• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

maşallahh bozmasın canım,insanın kendi kanından biri bakması kadar güzel kim bakabilir,,,gözünkapalı emanet ediyosundur hem

tabi canım, hem zaten nası baş ediceğimi de bilmiyodum çocuk yetiştirmekle, sayesinde çok şey de öğrendim. şimdi ikinciyi istiyorum ama, yeni iş kurdum. işler yoluna girerse yaz sonuna hamile kalmayı planlıyorum :)

tabi canım, hem zaten nası baş ediceğimi de bilmiyodum çocuk yetiştirmekle, sayesinde çok şey de öğrendim. şimdi ikinciyi istiyorum ama, yeni iş kurdum. işler yoluna girerse yaz sonuna hamile kalmayı planlıyorum :)

ay ne güzel gözün alıyor,,,,benim oğlum pek hareketliiii çok yoruluyorum şuan düşünmüyorum, çook önemli eğitim,çocuk alacağını kavarayacağını belirli yaşa kadar alıyor sonrası malummm,,,yetiştirdiğin ürünün meyvalarını ona göre alıyosunn

ay ne güzel gözün alıyor,,,,benim oğlum pek hareketliiii çok yoruluyorum şuan düşünmüyorum, çook önemli eğitim,çocuk alacağını kavarayacağını belirli yaşa kadar alıyor sonrası malummm,,,yetiştirdiğin ürünün meyvalarını ona göre alıyosunn

kesinlikle çok zor. özellikle de kalabalık ailede büyüyen çocuklarda eğitim zor oluyor. ama ikinciyi de istiyorum tabi, araları fazla açılmasın, zaten 3 yaş yeterli bence kardeşlerde. biz 4 kardeşiz hepimizin arasında 4er yaş var :)

maşallahh bozmasın canım,insanın kendi kanından biri bakması kadar güzel kim bakabilir,,,gözünkapalı emanet ediyosundur hem

hemde nasıl sabır veriyor herşey bol bereketli huzurrr oluyorrr

canım başınız sağolsun,rabbim nur içinde yatırsın,,,çok zorrr gurbetin çilesi acısı böle işte,,,seni çok iyi anlıyorummm,bende ablamın sözüne gidememiştim,2 ay sonrada düğün yaptılar eniştemi ablamın evleneceği gün gördüm ,3 ay sonra şimdi kaza yaptı 5 gündür hastanede yatıyor eniştem ve ben ablamın yanında olup destek olamıyorummm çok zor:(((
Ewett cnm ramazan ayı huzur bulmak demek bana göre de:16:
ne olsun hep kötü haber hep kötü haber bu felaketler peşimizi bırakmıycakmı anlamıyorum insanın başına gelince hep kendi yaşıyomuş gibi herşeyi çok kötüyüm psikolojim bozuldu 2013 tam bir felaketle geçti anlatamam

Sakin ol cnm lütfennn :25:
Anlat bize açılırsınn :29:

ayyyy seni korkutmak için söylemedim özür dilerim inan

ben sadece ikisininde iyi ya da kötü yönleri olduğunu

anlatmak istemiştim sakın korkma sakın rabbim yardım

ediyor bir de insana bir cesaret geliyor bir an önce

onu kucağına almak onu hissetmek istiyorsun sen

güzel taraflarını düşün :34::34::34::34::34::34::34:

yok tatlım rahat ol sen .özür dilenicek ne var.tabiki dogum kolay bir sey degil bende farkındayım

kısss doğurmayacak olsa ben doğurmazdımmm

çok korkardımm hele doğumhane girdin mii heptenn korkmuştummm ama o an rabbimin verdiği cesareti kimse vermiyor helede kucağına alınca korku acı diye bişi kalmıyorrrrrrrrrr r

,nşaalah benimde öyle olurrr yasminnn ,o cesaret bende de olurrr.

pompis bak benim ilki normaldi önemli olan tek nokta rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın

amin canım aminnn...seni de .

Ben takılmıyorum ki, şöyle kalabalıklaşsan iyi kaynaşsak diye dediydim sadece :26:

Napıyon kuzu ya neden gelmiyon fazlaa :26:

Oyy bi daha ban yemicemm :27:

lliyanaaaaa ben bugunnn yogundum yaaa ,sayfa acıktı ama hiç bakmadım ,takip edemedim siziiiii:50::50::50:

hemde nasıl sabır veriyor herşey bol bereketli huzurrr oluyorrr

canım başınız sağolsun,rabbim nur içinde yatırsın,,,çok zorrr gurbetin çilesi acısı böle işte,,,seni çok iyi anlıyorummm,bende ablamın sözüne gidememiştim,2 ay sonrada düğün yaptılar eniştemi ablamın evleneceği gün gördüm ,3 ay sonra şimdi kaza yaptı 5 gündür hastanede yatıyor eniştem ve ben ablamın yanında olup destek olamıyorummm çok zor:(((

saol canım evet gurbetlik çok kötü kötü ve iyi günde akrabalarının yanında olamıyosun şim di gidebilsem varya zaten bu yıl cenazelerle geçti bu arada sizede geçmiş olsun inşllh enişten en kısa zaman iyileşir

kesinlikle çok zor. özellikle de kalabalık ailede büyüyen çocuklarda eğitim zor oluyor. ama ikinciyi de istiyorum tabi, araları fazla açılmasın, zaten 3 yaş yeterli bence kardeşlerde. biz 4 kardeşiz hepimizin arasında 4er yaş var :)
anneciğin maşallah pek istikrarlıymış canım:) evlat çok güzel bi duygu emekle bütüyor insan gözünün bebeği oluyor yavrularımız
saol canım evet gurbetlik çok kötü kötü ve iyi günde akrabalarının yanında olamıyosun şim di gidebilsem varya zaten bu yıl cenazelerle geçti bu arada sizede geçmiş olsun inşllh enişten en kısa zaman iyileşir

sende sağol canımm,sende dua ett deden için ölmüşlerin için,,hayat böle acımasız işte,,,ufak tefek şeyleri kafaya takıpta sağlıkdan olmaya gelmiyor malesefff

Ewett cnm ramazan ayı huzur bulmak demek bana göre de:16:

Sakin ol cnm lütfennn :25:
Anlat bize açılırsınn :29:

2013 tam bir felaketti bizim için yılın başında babannemi kaybettik ardından yegenimi kaybettik 1.5 yaşında idi ramazanın içindede dayımı kaybettik birde normal ölüm degildi dayımınki cinayete kurban gitti o çok kötü oldu bizi perişan etti haberi

yok tatlım rahat ol sen .özür dilenicek ne var.tabiki dogum kolay bir sey degil bende farkındayım

,nşaalah benimde öyle olurrr yasminnn ,o cesaret bende de olurrr.

amin canım aminnn...seni de .

lliyanaaaaa ben bugunnn yogundum yaaa ,sayfa acıktı ama hiç bakmadım ,takip edemedim siziiiii:50::50::50:
Olsun canım çalışşş çalışşşş puahahahhaa :1::1:
2013 tam bir felaketti bizim için yılın başında babannemi kaybettik ardından yegenimi kaybettik 1.5 yaşında idi ramazanın içindede dayımı kaybettik birde normal ölüm degildi dayımınki cinayete kurban gitti o çok kötü oldu bizi perişan etti haberi

Şoka girdim şu ann :53:
1.5 yaşındaki yeğenin neden öldü ahh yawrumm
:26:

anneciğin maşallah pek istikrarlıymış canım:) evlat çok güzel bi duygu emekle bütüyor insan gözünün bebeği oluyor yavrularımız

sende sağol canımm,sende dua ett deden için ölmüşlerin için,,hayat böle acımasız işte,,,ufak tefek şeyleri kafaya takıpta sağlıkdan olmaya gelmiyor malesefff

az önce namazımı kılarken ettim işte üzülüyo insan birde gidip destek olamıyosun ya insana o çok koyuyo saol canım sende

Olsun canım çalışşş çalışşşş puahahahhaa :1::1:

Şoka girdim şu ann :53:
1.5 yaşındaki yeğenin neden öldü ahh yawrumm
:26:

doguştan rahatsızdı beyni su topluyodu dogdugundan beri hep beyin ameliyatı sonunda dayanamadı işte ayyy çokk üzgünüm acım tekrar yenilendi bu haberide alınca

nasıl yaniii 1,5 yaşındaki yeğenin neden vefat etti canım,,,,çok zorr offf

doguştan rahatsızdı beyni su topluyodu dogdugundan beri hep beyin ameliyatı sonunda dayanamadı işte ayyy çokk üzgünüm acım tekrar yenilendi bu haberide alınca

melek yavru allahım annesini babasını öbür tarafta karşılar inşallah,,, dayın pekiii neden öle bişiy oldu

Back