hayır 15 dk sonra kalkıcam dedi. hayır efendim şimdi kalkacaksın ve çocuğu hazırlayacaksın ben kahvaltısını hazırlamaya gidiyorum dedim. Allah'ım ya herşeyi hazır çocuğun sadece kaldıracak ellerini yüzünü yıkayacaklar bir de üstünü giyidirecek o kadar ama nerdeeee 5 dk daha uyumak için .

olsun tatlım akşama hafif yersin birde çok geç olmadan yer mideni kapatırsın dengelersin bugünü

hoş geldin zelişş

hemen kendini toplaman lazım baby

ekmeği kes derim tez elden

sonra da tatlı hamurişi arkadan geliyor

bende dün akşam çok abarttım ama bugün tutuyorum kendimi

bende tartıda 54 gördümmm

ben 54 ü bir görsem varyaaaaaaaaaaa
dünyalar benim olur kızzz
boyum da 1,67 bu arada 64 kilo çok fazla bence
55 olsam kafiii((

bizimkiler bugün saat 10'da uyanmışlar :) kocacığım çocuk uyanmasa uyuyordum daha diyorr

hoş geldin zelişş

Hoşbulduk canım.

aramıza hoşgeldin zeliş
biz çalışan kadınlara hayat çook çook zor bak şimdiden akşama ne yapsam derdi başladı bile

Evet bütün gün hem çalışıp hem akşama yemek okul için forma ütüsü, çamaşırı bilmem ne off off.... Hayat bize çok zor ne yazık ki...

bizimkiler bugün saat 10'da uyanmışlar :) kocacığım çocuk uyanmasa uyuyordum daha diyorr

Eşin çalışmıyormu ki

sizin için sote, kızın için kanat güzel fikir ahh biz kadınlar herkese özel yemek
düşünüyoruz.

aynen canım babası ayrı yer danası ayrı bizde:)(bu annemin lafı)
ne yapacagımı şaşırıyorum kendim sebze yemek istiyorum
kızım illa pilav yada makarna yer eşim et yemegi imdatt
valla ne yaparsam yicekler bugün ama kzıma kıyamam ona yaparım napim

Bizde de böyledir genelde ama ben oğluşu alıştırıyorum sebze yemeğe... Bundan sonra babası düşünsün...

eşim bankacı yani çalışıyor ama uyananmamış. uyku problememiz hat safhadaa

ohhh misss. bizde de ben haftasonları diyorum yarın çocuk sende onun odasında ne yaparsanız yapın ve lütfen kahvaltı masasını da hazırlayın hem oyalanmış olursunuz hem vakit geçmiş olur ben kalkınca yaparım omletinizi falan. ama benim kalktığım en geç saat 09.00 oluyor sağolsunlar 09:00' a kadar uyumama izin veriyorlar.

ben 54 ü bir görsem varyaaaaaaaaaaa
dünyalar benim olur kızzz
boyum da 1,67 bu arada 64 kilo çok fazla bence
55 olsam kafiii((

şimdi 60 kg bile 4 kg vermiş olursun ki bu da bir beden zayıflamış olma demek. yani 55 değil 56-57 bile olsan 2 beden zayıflamış olursun sen akşam 7 den sonraya birşeyler yeme kes. çok acıkırsan ve gece geç yatıyorsan saat 9 gibi bir kase yoğurt müthiş olur.

zaten eşim acayip dalga geçiyor benle bazen gece yakalıyor beni (çikolata falan yiyorsam) ne o yine mi kan şekerin düştü diye gülüyor.kendisi çok fittir sporada gidiyor kilosuna dikkat eder.benim doğumdan sonra kaldı işte
vericem ama görecek o gününü

ben nerdeyse 4-5 aydır pazarları 7-8-9 civarı uyanıyorum.

çocuğa göre

elimde 12 ye kadar uyur kahvaltıya zor uyandırıız

bazen tepem atıyor kahvaltı masasına dan diye koyuyorum çaydanlığı

az da ben uyusam triplerine giriyorum bana

uykuya hasretim valla

hafta içi de ondan 1 saat erken çıkıom evden

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ay bana çikolata deme en büyük imtihanım nutella

dayanamıyom ben ona yaa

bide almanyada kuzenlerim var her çeşit jelibon çikolata falan getirirler o zaman altın vuruş yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…