maşallahh bozmasın canım,insanın kendi kanından biri bakması kadar güzel kim bakabilir,,,gözünkapalı emanet ediyosundur hem
Hmm anladım cnm, eşinde mi göçmen peki
eşim de bulgaristan göçmeni.
dedemi kaybetmişizEki Görüntüle 971103 şimdi haber aldım ve en kötüsüde gurbetteyim gidemiyorum çok kötüyüm derdimi paylaşacagım kimsem yok burda Eki Görüntüle 971102
tabi canım, hem zaten nası baş ediceğimi de bilmiyodum çocuk yetiştirmekle, sayesinde çok şey de öğrendim. şimdi ikinciyi istiyorum ama, yeni iş kurdum. işler yoluna girerse yaz sonuna hamile kalmayı planlıyorum :)
Canım başınızz sağolsun..
Annenin babasımıydı, yoksababanın babası mı
ay ne güzel gözün alıyor,,,,benim oğlum pek hareketliiii çok yoruluyorum şuan düşünmüyorum, çook önemli eğitim,çocuk alacağını kavarayacağını belirli yaşa kadar alıyor sonrası malummm,,,yetiştirdiğin ürünün meyvalarını ona göre alıyosunn
başınız sağolsun. allah sabır versin.
Ewett cnm ramazan ayı huzur bulmak demek bana göre demaşallahh bozmasın canım,insanın kendi kanından biri bakması kadar güzel kim bakabilir,,,gözünkapalı emanet ediyosundur hem
hemde nasıl sabır veriyor herşey bol bereketli huzurrr oluyorrr
canım başınız sağolsun,rabbim nur içinde yatırsın,,,çok zorrr gurbetin çilesi acısı böle işte,,,seni çok iyi anlıyorummm,bende ablamın sözüne gidememiştim,2 ay sonrada düğün yaptılar eniştemi ablamın evleneceği gün gördüm ,3 ay sonra şimdi kaza yaptı 5 gündür hastanede yatıyor eniştem ve ben ablamın yanında olup destek olamıyorummm çok zor((
ne olsun hep kötü haber hep kötü haber bu felaketler peşimizi bırakmıycakmı anlamıyorum insanın başına gelince hep kendi yaşıyomuş gibi herşeyi çok kötüyüm psikolojim bozuldu 2013 tam bir felaketle geçti anlatamam
ayyyy seni korkutmak için söylemedim özür dilerim inan
ben sadece ikisininde iyi ya da kötü yönleri olduğunu
anlatmak istemiştim sakın korkma sakın rabbim yardım
ediyor bir de insana bir cesaret geliyor bir an önce
onu kucağına almak onu hissetmek istiyorsun sen
güzel taraflarını düşün
kısss doğurmayacak olsa ben doğurmazdımmm
çok korkardımm hele doğumhane girdin mii heptenn korkmuştummm ama o an rabbimin verdiği cesareti kimse vermiyor helede kucağına alınca korku acı diye bişi kalmıyorrrrrrrrrr r
pompis bak benim ilki normaldi önemli olan tek nokta rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
Ben takılmıyorum ki, şöyle kalabalıklaşsan iyi kaynaşsak diye dediydim sadece :26:
Napıyon kuzu ya neden gelmiyon fazlaa :26:
Oyy bi daha ban yemicemm
maşallahh bozmasın canım,insanın kendi kanından biri bakması kadar güzel kim bakabilir,,,gözünkapalı emanet ediyosundur hem
hemde nasıl sabır veriyor herşey bol bereketli huzurrr oluyorrr
canım başınız sağolsun,rabbim nur içinde yatırsın,,,çok zorrr gurbetin çilesi acısı böle işte,,,seni çok iyi anlıyorummm,bende ablamın sözüne gidememiştim,2 ay sonrada düğün yaptılar eniştemi ablamın evleneceği gün gördüm ,3 ay sonra şimdi kaza yaptı 5 gündür hastanede yatıyor eniştem ve ben ablamın yanında olup destek olamıyorummm çok zor((
anneciğin maşallah pek istikrarlıymış canım:) evlat çok güzel bi duygu emekle bütüyor insan gözünün bebeği oluyor yavrularımızkesinlikle çok zor. özellikle de kalabalık ailede büyüyen çocuklarda eğitim zor oluyor. ama ikinciyi de istiyorum tabi, araları fazla açılmasın, zaten 3 yaş yeterli bence kardeşlerde. biz 4 kardeşiz hepimizin arasında 4er yaş var :)
saol canım evet gurbetlik çok kötü kötü ve iyi günde akrabalarının yanında olamıyosun şim di gidebilsem varya zaten bu yıl cenazelerle geçti bu arada sizede geçmiş olsun inşllh enişten en kısa zaman iyileşir
Ewett cnm ramazan ayı huzur bulmak demek bana göre de
Sakin ol cnm lütfennn
Anlat bize açılırsınn
Olsun canım çalışşş çalışşşş puahahahhaayok tatlım rahat ol sen .özür dilenicek ne var.tabiki dogum kolay bir sey degil bende farkındayım
,nşaalah benimde öyle olurrr yasminnn ,o cesaret bende de olurrr.
amin canım aminnn...seni de .
lliyanaaaaa ben bugunnn yogundum yaaa ,sayfa acıktı ama hiç bakmadım ,takip edemedim siziiiii
2013 tam bir felaketti bizim için yılın başında babannemi kaybettik ardından yegenimi kaybettik 1.5 yaşında idi ramazanın içindede dayımı kaybettik birde normal ölüm degildi dayımınki cinayete kurban gitti o çok kötü oldu bizi perişan etti haberi
anneciğin maşallah pek istikrarlıymış canım:) evlat çok güzel bi duygu emekle bütüyor insan gözünün bebeği oluyor yavrularımız
sende sağol canımm,sende dua ett deden için ölmüşlerin için,,hayat böle acımasız işte,,,ufak tefek şeyleri kafaya takıpta sağlıkdan olmaya gelmiyor malesefff
eşim de bulgaristan göçmeni.
Eşinde bulgaristan göçmeni mii
Benim sewdiceğimde Bulgaristan göçmenii
Adetleri nasıll kızz anlat hele
Olsun canım çalışşş çalışşşş puahahahhaa
Şoka girdim şu ann
1.5 yaşındaki yeğenin neden öldü ahh yawrumm :26:
2013 tam bir felaketti bizim için yılın başında babannemi kaybettik ardından yegenimi kaybettik 1.5 yaşında idi ramazanın içindede dayımı kaybettik birde normal ölüm degildi dayımınki cinayete kurban gitti o çok kötü oldu bizi perişan etti haberi
doguştan rahatsızdı beyni su topluyodu dogdugundan beri hep beyin ameliyatı sonunda dayanamadı işte ayyy çokk üzgünüm acım tekrar yenilendi bu haberide alınca
doguştan rahatsızdı beyni su topluyodu dogdugundan beri hep beyin ameliyatı sonunda dayanamadı işte ayyy çokk üzgünüm acım tekrar yenilendi bu haberide alınca
melek yavru allahım annesini babasını öbür tarafta karşılar inşallah,,, dayın pekiii neden öle bişiy oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?