günaydınlar hayırlı sabahlar canlar ilk günaydın bugün benden nasılsınız?
Günaydınn uykum warr küboşş uykumm
günaydın. ben de bergamot aromalı çayımı içiyordum..
günaydın mutluşummm uykususunu alamayan sersem sersem biriyim vallahi ya,,,akşam paşayı doktora götürdük iltihap olmuş boğazları bir şey yemiyor,,nefes zor alıyor uyuyamadık yine,,burun spreyide açmadı ya ,babaanneye ırakırken ağlıyor seni çok seviyuorum işe gitme diye,,,yağlarım eridi vallahi ya,,hergün aynıı seneryo hergün aynı hüzünlü filmm...sen nasılsın kuzucumm
Napak ölek mi der gibi olduu
günaydın kızlar,,, ipekçim afiyet olsunnn lili bende uykusuzummm offf
Günaydın kızlarr
bugün çok uykum varr
kahvaltımı yaptım
işlere bakıyorum birazzz nasılsınız
sorma yağmurum bi naz bi huysuzluk çocukta sorma,,,şimdide telden arıyo kuzu işten izin al gel diyee,,,bugünde günler öncesinden sözleşmiştik akşam arkadaşlarla bebek görmeye gideceğiz diye 10dk durur kalkarım herhaldeoffffffffff ya bu çocuklar toptan istifa ettirecek bize bu gidişlee yaa
kıyamam hasta ya sana ihtiyacı vardır şimdi
nazlanacak falan yaa
kıyamam geçmiş olsun
afiyet olsun
Kahve iç uykun açılsın, ben çaydan sonra öyle yapıcam
kahve hiç canım istemiyo,,,kendime şaşırıyorum şuan sarelle yiyorum,,,,dengem bozuldu kesinn
Ohh çok sewerim bergomat aromalı çayı
Bende simit peynir yiyor yanında da demli bi çay içiyorum uykum açılsınn
günaydınn
teşekkürler sen nasılsınnnn
günaydınnn
ne o kız gece beşik mi saladınnnnnnn
gündaydınn
bende bende istiyomm bayılırım evde bergomatlı çay içerim ama burda malesef sevmiyorlar
günaydınnnnn
hımmm çok geçmiş olsun cnmmmmm
allah yardımcın olsunnnnnnn
desene topik bugun uyukluyorrrrrrr
günaydınn
sendemi uykusuzsun
napsakta bunların uykusunu açsakkkk
Simit çok çabuk acıktırıyor. o an yemek çok güzel ama öğleni bulamıyorum ben yediğim zaman. bir de 250 kalori mi ne.
benim sabah menüm 1 elma. arkasından bergamot aramolı çay...9 gibi türk kahvesi.
öğlene kadar sadece bitki çayı..
çok acıkırsam mutfakta biraz yoğurt yiyorum bir iki kaşık..
günaydın cnımmmm burdada mis gibi güneşli temiz hava var ama benim hava nahoşşş uykusuz mahmurrrgünaydın kızlarrrrr
nasılsınızzzzzzzzz
burda çok güzel bir hava var fakatttt biz içerde çalıştığımız için hava dan faydalanamıyoruzzzzzzzzz
günaydınn
günaydınnn
gündaydınn
bende bende istiyomm bayılırım evde bergomatlı çay içerim ama burda malesef sevmiyorlar
günaydınnnnn
günaydınn
sendemi uykusuzsun
sorma yağmurum bi naz bi huysuzluk çocukta sorma,,,şimdide telden arıyo kuzu işten izin al gel diyee,,,bugünde günler öncesinden sözleşmiştik akşam arkadaşlarla bebek görmeye gideceğiz diye 10dk durur kalkarım herhalde
[ı]ne güzel vallaben çok şanslıyım bu konuda. Oldum olası siyah çayı sevmem. şekersiz içiyorum belki ondandır. Ama 20 çeşit falan bitki çayı var. Hatta bayanlar için form çayı bile var. Bir kaç yıldır alınıyor. Daha önce yoktu o zaman da kendim alıyordum.
günaydın mutluşummm uykususunu alamayan sersem sersem biriyim vallahi ya,,,akşam paşayı doktora götürdük iltihap olmuş boğazları bir şey yemiyor,,nefes zor alıyor uyuyamadık yine,,burun spreyide açmadı ya ,babaanneye ırakırken ağlıyor seni çok seviyuorum işe gitme diye,,,yağlarım eridi vallahi ya,,hergün aynıı seneryo hergün aynı hüzünlü filmm...sen nasılsın kuzucumm
sorma yağmurum bi naz bi huysuzluk çocukta sorma,,,şimdide telden arıyo kuzu işten izin al gel diyee,,,bugünde günler öncesinden sözleşmiştik akşam arkadaşlarla bebek görmeye gideceğiz diye 10dk durur kalkarım herhalde
kıyamam ben ona yaageçmiş olsun. Kaç yaşında kuzun?
Neyi var ben kaçırdım galiba o kısmı?
Gece 23.30 gibi yattım ama zor kalkıyorum bu aralar yasmin..günaydınn
günaydınnn
gündaydınn
günaydınnnnn
günaydınn
sendemi uykusuzsun
Hmm sen dikkat ediyorsun yemek konusunda dikkatlisin demek ki..
Bende kahvaltıyı iyi yapıyorsam öğlen acıkmam mesela,
Şirkette öğlen yemeği çıkıyor ama sadece çorba içerim..
Bugün de öyle yapıcam..
Çok su içiyorum ben, masamda şişem war..
O iyi geliyor bana, acıktırmıyorda beni..
53 kiloyum ama dewamlı masa başında olduğum için
Korkuyorum genede açıkcası kilo alırım diye, hareketsiz oturuyoruz çünkü kaç saat..
vefacım akşam yatarken odasına soğanı dörde böl koy sprey falan açmıyor malesef hepsi geçici çözüm
soğanı bir dene olmadı sıcak bir suyun içine biraz vicks koy mentollü odasında yine bunları da dene
geçmiş olsun bu arada tatlım
off bende 62 kiloyum veremiyorum bi türlüüüyok ya dikkat etmek için güya yaptıklarım ama benim tek zayıf noktam tatlı.
Her gün mutlaka çikolata falan yerim. Yemesem zaten ben hafif beslenen biriyim tüy sikletten çıkmam da. Olmuyor müthiş tatlı yiyorum.
Doğumdan sonra bölgesel olarak yağlanmalar oluştu. Onların etkisi de var tabi. 56 kiloyum ben de.. Ama bir çıkıyorum bazen 58 oluyor. Bu da ödemle alakalı galiba
Yaza kadar bir kaç kilo versem ne alaaa
evet ben denedim onu
ketıla suyu koydum içine de biraz vick koydum kapagını açtım 10 dk kaynattım havası nasıl değişti eşim bile dediki genzim açıldı resmen öle uyudu rahat etti
sırtına da sürüyorum azıcık havlu kapatıyorum hırıltısını alıyor cnm
niye şişti genic hayrolaaagünaydın kızlar bu arada bende de uykusuzluk var
oğlanın sağ el yüzük parmağı şiş geceden beri onu kremle
gönlünü yap sabah da zor gitti ama gitti yapacak birşey yok
çok ağrırsa söyle öğretmenine beni arasın dedim bakalım
diken üstündeyim bakalım
evet ben denedim onu
ketıla suyu koydum içine de biraz vick koydum kapagını açtım 10 dk kaynattım havası nasıl değişti eşim bile dediki genzim açıldı resmen öle uyudu rahat etti
sırtına da sürüyorum azıcık havlu kapatıyorum hırıltısını alıyor cnm
geçmiş olsun. kaç yaşında kuzun?
neyi var ben kaçırdım galiba o kısmı?
bak bilmiyordum onuuaa sen cold mix i bilmiyor musun?
Ben de önceden kaynamış suya viks koyardım ama etkisi hemen geçiyor. Bir de cold mix dene.
Yastığına ve yakasına damlat bir kaç damla tamamdır. Etkisi tüm odada. Hem de yan etkisi yok.
niye şişti genic hayrolaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?