Dayını kim neden öldürdü pekii :26:
dayımıda para için kaçırdılar ve öldürdüler cenazesi bile yok birkaç kemik parçasından başka hiç bişey yok suçu işleyenlerde cezalarını çekiyolar inşllh ömür boyu vijdan azabı duyarak acı çekerek cezalarını bulurlar
dayımıda para için kaçırdılar ve öldürdüler cenazesi bile yok birkaç kemik parçasından başka hiç bişey yok suçu işleyenlerde cezalarını çekiyolar inşllh ömür boyu vijdan azabı duyarak acı çekerek cezalarını bulurlar
offf inanamıyorum yazdıklarına tüylerim ürperdi allah sabır versin çok zor yaa inan çok üzüldümdayımıda para için kaçırdılar ve öldürdüler cenazesi bile yok birkaç kemik parçasından başka hiç bişey yok suçu işleyenlerde cezalarını çekiyolar inşllh ömür boyu vijdan azabı duyarak acı çekerek cezalarını bulurlar
Para için mi kaçırdılar, tepeciler mi yanii
Yoksa çok zenginmiydi oyuzden mii..
Flim gibi gerçekten, allah sabır wersin sizee
işte bu çok kötü ve acı,,,,offff Rabbim sabır versin geride kalanlarınıza canım
offf inanamıyorum yazdıklarına tüylerim ürperdi allah sabır versin çok zor yaa inan çok üzüldüm
saolun arkadaşlar sizide dertlerimle başınızı agrıttım kusura bakmayın inanınki insan derdini paylaşmayında çok kötü oluyo
yok zengin degildi ama dayım zengin gibi giyinirdi bakımlıydı telefoncuda çalışıyodu daha önce kendi telefon dükkanı vardı iflas etti tanıdık yanında işe başladı ve öldürenlerde müşterisiymiş devamlı geip gidermiş ama öldürenlerde ne arasan var kadın pazarlamadan tut eroin falan işte öldürmeden bi önceki akşam aramışlar yanlarına çagırmışlar oda arabasıyla gitmiş eşinede gelicem hemen demiş ama cebindede 8 milyar varmış dükkanın parası ondanda haberleri varmış o gittiginden beri haber alamadık ama on günsorna arabasına ulaşıldı ve suçlular yakalandı şerefsizler gönül rahatlıgıyla plakayı degişip gezmişler on gün boyunca sonra yakalanıncada suçlarını anlatmışlar biri erkek biri bayan suçlular arkadan erkek kemerle boğmuş ve kadında karnına defalarca bıcaklamış ve ormana atmışlar on gün içinde hayvanlar parçalamış bir kaç kemik parçası bulundu dnya gitti o olduguna karar verildi ve memlekete götürüp mezar yapıldı ama insanın başına gelmeyecek gibi televizyondan izliyorduk böle haberleri ama çok kötü bişey allah kimsenin başına vermesin
Iyi akşamlar hatunlar yarın görüşürüz öopiüyorm
olurmu canımmm,,,tüylerim diken diken oldu,,hepimiz burda hayatlarımızı mücadelelerimizi paylaşıyoruz,,,Rabbim kimseye böle acı göstermesinnn
dedemi kaybetmişizEki Görüntüle 971103 şimdi haber aldım ve en kötüsüde gurbetteyim gidemiyorum çok kötüyüm derdimi paylaşacagım kimsem yok burda Eki Görüntüle 971102
maşallahh bozmasın canım,insanın kendi kanından biri bakması kadar güzel kim bakabilir,,,gözünkapalı emanet ediyosundur hem
hemde nasıl sabır veriyor herşey bol bereketli huzurrr oluyorrr
canım başınız sağolsun,rabbim nur içinde yatırsın,,,çok zorrr gurbetin çilesi acısı böle işte,,,seni çok iyi anlıyorummm,bende ablamın sözüne gidememiştim,2 ay sonrada düğün yaptılar eniştemi ablamın evleneceği gün gördüm ,3 ay sonra şimdi kaza yaptı 5 gündür hastanede yatıyor eniştem ve ben ablamın yanında olup destek olamıyorummm çok zor((
yok tatlım rahat ol sen .özür dilenicek ne var.tabiki dogum kolay bir sey degil bende farkındayım
,nşaalah benimde öyle olurrr yasminnn ,o cesaret bende de olurrr.
amin canım aminnn...seni de .
lliyanaaaaa ben bugunnn yogundum yaaa ,sayfa acıktı ama hiç bakmadım ,takip edemedim siziiiii
iyi akşamlar canımcımmm
Yahu bu neyin hırsı böyle, hem boğuyorsun sonrada bıçaklıyorsunn
Allahım sen Allah korkusu olmayan insanlardan uzak tut bizi..
Eşine Allah sanır wersin.. Sizlere de tabiii
saol canım o kadar kötü insan varki etrafımızda göremiyoruz bir dost gibi davranıp sonra bütün kötülükleri yapıyorlar
başın sağolsun rabbim kalanlara sabır v
vefacım çok şükür eniştenin durumu iyiye gidiyor üzme kendini lütfen
keşke yanlarında olabilsen ama olamayınca da üzülüyorsun
rabbim beterinden korusun
canım sakın moralini bozma herşey çok güzel olacak
Aynen öyle cnm..
Sen bol bol kuran oku namaz kıl, huzur orda cnm biliyorsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?