Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

maşallahh bozmasın canım,insanın kendi kanından biri bakması kadar güzel kim bakabilir,,,gözünkapalı emanet ediyosundur hem

tabi canım, hem zaten nası baş ediceğimi de bilmiyodum çocuk yetiştirmekle, sayesinde çok şey de öğrendim. şimdi ikinciyi istiyorum ama, yeni iş kurdum. işler yoluna girerse yaz sonuna hamile kalmayı planlıyorum :)

ay ne güzel gözün alıyor,,,,benim oğlum pek hareketliiii çok yoruluyorum şuan düşünmüyorum, çook önemli eğitim,çocuk alacağını kavarayacağını belirli yaşa kadar alıyor sonrası malummm,,,yetiştirdiğin ürünün meyvalarını ona göre alıyosunn

kesinlikle çok zor. özellikle de kalabalık ailede büyüyen çocuklarda eğitim zor oluyor. ama ikinciyi de istiyorum tabi, araları fazla açılmasın, zaten 3 yaş yeterli bence kardeşlerde. biz 4 kardeşiz hepimizin arasında 4er yaş var :)

Ewett cnm ramazan ayı huzur bulmak demek bana göre de

Sakin ol cnm lütfennn
Anlat bize açılırsınn

yok tatlım rahat ol sen .özür dilenicek ne var.tabiki dogum kolay bir sey degil bende farkındayım

,nşaalah benimde öyle olurrr yasminnn ,o cesaret bende de olurrr.

pompis bak benim ilki normaldi önemli olan tek nokta rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın

amin canım aminnn...seni de .

Ben takılmıyorum ki, şöyle kalabalıklaşsan iyi kaynaşsak diye dediydim sadece :26:

Napıyon kuzu ya neden gelmiyon fazlaa :26:

Oyy bi daha ban yemicemm

lliyanaaaaa ben bugunnn yogundum yaaa ,sayfa acıktı ama hiç bakmadım ,takip edemedim siziiiii

saol canım evet gurbetlik çok kötü kötü ve iyi günde akrabalarının yanında olamıyosun şim di gidebilsem varya zaten bu yıl cenazelerle geçti bu arada sizede geçmiş olsun inşllh enişten en kısa zaman iyileşir

anneciğin maşallah pek istikrarlıymış canım:) evlat çok güzel bi duygu emekle bütüyor insan gözünün bebeği oluyor yavrularımız

sende sağol canımm,sende dua ett deden için ölmüşlerin için,,hayat böle acımasız işte,,,ufak tefek şeyleri kafaya takıpta sağlıkdan olmaya gelmiyor malesefff

Ewett cnm ramazan ayı huzur bulmak demek bana göre de

Sakin ol cnm lütfennn
Anlat bize açılırsınn

2013 tam bir felaketti bizim için yılın başında babannemi kaybettik ardından yegenimi kaybettik 1.5 yaşında idi ramazanın içindede dayımı kaybettik birde normal ölüm degildi dayımınki cinayete kurban gitti o çok kötü oldu bizi perişan etti haberi

Olsun canım çalışşş çalışşşş puahahahhaa

Şoka girdim şu ann
1.5 yaşındaki yeğenin neden öldü ahh yawrumm
:26:

az önce namazımı kılarken ettim işte üzülüyo insan birde gidip destek olamıyosun ya insana o çok koyuyo saol canım sende

Olsun canım çalışşş çalışşşş puahahahhaa

Şoka girdim şu ann
1.5 yaşındaki yeğenin neden öldü ahh yawrumm
:26:

doguştan rahatsızdı beyni su topluyodu dogdugundan beri hep beyin ameliyatı sonunda dayanamadı işte ayyy çokk üzgünüm acım tekrar yenilendi bu haberide alınca

nasıl yaniii 1,5 yaşındaki yeğenin neden vefat etti canım,,,,çok zorr offf

doguştan rahatsızdı beyni su topluyodu dogdugundan beri hep beyin ameliyatı sonunda dayanamadı işte ayyy çokk üzgünüm acım tekrar yenilendi bu haberide alınca

melek yavru allahım annesini babasını öbür tarafta karşılar inşallah,,, dayın pekiii neden öle bişiy oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…